59

!!!!

преди 4 години

Minavat zad lunata I gotovo

58

Анонимен

преди 4 години

Дано да е след 5 години, навремето си беше екстра без разни джаджавки... :)

57

Анонимен

преди 4 години

До Данчо от Елин Пелинблагодаря за настроението !

56

Цанко

преди 4 години

Много трева са пушили в Колорадо. От милиони години такова нещо не е ставало и още милиони години няма да стане. Спете спокойно.

55

Само минавам

преди 4 години

Ми да лягаме да мрем тогава.

54

Анонимен

преди 4 години

Ся кво, искате да тегля кредити само защото слънцето можело да изтрие базата данни с длъжниците? Може ;))) Ама едва ли ;)))Само да подчертая, обаче: Центровете за данни са обикновено разположени в мазетата на едни масивни железобетонни сгради със железобетонни стени дебели поне метър. Целта е критичните данни да оцелеят дори и при почти директно попадение на ядрен заряд. така че, едва и някой или нещо е способно да изтрие списъка с длъжниците...

53

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Едни викат след 100год. Хопкинс вика след 50год.Шефа ми вика ти си до края на месеца,тъщата вика:много не знай оти утре да ти не е последен ден!?

52

Еврогей

преди 4 години

Мърсотийте Путинови край нямат...Сега посегнал на слънцето ни...

51

От ЧИЛИ Warning

преди 4 години

Earthquakes Offshore Coquimbo Chile от днеска земетресения в тази зона най силното около 6.5 предупреждават че заради нагли престъпления на човечеството ни идва GOSPOD с голяма свита и цитират имена ..

50

GOSPOD IDWA

преди 4 години

НАгли наркомани на власт след внушение от около земни престъпници принудиха милиард водачи да облъчват тежко денем и нощем земята ни . Наглеците са подали на хората такив аизобретения които дрязнят жестоко БОГОВЕТЕ> Примерно white scanners led halogen xenon and laser/ бели скенери инсталирани вместо доказано безвреедни жълти фарове.Микросекунди след включване на велосипеден бял скенер започва следене обемно с цле ликвидация на оапсня облъчвател.

49

ПроСоТо

преди 4 години

впрочем,до 100 години ние сами ще се изпепелим...И това НЕ е "черногледство", най-елементарно заключение,основано на наблюденията на процесите на Земята..

48

ПроСоТо

преди 4 години

поздравления за забележката на "Анонимен 30"-"Апачи пойнт!Колко гордо звучи,а?"...Вие сте с отворено Съзнание!!...Нещо много рядко срещано напоследък.....Иначе:-ДА,възможно е колосално изригване на Слънцето,но за ваше успокоение може да направите следната сметка:-Изригванията са възможни във всяко направление от Слънцето!/макар че имат известни "предпочитания"../Та:-Изчислете каква е вероятността те да ударят Земята,имайки предвид площта на сферата с радиус 150 млн.км. и тази на Земята ..

47

Адолфо Хит

преди 4 години

Що не го кажат на... Перчема? Той ще им отвърне... чи язе, ще съм на завет у ковчегу на 2 метра и нещо.

46

АнонимеН

преди 4 години

ТЕЗИ НЕЩА ГИ РЕШАВА БОГА!АКО ИСКА ЗА МИГ ЩЕ НИ ЗАЛИЧИ!

45

Анонимен

преди 4 години

До tamadaЕ да обаче подобни изригвания, всъщност са насочен поток плазма и за да се случи подобен апокалипсис, той трябва да уцели Земята.

44

tamada

преди 4 години

До Анонимен 33Никой не твърди, че се е случвало само на 43 звезди, а че са го наблюдавали на 43 звезди. И не става дума за всякакви звезди във Вселената, а само за звезди подобни по размер на Слънцето. Всъщност оригиналната новина казва, че телескопите са засекли 43 големи изригвания, а не по едно изригване от 43 звезди. Понеже нашите журналисти и те четат новините по диагонала като теб.

43

Анонимен

преди 4 години

Вероятността е едно на милиард, но нищо важното е да пишем сензации и сенктантите да се завиват през глава.

42

Sherlock Holmes

преди 4 години

Лошото е, че няма и накъде да бягаш.

41

Gogo

преди 4 години

Какви трилиони долари бре?! Тогава ще става на въпрос дали изобщо ще оцелее човечеството, а не за някакви си трилиони долари. Големи смехурковци сте!!!

40

Анонимен

преди 4 години

Преживяхме хиляди апокалипсиси последните 20 години и с този ще се справим.