73

Анонимен

преди 4 години

Все пак чоже да мине за компенсация. На нашето черноморие тези от Бившата СССР също не плащат и то от 25 години най малко. .

72

Анонимен

преди 4 години

До Стелианис МавракисКакво не разбра, данъци не се плащат само от мутралезите в България.

71

Kuala

преди 4 години

Пазарна икономика, хората трябва да може да си позволят море. Иначе може да вземем пример от Германия. Там направиха една демонстрация за намаляване на наемите. И днес главна новина, е че в Берлин съветът е гласувал за регламентирани наемни цени в града. Не е още ясно какво значи това, утре ще има пояснения, но напъно вероятно е в следващите години да има регламентирани, т.е. ниски наеми, и даже отнемане на жилища от собствениците им. Да живее новата октомврийска революция, тоя път в Германия.

70

Стелианис Мавракис

преди 4 години

Миналата година започнаха луди проверки по КАДАСТЕР И ПО КВАРТАЛ НА КВАРТАЛ да се описват имоти и земни парцели -- СПЕЦИАЛНО САМО НА ТАКИВА КОИТО НЕ СА ГЪРЦИ, И ВЕЧЕ ИМА ХИЛЯДИ ОТЧУЖДЕНИ И КОНФИСКУВАНИ В ПОЛЗА НА ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА ЗГРАДИ И ПАРЦЕЛИ .АИДЕ ЕЛАТЕ ПАК ДА НЕ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ .

69

Анонимен

преди 4 години

Бяло и Черно море са "еднакви".Само *** и мизерията по плажовете е различна.Иначе хотелите е голяма разлика, в България пирамиди за 1000 човека и никой не живее там. В гърция малки семейни, не повече от два етажа. В гърция е спокойствие и почивка. В Бьлгария е стрес и чалга до дупка.

68

Анонимен

преди 4 години

Не бе нащо море не става!Дори и да си носиш онова лекарство ''Глупедиум'' за да не седиш постоянно с рядко щастие в тоалетната,пак не става.Но и в Гърция се напълни с диви балкански субекти,особено Халкидики и започнаха византийски тарикатлъци,които повечето българи не усещат.Трябва да се търсят други морета явно вече...

67

Минаващ

преди 4 години

С две прости думи.....където има бг селяни там трева не никне.Като гледам северна Гърция и тя ще заприлича на бунище.Ако имах хотел в Гърция или Турция на вратата щях да напиша ''забранено за туристи от България''.

66

Охобохо

преди 4 години

Имоти без гледка море в Гърция започват от 1000 евро метъра.Говоря за студия 20кв.м. и нагоре.Обикновено са на 500м най-малко от морето и са на земята или мазета.Обикновено са за ремонт.Средните за средната класа дето стават за нещо са от 50000 евро нагоре.Вече къщи и вили от 250 000евро нагоре.

65

Анонимен

преди 4 години

Горкия невинен българин! Пак кампания срещу този малък, скромен и честен народец. Гърците завиждат на бизнес нюха на Българина. Лоши Византийци! Лоши хора! Българина невинен! Само кампании въртят срещу нас навън!

64

смях

преди 4 години

По Бг черноморието е пълно с яки места, без многото хора и гняз. Просто отиваш на море, юни началото на юли, края на август. Като искате сеч и алкохол юли/август върви с махмурлук и силна музика и *** храна.

63

АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ

преди 4 години

КЪДЕ Е ГРЪЦКАТА ПОЛИЦИЯ -- ДА КОНФИСКУВА ВСИЧКО НАРЕД НА ТЕЗИ ВРАГОВЕ НА ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА ??ВСИЧКИ КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И СЪБАРЯТ ЦЕНИТЕ -- ДА СЕ КОНФИСКУВАТ АКТИВИТЕ ИМ, И ДА СЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРИТЕ НА МАЙКА ЕЛЛАДА ЗА ДЪЛГИ ДЪЛГИ И ТЕЖКИ ГОДИНИ .

62

Анонимен

преди 4 години

обикновена българка,Наскоро ми предлагаха гараж в София. Искаха му 22 000 евро, твърда цена.За сравнение, в Кавала (Гърция) видях залепена на сграда обява за апартамент. Вярно, в лошо състояние, но беше около 30 квадрата. Цената му беше 25 000 евро. Стартова цена, т.е., можеш да се пазариш. Би ли ми отговорила, непременно ли трябва да си трафикант, за да го купиш?

61

турист

преди 4 години

Всеки път от чужбина се прибирам в България с перфектна чревна флopa и само след 2 седмици започва да ми е тежко на стомаха. То с изливане на кaнaлизацията в морето и с разни полуфабрикати 10то качество как искате да привличате туристи. До почти всеки хотел отстрани има захвърлени разни строителни отпадъци, тротоарите са изпочупени, на места дори липсват.

60

Чиновник

преди 4 години

До обикновена българкаМалък апартамент в Северна Гърция струва 700-800 евро кв/м. За да имаш "такива пари", не трябва да си престъпник, а да си що-годе квалифициран и да си вършиш съвестно работата. Така получаваш заплата от 2000 лв. нагоре и спокойно може да си позволиш, да изплащаш подобен имот. И реално не го изплаща собственика, а туристите, на които го дава под наем.

59

истината

преди 4 години

До обикновена българка"Не мога, не мога да разбера как може да е толкова огромна разликата вече между материалното положение на българи и българи?? Откъде едни имат такива пари за апартаменти в Гърция?? Посъветвайте ме, какво трябва да работиш? Явно с почтен труд и висше образование не е достатъчно.. Политическа длъжност ли, трафикант ли, или ограбване на народно достояние под чадър?"Трябва да си тypбo *** чaлгap тapикат както пеят в чaлгa песните. И да правиш незаконни далавеpи.

58

ДонДон

преди 4 години

До Ами сегаИ кои са тези византийци?Сегашните гърци и държавата Гърция няма нищо общо с "Византия" т.е. Източна Римска Империя, която никога приживе не се е наричала Византия, още по-малко Гърция. Съответно държавното формирование "Източна Румелия" няма никаква врързка с Гърция и гърците, че те да си я искат!

57

Мима

преди 4 години

Каквито и статии да пишете, каквато и пропаганда да водите, аз децата си за нищо на света няма да ги заведа на български курарт на Черно море, защото ги обичам и не искам да страдат !

56

Анонимен

преди 4 години

България не е София, набийте си го това в главите.Набийте си в главите, че в София софиянци реално няма. И да има, са 5%. То самите управляващи града са кой от Самоков, кой от Червен бряг. Жилищата се изкупуват от хора не от София. Стига вече сте приписвали всичко на София, все едно е Дубай и тук живеят шейхове, къпещи се в кинти.

55

Анонимен

преди 4 години

до обикновена българкаОтиваш на магистралата и ръкомахаш на тировете.Един сезон ти стига...ако си хубава де...

54

До Асен

преди 4 години

Каква Беломорска Тракия, то с това, което остана не можем да се оправим ти за още питаш.Територията е малка, ама читави хора не останаха в нея.Това е проблема.