42

Анонимен

преди 4 години

До 44Поколението си е много грамотно, НО виж само какви тарикати са работодателите - късата поличка е за предпочитане, за да те назначат, а "момченцата с висше" (както моя шеф често се изразява) кучета ги яли !

41

tihomir.tanev2

преди 4 години

На работа с летящи коли ли ще ходим или направо ще се телепортираме да не губим време и калории?

40

Анонимен

преди 4 години

Честито на всички, учили 4 години висше образование "Финанси". Това време е отишло на вятъра, тъй като сега трябва да ставате IT-та !

39

УЕФА - мафия

преди 4 години

НИКОЯ машина не може да се справи по-добре с 95 % от дейностите от човека. Майсторлък, прецизност, не търсене на време и бройка.

38

Анонимен

преди 4 години

Как ще се отчитат ли? Ами няма да ги плащаме просто. От 1500 лв. брутна заплата 500 отиват за осигуровки и данък. Пари, които ние, работещите, никога няма да видим като пенсионери. Аз ако спестявам половината от тия 500 лв. всеки месец ще имам някаква перспектива за спокойни старини. Вместо това обаче, същите тия суми отиват за апартаментите на Цв, шадраваните на Тиквата, цигари и ракия за ромеите и т.н. Не искам да издържам ***, мутри и други екскременти - имате си доходи от бандитлък.

37

Waffen SS

преди 4 години

Спокойно тези прогнози не се отнасят за България.След настъпване на "необратимите демократични"промени и последвалата пълна разруха и деиндустрализация на държавата,много професии ще останат даже ще се доразвият и това до някъде е добре.Благодарение на това,все още се намират зеленчуци отгледани от хора,а не не някакви мутанти.Ровенето в кофите за *** предполагам,че ще се разшири с цел прехрана и сепариране на отпадъци, и където може да се наблюдава и профилиране

36

естествен процес

преди 4 години

До 1989 г хората нямаха телефони и ходеха до пощата да се обадят особено до друго населено място. Тези пощи вече не съществуват. Пишеха писма и ги пущаха в пощата. Сега пращат е-писма по няколко пъти на ден.Тези телефонистки се пенсионираха или си намериха друга работа.Така ще стане и сега. И никакви заклинания на социалистите няма да променят нещата.

35

Анонимен

преди 4 години

Ало допотопните живковчета ! След 10- години половината сфера на услугите.ще е роботизирана : шофьори, продавачи/ки , срвитьри/ки , ватмани, контрольри, животновъди, земеделци, че дори и счетоводители, ще са морално овехтяли кадри заменени от роботи. Сега ще кажете че ми хлопа дъската! Ама ако мъничко прочетете и се информирате. Ще ви стигне до веществото между ушите че, че това е неизбежното бъдеще! А всичките соц драми и честитенето на банята са слава бого утопия! Усмивки от старите ленти !

34

Анонимен

преди 4 години

Да бе, при демокрацията и капитализма така качествено се работи и произвежда, че България внася всичко, и то второ качество, и даже домати и краставици внася от Турция и Холандия, а изнася само черноработници и миячи за запанда Европа, а 75% от българите живеят под и на прага на бедността а правителството на ГЕРБ взима 40 милиарда заеми за да плаща пенсии и заплати на държавните чиновници.

33

Анонимен

преди 4 години

Подобни ултра простотии и прогнози тип гледам тавана и звездите ми го говорят, ги е имало още от избухване на индустриалната революция, но пък за сметка на това червената простотия е вечна и безгранична.

32

До 33

преди 4 години

Е как бе, при БКП така качествено се работеше, че всичко фалира.

31

Анонимен

преди 4 години

Поредната доза комунистическа простотия - да издигнем в култ мързела, простотията и посредствеността, нищо ново, все същия червен репертоар.

30

Анонимен

преди 4 години

При Тодор Живков и социализма нямахме тоалетна хартия и банани, а при демокрацията и американското партньорство имаме тоалетна хартия и банани.

29

Анонимен

преди 4 години

Toчно при соца трудовият човек беше на почит, а мързеливците си намираха майстора. При соца България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света, а при демокрацията и капитализма се превърна в мизерна страна от Третия свят, първа по смъртност в света, слуги и черноработници, пазар на западни стоки второ качество, малък процент рентиери и богаташи които не допринасят нищо към обществото ами паpaзитират на гърба на останалите.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен13Точно при соца мързеливите като тебе се скатаваха в работата, а после на манифестациите най-силно викаха ура и да живее.

27

До УЕФА - мафия

преди 4 години

Всичко може да бъде програмирано, не се надценявай толкова, особено рутинни дейности, като отглеждането на домати и краставици. С достатъчно добра база данни и датчици може само брането да ти остане, а може и то да е роботизирано. Единствената утеха е, че хората са консуматорите, но ако се запази тази система, пазарната вероятно масата ще бъдат избити или преместени от Земята. Преместени, за да могат "боговете" да се чувстват богове.

26

Анонимен

преди 4 години

Ухаааа, няма да се работи ли? Егаси кефа. Само ще се чеша

25

Анонимен

преди 4 години

Лъжете хората, но не ги мислете за наивни - ако работните места намалеят то ще е по простата причина, че червената русофилска шайка е прогонила още повече Българи от България!

24

Анонимен

преди 4 години

Русофилския фейкнюз умора няма

23

Анонимен

преди 4 години

Олеле... Марш в 18ти век! Марш когато всички са били в мините, поляните или са били слуги. Бачкайте по 15 часа на ден.