Снимка: Facebook

Фолкзвездата Преслава определено промени визията след хирургична корекция на носа. Но пластичната операция, която не е нищо ново под слънцето, изведнъж се превърна в голям проблем в "лекия" жанр и не спира да се коментира от феновете,пише Tialoto.bg.

Голяма част от тях хич не са доволни, че любимката им е загубила своята идентичност и я критикуват, че се е превърнала в копие на колежките си Галена и Алисия. Някои пък от почитателите й заподозряха, че освен носа, си е коригирала още устните и брадичката.

Преслава понасяше безмълвно критиките, но ето, че реши да им отвърне.

"Специална снимка за агитката "коментатори". Нека и днес осмисля живота ви", написа тя към своя снимка, придружена с хаштаг "нов нос" и "обичам ви, хейтъри".

"Не забравяй, че феновете както са те издигнали, така може бързо да те сринат. По леко със самочувствието", контрира я засегнат фен.

Още новини за звезди четете тук

Коментари Напиши коментар

78

Александър

преди 3 дни

Както и да се оперират ,всички от този стил си остават евтини ,лесни и прости момичета от села.Всички си направиха еднакви операции ,омъжиха се за *** и мутри и им родиха деца.И вие продължавате да ги харесвате и слушате,после се чудум защо бългаският народ е толкова ограничен и прост!

77

Непристрастен

преди 3 седмици

Станала е още по-красива, завършена и сексапилна.

76

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва да нямаш никакво самочувствие или да си ужасно грозен и да не се понасяш, за да тръгнеш на 40 години да си правиш пластични операции. За къде ? Поредната безмозъчна фолкаджийка, видя ли жена с операции я причислявам към кухите лейки, на които самочувствието им се гради на едната виия.