39

Преминаващ

преди 4 години

На всеки 11 години нашата звезда достига максимална активност и освобождава чудовищно количество енергия - слънчеви изригвания и изхвърляне на коронална маса ! Най-мощната геомагнитна буря за цялата история на човечеството е " Карингтън" през 1859 г ! Мощната магнитна буря на 13 март 1989 г в Канада със сила Х15 - оставя на тъмно около 6 милиона души в Канада за няколко месеца ! НИЩО НОВО !

38

Анонимен

преди 4 години

А ДришУ няма ли да пусне селфи по прашки??

37

Анонимен

преди 4 години

мой да имааа... па мой и да няма

36

Анонимен

преди 4 години

До ПреминаващПартиите търсят пари за да платят на тв за изборите след като спират субсидиите.

35

Преминаващ

преди 4 години

Добро Утро ! Спирането на кабеларките беше тест за това как ще отреагира населението и до колко ще се отрази на икономиката един подобен колапс ! ДА НЕ БИ ДА НЕ ЗНАЕХА за далаверите на кабелните оператори съответните "органи" през изминалите 25 години, че чак сега се събудиха, пардон - задействаха ??? И НЕ Е КОНСПИРАЦИЯ ПОДОБНА ТЕОРИЯ ! Всичко , което се случва около нас е по програма и с определена цел ! Нужно е само да "навържеш" 2 + 2 ! А и тази "операция" я обявиха преди 1 седмица !

34

Rimming

преди 4 години

A Йелоустоун кога да чакаме?

33

Анонимен

преди 4 години

"Те констатирали, че суперизригвания е имало на 43 подобни на Слънцето звезди."И как разбраха, че само 43 звезди..тоест слънца има като нашето които са изригвали по подобен начин, като във Вселената има над един секстилион Слънца? Бях чел някъде че на Земята са по малко бройките песъчинки по плажовете отколкото бройките Слънца във Вселената.И някакви папагали тръгнали да броят Слънцата във Вселената и накрая се оказва че били от 1 секстилон до 60 секстилиона?59 секстилиона за нищо ги нямат)

32

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости, FAKE NEWS!

31

смях

преди 4 години

След 100 години великият лидер, вожд и началник, вечният 160 годишен ББ - премиер,премиер , ще се качи на тия магистрали, които не са изпепелени ( ако ги е завършил ) и ще изгаси пожарите от горящата електорника. Слава в аванс.

30

Анонимен

преди 4 години

"Апачи Поинт"!!! Колко гордо звучи, а ? А, кои няха апачите? Не бяха част от местните племена, варварски избити от "белите" заселници? И сега тия, същите заселници без капка срам си кръщават обсерваторията на това племе. Колко човека от това племе работят в тази обсерватория? Нула, нали? Какъв е резона, тя да се казва на името на Апачите? Никакъв.Оглозгаха тоя континент "великите демократи" и сега протягат алчно ръце към другите континенти.Не изригванията са опасни, а именно тия алчните!

29

--

преди 4 години

В идните 100 години вероятността за такова събитие е точно толкова, колкото и през предишните 100. Идеята е, че сега сме многократно по-зависими от уязвимата техника - процесори, РАМ и Флаш памети във всякакви устройства ще бъдат засегнати.

28

Анонимен

преди 4 години

Вулканичните изригвания са направили глад, измиране и България пада под османско робство.

27

Анонимен

преди 4 години

К'ви долари? След сто години ще се пазарува в юани.

26

Анонимен

преди 4 години

Нов ден, нов апокалипсис! Тва станаха като сектите едно време.. често обещават апокалипсис и събират пари. Така за глобалното претопляне, за това за онова сега за след 100 години и слънцето. То като си помислиш науката беше религията на последните 100-200 години, допреди няколко години когато се събудиха хората така че нормално. Учените са духовниците на сектата, апокалипса е предвиден, очаква се да се отвори фонд за защита от апокалипсиса и така до следващата идея за апокалипсис.

25

Анонимен

преди 4 години

Не ке да ни има тогава.

24

Анонимен

преди 4 години

Важното е че СЕГА сме богати и харчим на воля.А след 100годони я камилата я камиларя.За *** само гурбене щото е мнооого ***.

23

Непопулярно мнение

преди 4 години

Голяма работа. Да му мислят тези с чиповете в мозъка, дето ще са включени към изкуствения интелект. Аз лично мисля да кося поляните около сградите със сървърите по това време.

22

Анонимен

преди 4 години

По мнението на учените, катастрофическият феномен ще доведе до технологичен колапс на съвременната цивилизация, ще нанесе щети за трилиони долари в целия свят и ще предизвика неочаквани техногенни катастрофи и стихийни бедствия..След 100 години долари няма да има

21

Анонимен

преди 4 години

важното е едни помпи дето охлаждат едни реактори да не спират. трябва им добро екраниране от частиците на слънчевото изригване да не станат мутагенни катастрофите

20

Анонимен

преди 4 години

моля се да стане така много по-рано ,много ***,много технология....