109

Анонимен

преди 4 години

Не съм очевидец, но не мога да я оправдая тази. Като гледам снимките, имам чувството, че е летяла поне със 120.В последно време жените започнаха да карат много агрсивно. Натискат, светкат с фарове, клаксони, не дават предимство, карат бързо и като се прибави към всичко това, неумението им да карат, става страшно.Не не съм женомразец, ама то и жени няма вече.

108

Даскала

преди 4 години

До Анонимен 159''болдюра''

107

Анонимен

преди 4 години

Когато шофираш гледаш пътя не какво има отстрани на него за това трябва при засичане да не се върти волана а да се натиснат само спирачките

106

ShaMana

преди 4 години

Защитавате убиец, кой засякъл, какво направил. За да се качиш така на релсите и помлеш толкова добре тя е убиец, и такива като нея са не само за без книжки ами и затвор

105

Анонимен

преди 4 години

Ако те засекат на пътя и се блъснеш в него е по добре отколкото да извиваш волана и да се блъснеш в болдюра !Така и тоя където засича ще се научи да не го пави

104

Анонимен

преди 4 години

На Цариградско шосе без светофар редовно изскача по някой от лентата си при задръстване

103

Анонимен

преди 4 години

Моя дългогодишен опит като шофьор ме е научил ако ме засекат да натисна спирачката, но да не въртя волана! Ако е писано на се ударим ще стане заради някакои които не му пука и си шари по платното да се претрепя няма да стане.

102

Анонимен

преди 4 години

Никои не ги учи младите как да реагират в екстремни ситуаций като засичане!Случвало ми се е да блъсна внезапно изкочило куче, но ако беше жена на мое място щеше да извие волана и да се качи на тротоара!

101

Анонимен

преди 4 години

Случвало ми се е в България два пъти и един път в Германия за умишлено засичане. И двата пъти са поръчка от тихите /частно - държавни/служби свързани с ДС. Така, че тук също може да е поръчан сценария. И ако има такъв да се разкрие и поръчителя.

100

Анонимен

преди 4 години

Тая кола, за да се смачка така скоростта е била КОЛОСАЛНА.

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 150, способността е ясна, тя е в земята, способността е никаква. Отношението също, такива като нея, а и теб съдейки по съобщението трябва да са с отнети книжки. Опасни, самоуверени, този път околните изкараха късмет, следващия може и да не.

98

Анонимен

преди 4 години

Точно в тоя участък има светофар на които завиващите на ляво правят задръстване защото трябва да изчакат за да завият а тези зад тях не чакат а минават в другата лента където има по малко коли и това непрекъснато минаване от лента в лента се стига до засичане и трагични инциденти!

97

Анонимен

преди 4 години

И на мен ми се е случвало да ме засекат сменяики рязко лентата в която се движат без да подадат сигнал с мигача за това не трябва да се кара бързо в населено място с и дио ти!Жената се е шашнала и за да не се блъсне в засеклия е извила рязко волана и се е самоубила заради някои които е решил изведнъж да смени лентата без да се огледа и без да подаде светлинен сигнал както е по правилник!

96

Анонимен

преди 4 години

Информацията е много малка за да коментирате способността на водачката. И това за отношението на държавата.

95

Вафлен СС

преди 4 години

До Waffen SSИ аз малко встрани, но как можеш да сравняваш този стълб със онзи стълб?!

94

Az

преди 4 години

По-долу жена коментира, че това е било самоубийство. Бих се съгласил с нея ако това беше извършено на самотно място. На кръстовище на софийски булевард става въпрост за безрасъден акт с камикадзе застрашил околните.

93

Waffen SS

преди 4 години

Малко в страни от темата.Може да се отбележи,че този стълб,в който се е самоблъснала колата е много по-здрав и много по-стабилно поставен от онова "макаронено" изделие ,което беше съборено от едно бусче на многострадалната улица "Граф Игнатиев", тежко пострадала от един перманентен,но в замяна на това скъп и некадърен ремонт

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 143ДФа, права си. Самката се страхува да кара с 40 в града, затова се влачи с 25 при разрешени 50 км/час. Като види патрул на КАТ скача на спирачката, че ако мине с 25 може да я глобят! Изборът на лента за движение е една много сложна операция и затова се кара по средата!

91

Анонимен

преди 4 години

*** здравия стълб честно.Бонус за фирмата монтирала го, а иначе за жената,можеше да избере др начин за самоубийство. При това можеше да пострадат и невинни

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 139Пълна глупост и комплексарщина, не знам до колко жените стават за шофьори, но факт е че сигурно 99% от катастрофите със смъртен случай са предизвикани от мъже! И то не от какви да е мъже, а от комплексирани ***, които си мислят че като седнат зад волана стават безсмъртни и че високата скорост може да им избие другите комплекси. А тя не може...