37

Pilot

преди 4 години

Поредната лъжа! Ние някога да сме видяли нещо хубаво от Америка а ? Ще ни принудят да им купуваме скъпата газ , за да не падне тиквеното правителство и ще стане като с Мариците, но хората като не издържат и бегом по света , то и това им е целта без война да ни купят ! Честито на стадото ,което си избира тиквите браво !

36

Я, каква

преди 4 години

Пъстра лъжа в кошничка :)

35

Waffen SS

преди 4 години

"след като започне да функционира хъб Балкан,"Ама с каква газ ще бъде пълнен този хъб и още повече на кого ще го продаваме.Защото излиза,че газта,с която ще се пълни е транзитирана и съответно оскъпена от транзитните такси през Турция и Гърция.А на кого ще я продаваме,загадка.защото тези две страни отпадат като клиенти.Румъния си е решила проблема с газта,чрез собствен добив и чрез доставки от Полша.Сърбия получава от Унгария и Хърватска.

34

ERICH

преди 4 години

""Тогава се очаква да влязат в експлоатация и интерконекторът Гърция България, както и Трансадриатическият газопровод, по който ще се транспортира предимно газ от азербайджанското находище Шах Дениз II.""Ама нещо не става ясно.Излиза,че газта трябва първо да отиде до Италия и след това да се върне в България.Адриатика е на запад от България,а Азербейджан на юго-изток от нас.

33

Анонимен

преди 4 години

Купете още 2-3 танкера евтин газ, подпишете дългосрочен договор с някаква формула и ще ручаме жабетата като със Софийска вода.

32

Анонимен

преди 4 години

Човекът манипулира! У нас означава цената на дребно, натоварена са акциз ,ддс и печалба на Булгаргаз. Да каже руснаците за колко ни я дават, ама не казва.

31

Крим не е руски

преди 4 години

Путин нападна Украйна и докато обикаляше Украйна с разни патоци се появи конкуренцията ..ха.ха.ха и добре дошло за нас че ми дойде до гуша от скъпия братски газ

30

Анонимен

преди 4 години

Много се говори за това, че у нас газът бил най-скъп. Всъщност цената за потребителите се определя за киловатчас енергия. Според Евростат за 28-те страни е ?0.0670 средно, а за България е ?0.0437. Договорите за цената на газа и трансфера по сделките на Булгаргаз и Булгартрансгаз са тайна за обществеността и отговорите на подобни въпроси към съответните лица се избягват съзнателно или са напълно уклончиви.

29

Активист на БКП

преди 4 години

Американският втечнен газ е с много ниско качество . Но от ,, Козяк,, ще ни принудят да купуваме !!!

28

БПФ

преди 4 години

Който иска, да си намери стратегическият доклад на ВР (Бритиш петрол) - една от най-големите газови и петролни компании на света - там точно е написано коя държава колко произвежда, колко потребява, колко внася и колко изнася... за да се убеди, че заканите на САЩ как щели да залеят Европа с американски газ, са просто празни приказки без покритие... защото тоя газ те няма откъде да го вземат, освен ако не го купят от руснаците, де....

27

БПФ

преди 4 години

Странно е как един "експерт" и "професор" не знае, че американският износ е чисто формален, по простата причина, че макар голям производител, САЩ е и огромен потребител? Реално "свободният" им газ е недостатъчен да задоволи дори потреблението на малка Белгия. Отделно - защо в България е най-скъп природния газ? Газпром ни го дава на сравнително ниска цена... но НАШИТЕ крадци удвояват тая цена с мита, акцизи и ДДС !!! Ама това не е политкоректно да се каже, нали?

26

Анонимен

преди 4 години

Пак нещо не разбрах най скъпия газ + съхранение ..на кой ще продаваме или разчитаме на транзитни такси мяза ми на схема

25

2а се карат Цвъ пече

преди 4 години

САЩ и Русия се бият за пазара на газ, България печели Фъ-16ките

24

Анонимен

преди 4 години

САЩ , може и без пари да ни даде газ. България не е основен консуматор на таз. Няма нино традиции, нито желаещи да ползват газ за бита. Русия също знае , че таз на България не и е нолсова необходим. Цялата игра е за руските фирми закачени на тръбата, желаещи да изнасят за ЕС.

23

България "печел

преди 4 години

Евалла, ашколсум.Не, политиците печелят, народът страда от високи цени на парно.Я кажете, неуважаеми политици, как като БГ печели, парното само за миналата година скочи с 30%.То бива пропаганда стил Гьобелс, ама въпроснота надминава едноклетъчното ниво!

22

Fenasi Kerim

преди 4 години

Смешно заглавие. Ще купувате руска газ с турска надценка а хъба ще го пълните с газовете на Боко и Пеевски.

21

Яко ни шибат

преди 4 години

Блядистанци500 долара!Но местните *** им харесва- стига че път да им мирише на водка

20

Анонимен

преди 4 години

Аз си намерих сам цената на газа с 25%, като си изолирах къщата !

19

Анонимен

преди 4 години

Какво излиза, че в България евтината руска газ е най-скъпа в цяла Европа.

18

ай сиктир

преди 4 години

Печели ме от трите пръста най-дългия.