81

1212

преди 4 години

До МаповХубаво е да мислиш и да имаш свое мнение, ама преди това трябва и да си чел, а не да приказваш наизуст. Мисленето без знание понякога е опасно. Като не вярваш на български източници, провери в чуждите от онова време, това се опитвах да ти кажа. Дано сега си разбрал.

80

Мапов

преди 4 години

Do 1212Казах да се мисли, а не да се чете и се възприема всичко за чиста монета, особено от български източници...Дано сега си разбрал.

79

1212

преди 4 години

До МаповАма ти хубаво казваш да се чете, ама сам явно не го правиш. В Румъния е имало българска емиграция, за която се е знаело от местните власти. Ако не вярваш на написаното лично от човека, за което има документи, аз няма как да те убедя. Има документи от това време, има архиви.

78

Анонимен

преди 4 години

Човека собствено ръчно е написал какъв е и за какво се бори аа *** с промити мозъци колкото щеш у съседите!А може и платени *** да са,знае ли човек!

77

Мапов

преди 4 години

до 1212 И пред кого са се заявявали в Румъния...кави са. Повече трябва да се мисли..и по малко съчинения на красива история.

76

1212

преди 4 години

До МаповАз съм бил във Франция и Германия, значи ли че съм французин или германец??? Не ти схващам логиката. Левски и Ботев са заявявали че са българи, както го е направил и Георги (Гоце) Делчев. Човека го е написал собственоръчно, така че кой каквото иска да говори, това няма да промени истината.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Вземи си изпий хапчетата и по-леко с гугъл транслейт-а. През 8-ми век турци на балканите не е имало, първите турци тук не са истински турци (отоманци), а тези от Селджукската Империя. През 8-ми век Византия воюва с арабите, които след зов за помощ от византийците Хан Тервел разгромява при Константинопол през 718 г. Вземи прочети барем една книжка, преди да си изказваш, илитерат презрян.

74

Мапов

преди 4 години

Интересно ,ако Румъния каже,че Ботев и Левски са румънци.Как ли ще реагираме в България. Вярно ли е,че са били там...вярно е.Даже от там сме организирали и борбата и четите...

73

Loyko

преди 4 години

Винаги има съмнения в една спорна личност.И наши революционери са били в Украйна и в Румъния,но са се борили за свободна България,но нито украинци,нито румънци казват,че са техни национални герои. Цялата истина трябва да се казва,а не само което на нас ни харесва...

72

Анонимен

преди 4 години

Много добре си го е казал човека. Това че Коминтерна промиваше и промива мозъците на хората също е прекалено известно.Оруел описва точно този момент от историята в книгата си 1984

71

Анонимен

преди 4 години

БОЙКО БОРИСОВ Е МАКЕДОНЕЦ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ!

70

Анонимен

преди 4 години

Плиткоумието не е простило нито на българин нито на македонец, продължавайте!

69

Анонимен

преди 4 години

Гоче Делчев е МАКЕДОНЕЦ йот бугарско !

68

Бат Петьо

преди 4 години

БРАВО ДЖАМБАЗКИ!

67

Я па я..!

преди 4 години

Не знам какъв е Гоце Делчев , ама Нинова се провали тотално.

66

Krom

преди 4 години

До бг - друга историческа истина е, че баща ти напразно се е хабил. Ако беше използвал презерватив, можеше да спести едно истинско недоумение.

65

Анонимен

преди 4 години

Алоууу, макетата, от луната се обаждаме. Предаваме се, ваша е!

64

Доналд Тръмп

преди 4 години

Предавам се. Признавам, че съм от македонско потекло.

63

Анонимен

преди 4 години

С македонци шах не се играе. Докато се обърнеш и ти открадват царя.Дивият национализъм и открадването историята на съседни и по-далечни народи е характерно за новосъздадените нации - македонци, украинци и т.н.

62

Анонимен

преди 4 години

"Няма съмнение: Гоце Делчев е бил българин, историята не се променя!"В момента обаче на дали би се гордял че е българин или македонец. Няма нормален човек който да се гордее с националната си туземщина.