15

Анонимен

преди 4 години

За Rh -..... нещо по въпроса..?!

14

до 12

преди 4 години

И кое точно му е супер важното за човечеството произвеждането на хиперзвукови бойни ракети...не за друго, ами просто немога да се сетя! Ти на колко си, на 5 ли!?

13

Гледна точка

преди 4 години

Във второто изречение 2 противоречиви твърдения, аз знам кое е вярно ама що за автор си Гълъбов?Първите три могат да се приливат само в собствената си група, а 0-ва група е универсална и може на всички. Сега стана ли ти ясно?

12

Анонимен

преди 4 години

Последно, доколкото си спомням, руснаците направиха хиперзвукова планираща управляема система за доставка на бойни глави, летяща в атмосферата - нещо, което няма никой друг. Това е постигнато с нови материали, които явно само те имат. Та, казваш, спрели са при Менделей? А по въпроса за космическите таксита няма да споменавам, че сигурно ще изтървеш в гащите ;)

11

Анонимен

преди 4 години

Абе направо ако може да се премахне и кръвта, един чип и всички сме готови.

10

Еех ...

преди 4 години

Ако сега учените откриеха пък ензим, който да превръща всички религиозни групи в нулева Предвиждам такъв живот, че само си викам "дано" Дано, ама ...

9

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияМенделеевата таблица е открита не от руснаците,а от големия учен Менделеев,чието творчество е съизмеримо с това на великия Ломоносов!!Точно руснаците са го подценявали и критикували заради таблицата,и откровено са се подигравали с нея!!

8

Анонимен

преди 4 години

Някои палячовци мислещи се за много умни си играят с неща, които не разбират.Не се бъркайте в работите на природата.Нито сте по-умни от нея, нито сте по-могъщи.

7

антиген

преди 4 години

Нека някой разясни как "се премахват кръвни групи", моля, Моля, МОля, МОЛя, МОЛЯ!И държа в разяснението се включи и авторът на публикацията!С интерес и в очакване, приятен ден на всички!

6

аз-ът

преди 4 години

Руснаците откриха Менделеевата таблица и спряха там , повече не се развиват ,явно това им е най-високото ниво до което могат да стигнат в химията и медицината !---------------предишния коментар беше за Привет от Германия...ДНЕСА_ АДСКИ БАВНО ВИ ЗАРЕЖДА САЙТА !!!!

5

аз-ът

преди 4 години

до Пловдивчанин...Браво, ето това е добра и смислена новина. А не кой кого къде наръгал, блъснал, ограбил и прочее криминална хроника!------ ати кво отрки пез жалкия си животез ве майна, че и на Менделев му обръщаш кокалите.. кво точно си направил ти през животеца (тва че си се окотил не се брои, те ще са същите безполезници кат тебе) - кво откри ти бе? Освен на майка си г*зината ...

4

svsdvsv

преди 4 години

Цитат:Има няколко вида кръвни групи А, В, АВ и тип 0. Първите три могат да приемат донорска кръв единствено от собствената си кръвна група, докато тип 0 е универсална и може да се влива на всички останали кръвни групи -> Ко речи? Във второто изречение 2 противоречиви твърдения, аз знам кое е вярно ама що за автор си Гълъбов?

3

привет от Германия

преди 4 години

Руснаците откриха Менделеевата таблица и спряха там , повече не се развиват ,явно това им е най-високото ниво до което могат да стигнат в химията и медицината !

2

Страшни глупости!

преди 4 години

"докато тип 0 е универсална и може да се влива на всички" ?!?! Сега, не знам кой и от къде е копирал въпросната дописка, но очевидно информацията е твърде стара. Кръвните групи се делят вече и на подгрупи! Имаме си А1 , А2 примерно и т.н. Вече се стига до определяне и на генетична съвместимост. Какви ензими и захари ви тресат ?!

1

Пловдивчанин

преди 4 години

Браво, ето това е добра и смислена новина. А не кой кого къде наръгал, блъснал, ограбил и прочее криминална хроника!