10

Анонимен

преди 4 години

До 1234Кажи честно брат, само по две копейки ли ти плащат на "коментарче" ?!?

9

Анонимен

преди 4 години

Една и съща новина я търкалят 10 годиниСиренето не е с млякоКашкавала не е с млякоСменете мантрата

8

аз

преди 4 години

Кога ще напишете нещо конкретно , че и ние простите да разберем. То не бяха стандарти , не бяха отделни рафтове , глоби. Има ли нещо действащо ,защото не съм разбрал.А иначе и аз виждам сиренето от 18 лв. за килограм.

7

Анонимен

преди 4 години

4,Бай Станой ти го е написал - българинът харчи много пари за глупости. Например, масово пуши. Една кутия цигари вече май гони 5 лева, ако не ги е и задминала. Това са 150 лева на месец.Отделно, в нашата култура се цени количество, а не качество. Изяждаш половин кило евтин хляб, вместо 2-3 филии по-качествен.

6

1234

преди 4 години

Като имаше БДС бешв друго а? На ви евробезценности. Когато дойде времето всеки в ес да обвинява другия че не е свършил или свършил нещо, тогава ще дойде фактическия му край. А обвиненията се трупат всеки ден

5

селчо

преди 4 години

В развитите аграрни държави се отглеждат специалицирани породи ***. Само за месо или само за мляко. У нас повечето са някакви ***, уж и за двете, а всъщност за нищо. Месото е ниско качество, а млеконадоя символичен. Млечна крава се отглежда на затворено. Ако я вадиш да я пасеш като коза дава мляко малко повече от коза.

4

Станой от Софстрой

преди 4 години

Никой не може да ме залее с нещо, което не желая да купя. Населението предпочтита да има по три коли в семейство, и компенсира с ядене на евтини ###, за да има за бензин и винетки.

3

Анонимен

преди 4 години

Кво му пука на Баце - яде си сополивата кметската наденица в Симитли.....

2

Анонимен

преди 4 години

Гарантирано от ГЕРБ!ГЕРБ са ясни, ама то и мисленето на българина си е в стил ГЕРБ - много, но евтино. Не чете опаковките на продуктите, гледа само цената. Евтиното му е хубаво. Тъжно, но факт.

1

Анонимен

преди 4 години

Гарантирано от ГЕРБ!