117

Факт!

преди 4 години

Всъщност ще се прави от Франция а другите ще гледат отстрани.Дасо правят планера Сафран двигателите Талес авиониката.Аз немски фирми не видях в този списък.За тях по простовати производства като някое канцерогенно дизелче толкова си могат горките.

116

що не модернизират

преди 4 години

Що не модернизират някой Месершмидт от Втората Световна. Все някоя източно-Европейска страна ще ги купи.

115

Анонимен

преди 4 години

Внимание! Ахтонг! Германия се въоръжава!

114

Анонимен

преди 4 години

и се почва.... едни харчове... потоци с пари... финансирания... до безкрай!!!

113

А защо България я

преди 4 години

няма в списъка? Ние можем да правим стелките на самолета, пилотите на тенекия ли ще стъпват? Най сетне взе да им загрява реотана, щом се правят на силен съюз, трябва и да го докажат, че могат!

112

@

преди 4 години

Млд на вятъра... пак ще направт някой еврофайтър и накрая ще трябва да купуват нови Ф-ки за да имат нещо действащо.

111

а

преди 4 години

И ще стане добър. Европейските народи са много напред в техниката.

110

Анонимен

преди 4 години

Двигателите на ФАУ 2 не са използвани в нито една руска космическа ракета. Принципа им на действие се смята за твърде нестабилен, неконтролируем и опасен. За това и се използват от самото начало двигатели на съвсем различен принцип. Както в руската, така и американските космически програми НИКОЙ НЕ Е ИЗПОЛЗВАЛ ДВИГАТЕЛИ ОТ ТИПА НА ДВИГАТЕЛЯ НА ФАУ 2. Тази тема е повдигана поне 5000000 пъти през последните 30 години. Стига украински нещастни коментари по въпроса!

109

Анонимен

преди 4 години

Максималната далекобойност на ГАУ 2 е 320 километра. Наистина, разстоянието между Европа и русия е по - малко(понеже по - голямата част от континентална Европа е в Русия). Та може да се кажем фау 2 е междуконтинентална - от европейската част на Русия можеш да удариш азиатската част на Русия ;)))Ама укропитеци са се навъдили тука... МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ РАКЕТИ ПО ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА... Първата в света междуконтинентал на ракета е руска от 1957 година ;)))

108

Анонимен

преди 4 години

До VМного не ти отива да се правиш на умен. От всичко което си написал става дума, че нищо не разбираш. Катюша е базирана на немското Nebelwerfer, което немците създават първи. Ракетите в тези установки нямат НИЩО, ама НИЩО общо с балестичните или космическите ракети като V-2. Няма смисъл да ги сравняваш, защото нямат нищо общо. А за това, че Вернер Браун създава нещо, което света не е виждал и на база това нещо и руснаци и американци започват космическите си програми, спор няма.

107

Анонимен

преди 4 години

Юрофайтър е чист маневрен изтребител и няма нужда да се занимава с наземни цели. За наземни цели има Торнадо, Ф-16, ракети земя-земя и пр.

106

V

преди 4 години

Фал 2 била междуконтинентална ракета :))) Германците са имали такъв проект и той се е казвал ,,АМЕРИКА,, но е останал само на чертеж защото не е бил приоритетен .Хитлер е имал няколко бомбардировача които са стигали до САЩ ,но не ги използва. фал 2 се води първата орбитална или такава която стига до най близкия космос .Но това е доста спорно .А Германия има ракетна програма едва след като руснаците налагат катюшите .Преди това Германия няма ракетна програма .Германците не са измислили ракетите и

105

iaa pa tea ?!??

преди 4 години

...a koi shte kupuva preskapte I pretapite amerikanski hvarchila ?!?? Kak "Amwrika shte stane otnovo velika "?!?? Mai prez kriv makaron .YTramp chaka po niakakvi 2 % ot BVP ..ama mai niama da dochaka .Vij nie sme "druga bira "...Magnolii I "zakusvashtia " sa gi dali veche ...edinia za snimka s Tramp a drugia za zakuska s nego !

104

Анонимен

преди 4 години

Докато се надлайвате, цената на петрола тръгна пак нагоре.

103

Анонимен

преди 4 години

абе не знам колко милярда ще дадът за самолети все ще е тая сутринта има няма 2 километра видях 2 блондинки с африканци на центъра ще са повече това означава че самолетите не им стават

102

привет от Германия

преди 4 години

До АнонименФАУ 1 не е била междуконтинентална , а ФАУ 2 е междуконтинентална балистична ракета произведена от германците благодарение на тази технология днес астронавти и космонавти летят в космоса ! Правиш разлика между астронавти и космонавти нали ? Ако не знаеш разиката ще ти я обясня - астронавти са тези от кадърните страни които летят в косвоса , а космонавти са руските некадърници които летят в космоса благодарение на немските технологии !

101

привет от Германия

преди 4 години

Щом германците ще участват в производството бъдете 100 % сигурни ,че самолетите ще са най-добрите в света ! Много жалко ,че едва три месеца преди свършването на втората световна война германците създадоха междуконтиненталната балистична ракета ФАУ 2 .Ако бяха я създали 1 или 2 години преди края на войната ,тогава дори и САЩ нямаше да могат да помогнат на руските некадърници ! Понякога Господ и САЩ помагат и на некадърниците , факт доказан от историята !

100

Анонимен

преди 4 години

До не синТе направо ще строят завод на Боинг в Русия,гледай на икономическия форум в Петербург какво става!

99

Анонимен

преди 4 години

Да са живи и здрави и успех им пожелавам със самолетите!Предлагам герберите да се сватосат с бесепарите и да участват в европейските инициативи и влагат в европейско бъдеще.

98

Анонимен

преди 4 години

най добрите и убавите са Ф-16 и България ще ги закичи у музея си , Боко са го инструктирали вече