66

123Х

преди 4 години

Решила е да смени самоличността си явно ...То хубаво ама Петя то хубаво и роднините ти да те познаят кат са прибереш някога 😂

65

Александър

преди 4 години

Както и да се оперират ,всички от този стил си остават евтини ,лесни и прости момичета от села.Всички си направиха еднакви операции ,омъжиха се за *** и мутри и им родиха деца.И вие продължавате да ги харесвате и слушате,после се чудум защо бългаският народ е толкова ограничен и ***!

64

Анонимен

преди 4 години

Трябва да нямаш никакво самочувствие или да си ужасно грозен и да не се понасяш, за да тръгнеш на 40 години да си правиш пластични операции. За къде ? Поредната безмозъчна фолкаджийка, видя ли жена с операции я причислявам към *** ***, на които самочувствието им се гради на едната виия.

63

Fax from Kazan

преди 4 години

В стария не можеше ли да си бърка??

62

123

преди 4 години

Тя е хубава и без хирургическа намеса, защо си го причинява? Не разбирам

61

Анонимен

преди 4 години

Ква е тая мания за тия лисичи нослета.

60

Анонимен

преди 4 години

Ами като има Балъци като вас които и слулат тъпите песни така ще е...бакъци

59

Басси

преди 4 години

Бассси как са и развалили носът . Преди можеше да си го стига с език и дори да бръква вътре а след операцията явно и е много трудно , колкото и да се опитва . И снимка си е направила за да видим колко е натъжена от това . Наистина Вселенски проблем .

58

ицо

преди 4 години

Смятай колко трябва да си *** да си роден красив и да си промениш носа .. после жените били умни .. *** кухата лейка как няма да и се смеят .. те не се смеят за новия нос, а за малоумното решение.

57

:)))))))

преди 4 години

Тези от лековатия жанр/чалгарки,плеймейтки и подобни кухавелки/ всички като на конвейер.Само иментата им различни.Даже при надуваемите кукли има по-голямо разнообразие.

56

niki

преди 4 години

Много ми е тъпо как хубавите жени се погрозняват с някакви измислени 'разкрасяващи' операции?!не слушам чалга, но тази жена изглеждаше много добре преди. Сега не толкова.

55

Мими

преди 4 години

Нямате ли си лични проблеми бе хора ? Мразя чалгата, слушам рок и поп . Защо ви дразни носа й. Тя отдавна не е онова сочно и готино парче ! Да е жива и здрава поне!

54

Анонимен

преди 4 години

Новият и нос има директна връзка с мозъка.

53

Анонимен

преди 4 години

Тя неговата "звездна" кариера угадна от кога стихна,вече е вятър вее има ли я няма ли я от значение..

52

Анонимен

преди 4 години

Заприличала е на моя дебелия с котешката глава. Но това ни най малко ме боли фара нито я гледам нито я слушам да му мислят тези дето са си маали злобарки на клиповете й.

51

Пабло дел Маре Негро

преди 4 години

Само нос Шабла е погълнал повече кокаин от носът на снимката!

50

Коко

преди 4 години

Човек сам каквото си направи никой не може да му направи това нещо погледналолисе е в огледалото сигурен съм че ако се види добре ще си лее коршум протест уплаха как може да се урезелиш така а беше хубаво момиче но явно ще излезе вярна приказката че освен пластични си правят и мозъчни операции срам срам голям срам

49

Анонимен

преди 4 години

Коя е тази?

48

ПроСоТо

преди 4 години

и каква е разликата м/у тая и надуваемата "Грешната Андреа с големите бимби"?..може би в цената?..

47

65

преди 4 години

Това сякаш не е тя.Просто е грозна.И д тоя иьплеьен език?