21

ED

преди 4 години

блок 623, а не 632

20

ало журналята

преди 4 години

Вчера ваши колеги писаха, че момче с куче било ударено, от гърмицата! Днес момчето е вече 47 г. мъж! И последно блокът е 623 , а не 632! Хвала вам господари на словото!

19

Анонимен

преди 4 години

У нас как се представят новини: 1. вчера се разхождал между блоковото пространство с кучето си. днес 2. бил в беседка. ок де.3. все пак има някакво значение, дали беседката е била дървена или метална. Ако е била метална, май са имали повече шанс.

18

Анонимен

преди 4 години

До ай сиктирМи да беше прочел и статията и нямаше да пишеш глупости. Човекът е споменал същото нещо, което казваш и ти... ай сиктир...

17

Анонимен

преди 4 години

Стига с тази поддръжка, поддръжка има нужда само ако падне гръм върху дадена къща, иначе е достатъчно да са инсталирани

16

Анонимен

преди 4 години

В Люлин може ли някой да каже нещо на друг и оня другия да го послуша??? Че и да се съгласи с него. Само за Люлин питам де, за другаде няма да питам.

15

123

преди 4 години

И сега етажните собствености ще бъдат ли съдени за смъртта на човек или поне глобени??? Или пак всички нормативи са пожелателни в тая държава?

14

Анонимен

преди 4 години

То у нас кое ли е под контрол, че и гръмоотводите...Това първо си е отговорност на обитателите на всеки блок, но... знаеме как стоят нещата...После общината им виновна, че на никой не му пука.Извода е, че у нас трябва да има постоянен пъдар за всичко. Е това общество ли е?

13

Анонимен

преди 4 години

"Дори да е имало гръмоотводи по блоковете, мълнията пак е щяла удари на същото място, просто лош късмет."Не е вярно това, с очите си съм виждал как мълния се насочва към мен и се разцепи удряйки гръмоотвода на високия блок на метри от мен. Още един път ми се е случвало мълния да падне до мен, този път беше уловена от гръмоотвода на ниска панелка на няколко метра встрани. От адския гръм инстинктивно тръгваш да бягаш да се скриеш и уплахата е най-силното с което се разминаваш.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Дори и да не беше пиян, пияният шофьор пак щеше да се блъсне в дървото.Така звучиш ...

11

Анонимен

преди 4 години

За децата е простено те не са наясно колко е опасна светкавицата но възрастният с какъв акъл е седял навън при светкавици. Преди да се чуе гръм светкавицата вече си е сеършила работата много пъти е безобидна но има и случаи като този, удря за наносекунда. Който е на пътя й не прощава. Милиони волта ток за секунда убиват и изпепеляват.

10

Анонимен

преди 4 години

То в тиквостан и мълниите сбъркана работа!По света удрят най високите сгради а тука ги заобикалят и нарочно удрят в ниското...да ни е гадно!

9

ай сиктир

преди 4 години

Относно защитата на сградите , ако сатава въпрос за стари сгради тоя приказва пълни глупости. Няма панелка без мълниезащита друг въпрос е, че когато правят ремонта на покрива обикновено първата работа на бачкаторите е да изрежат вертикалните и хоризонтално разположените метални пръти за да не им пречат и после "забравят" да ги върнат на мястото им.

8

до Беселина

преди 4 години

Секнаха ли копейките като з апореден път паднахте позорно, жалка пионка на БСП, налегнал те е виждам яко глад и мизерия, КЕФ!

7

Анонимен

преди 4 години

Дори да е имало гръмоотводи по блоковете, мълнията пак е щяла удари на същото място, просто лош късмет.

6

Беселина

преди 4 години

До При радев е така!Как се гледаш сутрин в огледалото, като знаеш, че взимаш смешни стотинки за всеки свой нелеп коментар? Как се понасяш? Стигат ли поне да билетче от Пирамидите, клета твар?

5

Ицо

преди 4 години

в повечето блокове ако кажеш "дайте да съберем по Х лв. да оправим гръмоотвода" е силно вероятно да бъдеш пребит на място или поне да станеш лице с което ще се подиграват с години

4

При радев е така!

преди 4 години

Това е част от Промяната на президент Румен Радев! Искахте я, гласувахте за рапоне, хакд да ви е!

3

Анонимен

преди 4 години

Тиквена работа!

2

гербистка-общинарка

преди 4 години

Оставете човека, а кажете как е кучето, добре ли е? Дано да е наред всичко с кучето и да е живо и здраво, останалото не е толкова важно.