13

мъж

преди 4 години

Семеен човек съм със скромни финансови възможности. Естествено по куп съображения не водя децата си в български морски курорти. Ходим на Халкидики от десетина години. Ползваме студиа за от 30 до 100 Е на ден. До сега не ми се е случвало грък да ми даде документ с касов бон за платените нощувки. Толкова по данъчни въпроси. Иначе е несравнимо по-подходящо за семейна почивка....щото няма чалготеки, плажчета са малки и силиконо-татуираните чалгарите нямат поле за изява...!

12

Анонимен

преди 4 години

Га ядохте кифтетата ни ревахте!Цяла Европа плаща масрафа на Гърция,почти всички държави,Германия им дадоха милиарди и искаха поне едно островче да им дадат,а ония ревнаха и надигнаха вой,че не можело,не дадоха нищо на Европа.

11

Анонимен

преди 4 години

Все едно ангелаковото да погне рускитекомплекси по черноморието.Гърцитеразбиват с пари митове,обаче като имго приложиш,не било вярно.

10

Анонимен

преди 4 години

парите от комисионни трябва да се изперат някъде. в чужбина има още повече злоупотреби, но никой не си прави труда да разследва от къде идват тези капитали.

9

песимиз

преди 4 години

до Анонимен,виждам ги дори как се редят на опашки да си платят данъците.

8

един друг

преди 4 години

Само да ви кажа, че като ми слагате минуси, нито променяте фактите, които всички виждат. Нито писалките ви ще станат по големи и твърди. Нито жените ви по-хубави. Ама вие си знаете де... слагайте там каквото искате.

7

miko

преди 4 години

Същото го правят руснаци и украинци у нас, така че ...няма оправия.

6

Анонимен

преди 4 години

До песимизКак сте го написали все едно гърците са лоши и правят кампания срещу невинните българи.///Ами какво им пречи,че българите купуват и правят бизнес,освен злобата?Ако искат, българите може да си плащат данъците в България,а не в Гърция,българите са в правото си.

5

Един

преди 4 години

Щото Гърците са световноизвестни като едни плащачи на данъци...

4

един друг

преди 4 години

Ех, тези "бедни" българи. Изкупиха всичко построено в България и вече здраво се купува и в Гърция. Ама то това е защото сме "бедни" и "ровим по кофите". Явно в кофите има доста пари...

3

Анонимен

преди 4 години

Нали сме в ЕС,ако искат могат да плащат данъци в България,тези завиждат,че и българите си купуват жилища или печелят.

2

песимиз

преди 4 години

Как сте го написали все едно гърците са лоши и правят кампания срещу невинните българи.

1

Анонимен

преди 4 години

Тикволандците са майстори на далаверата. Целият свят е пропищял от тях.То като им погледнеш Премиерчето с ръцете в джобовете и ти става ясно що за нация са.