129

Анонимен

преди 4 години

То се вижда, че колата се е взривила. И е опушена задната й част. Багажникът е черен.

128

Ами

преди 4 години

интересно ако беше карала с 50км/ч какво ли щеше да стане ?90% шанс да оцелее със среднотежки травми и след няколко месеца да се оправи9% шанс да оцелее, но да остане инвалид1% шанс да се утрепеА сега е 100% мъртва :(

127

Анонимен

преди 4 години

Е то се вижда- не повече от 40, 140

126

Анонимен

преди 4 години

Свидетели казват, че се е чул гръм и колата е подскочила на един метър и частите й са се разхвърчали. И двата й крака са били откъснали. Изобщо не е карала бързо.

125

Анонимен

преди 4 години

Свидетели казват, че се е чул гръм и колата е подскочила на един метър и частите й са се разхвърчали. И двата й крака са били откъснали.

124

Пародия

преди 4 години

Грешката в Булгаристана е че ги събират. Трябва да ги оставят да се разлагат. Да се вижда простотията и галфонизма. Трябва да се спазват някакви правила иначе даже книжки е безмислено да се дават. Само трябва да се определят няколко трасета и да се само избиват. Само кръгъл *** кара с над 100 в града и мисли че е безсмъртен. Ама чичко Дарвин е насреща с *** която може би е по умна че си слага банана на *** преди да го изяде.

123

Сп??нс до некъф женд

преди 4 години

Това че ти не даваш на жена ти дори да се вози на предната седалка си е твой проблем, но що не вземеш да разбереш , че сме в 21-ви век. От както се помня тролейбусите във Варна ги шофират жени . Стига с тез' опорки, жените туй , жените -онуй.

122

Анонимен

преди 4 години

интересно ако беше карала с 50км/ч какво ли щеше да стане ?добре, че не е утрепала някой невинен

121

До 161

преди 4 години

Това важи за конете теглещи каруци, но не и за шофьорите. Няма как да шофираш и да не знаеш какво става встрани от пътя пред теб! Това не означава да зяпаш или да гледаш забележителности а да събираш информация, за да реагираш правилно. Иначе другото си е газ и спирачки

120

Слави Т.

преди 4 години

То като се кара се гледа, особено е градска среда, особено в София. Струва ми, се че тая е карала БМВ Е46. Убийца на пътя.

119

българин

преди 4 години

Трябва да се забранят за внос БМВ-тата втора употреба в БГ ! Със старо Пежо или Рено не е престижно да се гъзариш и да вдигаш 250 по градска улица !

118

Анонимен

преди 4 години

Всяка втора или трета майка е самотна и изоставена. Хич ги няма в главата. Това, което виждаме не е случайност или единичен случай. Това е много дълбок проблем свързан с жените.

117

М дааа

преди 4 години

Смеехме се на перничане с гоуфарите, но тези 20-годишни БМВ-та са много тежка диагноза, боледуването започва със загубата на връзка с действителността, и после на връзка с главния мозък и завършва със смъртта на някого.

116

Анонимен

преди 4 години

г-да джорналисти , снимането на катастрофирали автомобили в Германия е незаконно и има глоби . преди време бяхте пуснали статия как германски полицай глобява именно заради снимки на катастрофа.

115

Анонимен

преди 4 години

очевидно на бул."Възкресение" джигитите вярват че ще "въкръснат" .

114

Анонимен

преди 4 години

Самоубила се е не заради засичане а заради скороста! Не случайно има правилник за движение. Това ограничение на скорост не е сложено случайно, колкото и да не се иска да се спазва. В градски условия ситуацията е динамична- намалена периферна видимост, изскачат хора/животни, автомобили се престрояват, сфетофарни уредби и т.н.. Със 120 просто няма как да реагираш адекватно на тези условия. Дори и да го направиш, времето, което имаш за да избегнеш ситуцията, не е достатъчно, за която и да е кола

113

Анонимен

преди 4 години

Вярно е жените стават все по зле и на държание и на обноски. Тази тяхна комплексарщина да се правят на мъже, ще ги доведе до лош край. Лошото е че си мислят, че вината за този техен проблем са отново мъжете. Ами НЕ проблема сте самите вие и комплекса, който ви наложиха че трябва да сте равни на мъжа. Разберете, че никога няма да сте равни, защото това е генетика! Бъдете жени и майки. Другото вече става смешно. Самотни майки, лоши обноски, мъжкарански изцепки, абе зле сте.

112

Анонимен

преди 4 години

Абе, и да са я засекли, тя като кара с 120-130кмч, а другите с 60кмч ги стига за секунди. Не я е видял някой. Мога ли да очаквам там да кара сестрата на Шумахер? Извод - Скоростта убива! Карайте бавно! Мислете с главите! Миг невнимание, цял живот мъртъв! Да почива в мир! Оправдание може да е само техническа повреда, ама каква е тази повреда не знам. Пък и това да е, търсиш да удряш нещо докато не си вдигнал колосална скорост. Ужас някакъв

111

Абе...

преди 4 години

Жена шофьор и нeгъp скиор ...

110

Анонимен

преди 4 години

Категорично. Какво е станало не се знае, но скоростта е 120+км/ч. Добре, че няма други жертви. Ужааааас!