57

България в NATO и ЕС

преди 4 години

Добре е че НАТО се превъоръжава и разработва най-модерните и ефективни оръжия в света. Сега мизерията на Русия ще стане още по-очевидна.

56

Анонимен

преди 4 години

Айде пак с тея СУ.... Вече банални станахтее. Тея самолети нямат една война изкарана с някой. Само празни приказки. Всяка голяма и богата държава иска Ф. През втората световна война САЩ пребива във въздуха и Германия и Япония. Самолетите им са по-добри и го демонстрират в преки битки. Русия даже няма ввс има 100 самолета и те са унищожен от Вермахта. Картината днес, не е по различна. СУ е тежък и голям с почти никва технология спрямо Ф.

55

Василев

преди 4 години

И все пак си мисля, че Бойко Борисов е началник на герберската шуро-баджанашка селско-просташка корумпирана държавна администрация, тази която в съюз с престъпниците окрадоха еврофондовете и си направиха къщички за гости!А кой е началникът на Борисов, това той си знае най-добре!Сега не знам, пред кого Борисов ще поеме морална отговорност и държавническо поведение, пред хората които го избрахме за премиер или пред Големия Началник!Защото ние на последните избори не гласувахме за ГЕРБ!Бапс!ЦРУ

54

Михаил Вешим

преди 4 години

"Су-57 нито е бърз, нито е маневрен."Може ли с Вашето любезно разрешение да препечатам тази смешка във вестник Стършел? Или да Ви предложа хонорар за фейлетонист? Очевидно имате талант.

53

Анонимен

преди 4 години

Су-57 нито е бърз, нито е маневрен.

52

Сата Н.

преди 4 години

Положението на Просия става тегаво... Един Рафал с пет безпилотни дрона, които като ловджийски кучета гонят нещастния мужик, качен на първобитна щайга поколение 4++... Положението е весьма хуйово... За нашите Ф-16 ше остане да доизбиват малките копе ленца от Путлерюгенд в края на войната.

51

Василев

преди 4 години

До Гледна точкаСелянин ***, държавата не си ти, нито аз!!!Държавата сме всички граждани , които живеем в България, и вътре нашите взаимоотношения изграждат и държавата!А знаеш ли какви са взаимоотношенията между българите, да ти кажа ли истината, голата истина и самата истина!!!Това са взаимоотношения между първобитни хора, и всеки вижда във всеки враг, всеки се е затворил в себе си, а това е най-голямото удоволствие за мултинационалните банки и корпорации!Селянин, опомни се!Никълидж!ЦРУ!

50

Анонимен

преди 4 години

Ало не беше Никола Тесла и Джон Атанасов, американците още щяха да се гонят с местните на коне...

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83То и Никола Тесла измисли много работи в областта на променливия ток и електроснадбяването,но записките му предвидливо бяха конфискувани от американците.А Едисон си преписа някои чужди работи.Така,де.

48

Бау

преди 4 години

Трябва да си купим 5. Веднага! Пари имаме! Трябва да сме защитени от всички, които ни нападат постоянно!

47

Гледна точка

преди 4 години

И аз съм против плюенето по държаватаВсеки от нас е тук на земята, в определена на точното място, за да научи точно определени уроци. На никому не трябва да се присмиваме и обиждаме, защото именно той може да ни даде отговори на урочите, па ако ще да е най - големият клошар.

46

Василев

преди 4 години

До Гледна точкаПлюене ли е, когато казваш че държавната администрация е крадлива и корумпирана, хората са комплексирани и мързеливи!!!Това е голата истина бе, селянин ***, ти в кой свят живееш!В твоят измислен свят и сънуваш розови сънища!!!Животът е жесток, после се сърдим, че от ЕС ни третират като хора втора ръка!Ние самите си го причиняваме, но обаче българина е горделив, *** но горделив, когато му казват истината се сърди и мисли, че му мислят лошото!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 4 години

И аз съм против плюенето по държавата. Тя е на 1300 год. Всичко слупващо се тук е отражение от всеки един гражданин. Но има и много по зле от нас. Така..че :)За изобретения има и Български виж в Интернет. И в момента част от компонентите на сателити и други системи се правят и са създадени в България.

44

Архангел Псувнаил

преди 4 години

До ВасилевНе си прав. България има теб. Ти си гений на световно че дори и на галактическо ниво. Ти си най-голямото ни достижение и гордост в областта на нихилизма и тъпашките коментари. Всички много се гордеем с теб и никой никога няма да ти подобри рекордите.

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81Германия измисля,но сащ се възползва.Затова след края на всв изтеглиха техни учени да им работят.Така,че само ум не е достатъчен.Трябва и акъл.

42

Гледна точка

преди 4 години

Добре де, кажи ти едно нещо, което е гениално и произведено от българския народ!!Дори и да няма такова, не е етично да плюя по родината си, колкото и да ми е далечна. Като плюеш по-леко ли ти става?

41

Анонимен

преди 4 години

Да не забравяме, че Германец измисли Атомното оръжие, първия реактивен самолет, реактивна ракета и куп други технологии изпреварили всички останали с десетилетия.Германия е едно заспало чудовище. В момента техните усилия отиват в промишленост, което пък ги направи най богатата държава в Европа. Уникални са германците!

40

Патриот

преди 4 години

Гейвропата да изгонят краварския окупатор първо ,пък после да се правят на авио инжинери!

39

УМЕН

преди 4 години

Държави в които отбраната и военните въпроси са оставени в ръцете на жени няма да ги бъде дълго. Още от древността е казано "по-добре армия от овце, но командвана от лъв, отколкото армия от лъвове, командвана от овца."А тука виждаме армии от третополови кончити и *** , командвани от полово неопределени пИтки. Стахотия!

38

Гледна точка

преди 4 години

ГЕРМАНИЯ ИМА НАЙ-ДОБРИТЕ РАДАРНИ СИСТЕМИ В СВЕТАДа бе говорим за танковете "Леопард".