70

Анонимен

преди 4 години

До Енгелс 67"при соца поне магазините бяха пълни с качествена кльопачка"По същото време на соца в западните държави също имаше само качествена стока та и до сега! Значи не са ни виновни западно-европейските ценности а единствено и гладно българската простотия, селияндурия, тесногръдие, безхаберие и алчнотия. В западните държави сиренети и кашкавала са истински защото ако не отговарят на стандарта отиват в небитието.

69

....

преди 4 години

Имитиращи продукти, произвеждани с използването на хидрогенирани растителни мазнини,ДА СЕ ПРОДАВАТ САМО В ОТДЕЛНИ МАГАЗИНИ а не във всички хранителни магазини.Логото да им е:ХРАНА ОТ ПАЛМОВО МАСЛО.И който иска да си пазарува от там,но да знае какво яде.

68

Да точно така!

преди 4 години

Хидрогенерираните мазнини почти не се усвояват от организма. По принцип растителните мазнини се усвоят трудно и са вредни ако са преминали топлинна обработка. (при готвене, пържене..) Това е едина от причините веганите да имат слаб имунитет и много болести. Защото ядат само най вредните мазнини.А животинските мазнини се усвояват почти на 100% и са много полезни. Осовено мазнините в рибата са много добри са човешкия организъм.

67

Анонимен

преди 4 години

ХОРА НЕ КУПУВАЙТЕ НЕКА ОТРЕПКИТЕ БИЗНЕСМЕНЧЕТА ФАЛИРВАТ !!!

66

Идеалист

преди 4 години

След забраната на употреба на хидрогенираните мазнини в САЩ, холестерола в групите, които не са приемали медикаменти за неговото намаляване, рязко е спаднал. Тези мазнини даже се използват като консерванти, защото бактериите не могат да ги разграждат и храните остават годни с години ( всички бисквити, вафли, кроасани и други подобни опаковани в шумящи опаковки ) Не ги купувайте, братя ( както беше казал един примиер преди 20 години ) Не чакайте сегашното павителство да направи нещо добро!

65

Анонимен

преди 4 години

Няма животни вече в България! Не е далече времето в което цялата ни храна ще е внос. Тук никой не иска да се занимава със животновъдство и земеделие. Младите бързат да завършат виШу за да не работят или пък просто за избягат в чужбина.А то селската работа е тежка. Бачка се от 5 сутринта до 9 вечерта. Особено животните искат постоянна грижа. *** работа е. А на съвременните хора вече не им се занимава с такива неща като се има предвид че и печалбите от тези дейности са малки.

64

БГ

преди 4 години

В САЩ търговията с хидрогенирани мазнини в някои щати се третира като престъпление. Решението за малък *** е много просто - просто забрана за внос и търговия и това е. Хидрогенираните мазнини много трудно или въобще не се изхвърлят от човешкото тяло. Затова сме и на едно от първите места по смърт от инфаркти и инсулти - запушени кръвоносни съдове.

63

Идеалист

преди 4 години

Навсякъде *** - от Премиера до последния дръглив РОМ.

62

Кривондел

преди 4 години

До ЕнгелсПо времето на соца даже не благоволиха да ни уведомят за Чернобил. Какво точно си ял и пил нямаш никаква идея.

61

Анонимен

преди 4 години

Ами умиращите от инфаркти и запушени кръвоносни съдове да вземат да изкажат благодарноста си на Мутрите че ги пращат в гробищата на млади години, а не когато се сбръчкат. От 1995 година не пазарувам нищо от Мутрите. Произвежадам си всичко от млякото месото до плодовете и зеленчуците. Защо да давам пари за химия и палмово масло което масло запушава всички артерии в тялото. Защо държавата ако я има изобщо не забрани вноса на тези имитиращи продукти и да спре да трови народа. Къде сте бе управници

60

Енгелс

преди 4 години

при соца поне магазините бяха пълни с качествена кльопачка :)

59

бай Тошо

преди 4 години

браво, да живее демокрацията и имитиращите продукти

58

от Холандия поздрави

преди 4 години

Ще купувате холандски кашкавал. Това е заповедта. Не свикнахте ли вече ?

57

Анонимен

преди 4 години

Хубаво да се купува от селата, ама българинът търси евтиното, то там е проблема.

56

Анонимен

преди 4 години

Купувайте директно от селата,това е спасението.Хем селяните ще имат стимул да произвеждат и се прехранват,хем ще знете,че сте взели екологично чиста храна и български зеленчуци,плодове,месо.

55

Анонимен

преди 4 години

Имаше предостатъчно, да. Сол, *** и веро - може би. Като ме пращаха до супера, майка ми винаги ми казваше какво да взема, ако някой от продуктите го няма. Което редовно се случваше. А не говорим за космическа совалка, ами примерно за яйца. За качествени - странно защо тогава другарете ползваха спецснабдяване, а не ходеха до магазина.

54

Бай Иван

преди 4 години

Нищо, яжте евроценности и светла демокрация, нали това искахте ;) !!!

53

Избиха

преди 4 години

кравите и овцете на няколко села без да докажат, че са болни. Селяните зарязаха работата и с помощите които им дадоха отидоха на заплата в града. Защо да гледаш Сивушка като ще ти убият хубавата крава пред очите.

52

дрън-дрън

преди 4 години

В същото време млекопроизводителите продават литър мляко на безценица, иначе кг хубаво сирене гони 20лв. Има нещо счупено в тая система, много, много счупено.

51

Анонимен

преди 4 години

До ВанкатаНито соц-а, нито несоц-а са причина за храната, никой не ни пречи да си отглеждаме истинските сортове и животни, да внасяме качествени суровини, а само пустата алчност - за повече добив,Само за протокола - при соца храните бяха качествени, може да нямаше голям избор, но имаше избро, и имаше предостатъчно за всеки и бяха качествени.