41

Анонимен

преди 4 години

На едни им ограбват труда на други парите на трети изборния глас. Всичко е тръгнало на крадене. В началото се казваше колективизация 1944- 1948г. След колективизацията се казваше "доброволна национализация" в полза на целокупния народ. А всичко тръгна от Изтока.

40

Нищо ви нема

преди 4 години

Българина е свикнал некой да се грижи за него, като любовница!Да го гали по гъ.за, да го бърше, храни и освобождава.ВСЕ не случва на господар и "освободител", горкия.... хахахаааааа

39

баба мара

преди 4 години

затова старците на село задължително трябва да са въоръжени служба косда ходи от врата на врата и да издава разрешителните

38

морски

преди 4 години

На морето, чужденците са ограбвани, без да се усетят.Сезона обаче е слаб, и много крадци ще си останат по родните места.

37

Анонимен

преди 4 години

Нито пенсия имаме нито старини

36

Ами така е..

преди 4 години

Другия път, да вземат и да го изпервазят.Я, ква кола кара а, Нема пари за пу.шка!Кой чакаш да те защити, бе НАНЕ.....???!!!Арахангел Михаил, ли..?!

35

анонимен

преди 4 години

гледам някои тук изкарват стареца виновен че са го пребили и ограбили ей затова ромеите ще на бият всеки ден защото българите не се държим нямаме съпричастност един към друг

34

РУМЕО се завръща

преди 4 години

Ще стане и по зле. Хората се отучиха че с труд се печелят пари.По добре си купете газови пистолети...идват лоши времена Наркоманите и за 0.50 ст ще те намушкат.

33

не че нещо

преди 4 години

130лв не са малко пари...

32

Anonimen

преди 4 години

До тия, дето директно пращат при Свети Петър - и после не само ще те съдят, ами и цялата рода ще се изсипе да те тормози, може и къщата да ти подпалят. Те са безнаказани, това е проблемът. Затова хората бягат оттам, защото няма полезен ход

31

Анонимен

преди 4 години

Човек да се чуди на какво да се възмути на статията или на деянието никой незнае от каде е тоя човек щом наоколо никой не живее ужас !

30

odpo

преди 4 години

Не те си просят просто ние хората да се въоръжим и да започнем граждански арести! Тези набези над възрастните хора трябва да спрат! Трябва да ги хващаме и предаваме на нескопосаната ни полиция!

29

Анонимен

преди 4 години

До popa ot razgradЕдин 83 годишен човек няма как да е дезориентиран? Ауаууу, колко интелигентен попски фолклор! Фен на "Лудопопец" - Разград, а?

28

Анонимен

преди 4 години

Така ли Боко мачка комунистите ?!

27

Представяте ли си...

преди 4 години

.. ако този човек имаше право на оръжие? И на самоотбрана с него при нахлуване в имота му? Щеше като едното нищо да убие добрите хора за някакви си 130 лева, извергът му с изверг! А се прави на кротък и пребит, а?

26

popa ot razgrad

преди 4 години

защо отваря вратата на непознати в 4 часа сутринта...това няма нищо общо с възрастта...

25

Алов

преди 4 години

А Бойко и Симеонов щяха да се борят с насилието по селата, май се борят само с това как да запонят адресите на 10-те си апартамента.

24

Анонимен

преди 4 години

няма име на населеното място,страшна статия!

23

анонимен

преди 4 години

оня ден кмета на Стара Загора призна че ромейските незаконни къщи в квартала са били прикачани към тока напълно законно крадат ток законно бият старци и ги ограбват законно ий това направиха престъпленията на ромеите ги узакониха

22

продължаваме напред

преди 4 години

до пълната победа на Бойковизма