96

KME KME

преди 4 години

Порових се в Севоромакедонския печат и е чудо от вой искане за извинения, интерпретации,поучения,заключения и всевъзможни еквилибристики и всичко заради едно нещо.Да не се признае очевидното,а то е -ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Е БЪЛГАРИН!

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92"Вътрешната МАКЕДОНО- одринска революционна организация.Сите тие революционери са се борили за независима Македония."Ауууу какъв голям си имаме! И двете "държави" - хвани едната и удари гругата! Повечето спорещи са толкова плиткоумни и не осъзнават че от кокалите на герой съвремеността няма да се подобри!

94

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 94. Това е просто. Защото македонският език, който се е говорил в Македония, все още не бил кодифициран. Тва беше решено след 1945 година.

93

Анонимен

преди 4 години

Договора на Борисов и Каракачанов е диктуван от ЕС и НАТО както и Ньойския и все едно една България сключва "договор" с другата по-малка България Македония.

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен92Българска ВМРО а няма сръбска ВМРО или гръцка ВМРО. 90 % от ВМРО са били българи от Македония и България.

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92Па като са се борили за независима Македония, оти устават и всички документи са написани на чист български ? а защо на всички знамена и печати на ВМОРО пише "свобода или смърть" а не "слобода или смрт" само питам де ;)

90

Анонимен

преди 4 години

След междусъюзническата война рода Делчеви, заедно с бащата на Гоце, Никола Делчев се преселват да живеят в България и до ден днешен рода има наследници и не съм чул някой от тях да се самоопредели за антички македонец, така че спора е излишен

89

Анонимен

преди 4 години

Вътрешната МАКЕДОНО- одринска революционна организация.Сите тие революционери са се борили за независима Македония.

88

бай х

преди 4 години

Защо всички оригинални документи в музея на ВМРО са написани на Български език ???Защо не са писали на македонски ???Защо днешния сърбомански югославянски антички северен македонец не може да ги прочете и не ги разбира ????

87

Анонимен

преди 4 години

Накратко - 90% от официалната история на българия е лъжа, останалите 10% са изсмукани от някакъв отвор между два хълма в кабинета на някой велик български историк като Божидар Димитров, който лъжеше като интер-галактичен шампион-лъжец! Намерете история на българия, напечатана преди 100 години, намерете една напечатана преди 50 години и отворете една съвременна и ги прочетете в паралел и след това ми кажете, че това е историята на една и съща държава, колкото българия може да се нарече държава.

86

македонски българин

преди 4 години

До LoykoВсичките качества , които описваш ,са напълно в сила за македонистите.Пълно невежество,лъжи,интерпретации,расизъм,дебилизъм.Не мога да нарека другояче човек ,който му показваш писмо в което Гоце пише,че е българин,а той да отрича очевидното и си продължава пак в същия дух.Немаме нищо заедничко,цар Самуил е македонец и др.

85

Анонимен

преди 4 години

Нема какво да спорите, рода Делчеви има живи наследници, просто ги питайте, прадядо им Никола/ баща на Г.Делчев/, който е починал в Г.Джумая/ Благоевград/ какъв е бил, българин или титовски македон, и приключете спора :)

84

Анонимен

преди 4 години

Като са българи, защо не се казват Гоцан,Янко и Дамко

83

Анонимен

преди 4 години

Според заблудените макета, сърбоманите и коминтерна са марсианци и ще ви твърдят, че Батман е маке, оти е от Прилеп.

82

da4o

преди 4 години

Според мене,името на БЮРМ трябваше да е Нова Македония.Това напълно щеше да отговаря на истината.Нямат връзка с антична Македония,нито с средновековна Македония(Източна Тракия).

81

Анонимен

преди 4 години

Преди време Божидар Димитров им го каза право в очите, цитирам по памет - " намерете ми едно автентично знаме на ВМОРО, на което вместо българското "свобода или смърть" пише "слобода или смрт" и тогава че призная, че водачите на организацията са били не българи, а македони"Мисля всичко друго е излишно !

80

бай х

преди 4 години

ей промити мозъци ... Защо като избухва илинденско преображенското въстание всички световни вестници /журналисти и посланици в османската империя / пишат за въстание на българския народ , включително и в османските документи . защо гоце Делчев е бил учител по Български / в българска гимназия/ в щип , а не е преподавал по македонски ?

79

Ацо

преди 4 години

Днешните българи са калпава мешавица между местни македонски племена и кривокраки турски племена, домъкнали се от южна Русия и централна Азия. Сега *** нямало македонци, ами сите македонци били българи!

78

Loyko

преди 4 години

На българите Балканската история им е пълна боза в главите. Общото между българи и македонци е само Отоманската империя. Е как като сме измисляли лъжи и сме станали професори и даже и академици,сега да седнем и да кажем истината...Българите никога не са обичали истината...особено историческата.

77

македонски българин

преди 4 години

До АнонименСамо лъжата е приятел на македониста.Нито има държава Македония,нито е влязла в НАТО,Нито Яне казва директно ,че не са българи.