57

Анонимен

преди 4 години

Кучетата пазачи трябва да пазят! Те са служебни кучета и затова са там!!! А к.етените, чиито са кучетата, е трябвало да осигурят оградата на имота! Това е правило N0 1!!! Все едно със скапана ограда да си пазиш дома си от крадци. През лоша ограда кучетата пазачи могат да излязат и да нападнат около имота, защото го приемат за тяхна територия. Жалко за сетера, но търсете отговорността у собствениците на животните, които са безхаберни.

56

AZ

преди 4 години

Дай боже все по-често такива новини.

55

Анонимен

преди 4 години

Сега... Това са кучета за охрана. Тези не са обезопасили районна и вината е тяхна, но аз очаквам от кучетата, ак набарат нарушител, да го захапят. Я погледнете скъпите имения на някой политици и безнемени. Хора оръжия и по едно огромно куче на човек ги пазят.

54

Анонимен

преди 4 години

До ШопНе можах да спя цяла вечер, защото се привеснявах, ще ме съди, ама добре, че местния прокрор дължеше услуга на брат ми и всичко се размина. Другия път си знам, че ако ги хвана, ще оставя кученцето да ги хапне и ще хвърля остатъчицте в горичката, където вълчетата ще си ги оправят ;)

53

Собственик на куче

преди 4 години

Тези кучета са там за да пазят, иначе няма смисъл от тях. Аз имам куче малка порода и съм го научила да не се навира в големите. Като си вземеш куче трябва и да го възпиташ.

52

Шоп

преди 4 години

До Анонимен 59:A кагато се събуди подмокрил ли се беше или окалял?

51

Анонимен

преди 4 години

Какъв е тоя сетер дето скитосва без верижка и намордник по улицитеКакви са тия кучета дето разкъсват друго животно без собственикът да се намеси?Каква е тая КучкарияТрябва да накажат собствениците на двата вида кучета за недопустимото им поведение

50

Анонимен

преди 4 години

Преди време, един се опита, да ми натрови кучето. Влязал нашия в двора, с парче месео, напоено с нещо, ама не познал. А съм си научил кученцето и то го захапа за слабините. Като му чух писуканията, излязох, видях натровента храна, насъсках кучето да го влачи и го ритах ...

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Родителите му ще са виновни!!! То ако падне в язовир(където не му е мястото) ще ефтаназираш язовира ли. Все някой друг трябва да ви е виновен..."Еха! Много искам, да водя дело срещу теб в съда. Подобни панелни мъдреци, като теб, самички се закопават винаги.

48

Анонимен

преди 4 години

Такива като номер 43, трябва да бъдат изритвани от обществото.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Какво става? Звънят ти от полицията:-Добр ден! Имаме ужасна новина. Детето ви беше разкъсано от кучета, докато влязло да си играе в ... "частен двор". (Повечето от тея не мязат на жилищни, а на изоставен и и децата влизат там. Не се прави на ударен!). Собственика е оставил кучетата, да си пазаят територията.ТИ какво ще кажеш?- Ами да, нормално! Аз му казах, да не ходи там, ама ... получи си заллуженото. Айде, лек ден!... Едва ли. Не ми се вярва...

46

РАЗ

преди 4 години

Крайно време е да се забранят опасните породи, както е в други страни! А собствениците на кучета да се държат отговорни за безопасността на околните! Но отговорността да е наистина голяма! И още нещо: кучетата не бива да се държат на групи, защото образуват ГЛУТНИЦИ, в които дивото надделява и инстинктът за лов/убиване се пробужда и активира!

45

Анонимен

преди 4 години

Ами, ако излязат през дупката? Хора се разхождат по алеята.

44

Анонимен

преди 4 години

Тия кучета в рим са ги ползвали за екзекуции,сега ги ползват за любимци...

43

Кучкар

преди 4 години

Призовавам всички братя кучкари да пускат кучетата си да изяждат българите! Ще превземем държавата и ще я кръстим Кучкaрия!

42

боклуци

преди 4 години

*** са стопаните и стопанисваните от тях мастииза това носете си ел. шокове и никаква милост

41

Кривондел

преди 4 години

От една страна - кучето бива разхождано свободно, без намордник, извършващо биологичните си потребности покрай бебета с детски колички и въртейки се в краката на тичащи, велосипедисти и минувачи. От друга страна са песовете на някакъв очевидно психически лабилен и комплексиран "охранител", които утре може да се измъкнат през дупката и да убият дете. Аз за кой трябва да викам в тая ситуация?

40

Ники

преди 4 години

И за тоя случай коментара ми е същия- стопанина се оставя на кучетата докато не го приведат в състоянието на жертвата.

39

Анонимен

преди 4 години

Кол ей жоро ти си *** тази порода кучета е спокойна аз лично имам и то си играе с котките на вилата ми със децата ми породата е за мен много кротка

38

До 29

преди 4 години

"Когато излязат и ако излязат, и ако нападнат навън, естествено собствениците им ще са виновни и животните ще бъдат умъртвени заради безхаберието но стопанина"... Викаш да изчакаме и да видим. Ако стане тогава ще вземем някакви мерки. Ами вече го видяхме - миналата седмица. Или още един човек да даде фира, защото не можело да се затворят "херметически"... ти да не си от общината, те така действат след дъжд качулка.