61

Анонимен

преди 4 години

Щом са маскирани значи са познати. Господа полицаи, хванете нехранимайковците и се заемете с тях сега за да не се заемат те с вас утре. И най важното, намерете им отговорна работа, за наказание да работят за хората в селото

60

LESNO

преди 4 години

Това е Лесен Случай за МВР - би трябвало да хванат Престъпниците за няколко часа . Това е село - не вярвам някой от Мафията да отиде да бие дядото за 100 лева .Само да не се окажат *деца* и Съда да ги пусне .

59

АНТИ

преди 4 години

Кражби ... побойща ...идва с тях глад.Гербавия Рай,за нЕкои е Ад.

58

Пенсионер

преди 4 години

Представяте си вие!На мене ютията ми е под възглавницата. Ще гръмна хайдука, като здрасти и ще го отлежа на топло с държавна издръжка до живот!Що да умирам аз?!! ТЯ Държавата е за това!!!!

57

Анонимен

преди 4 години

Не мога да си представя що за човек би пребил възрастен човек. Това са някакви същества без нищо човешко в себе си. ***.

56

Пак 55

преди 4 години

Този на снимката прилича ли ви на 83-годишен? И това не е хематом от бой, а от падане. Ама то трябва малко и да се мисли, само с фантазии за *** не става.

55

БХК

преди 4 години

Нашите хора са невинни !!! Те с това се препитават - кражби ,грабежи !!! Е понякога и изнасилват и убиват !

54

Aнтон

преди 4 години

Ще ми се извършителите да умрат бързо и да бъдат погребани евтино.

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55 Телесните повреди са на снимката бе , оранкулу-Снимките в този сайт са само илюстративни и в 99% от случаите нямат общо със статията.

52

Европеец 2

преди 4 години

... Също така няма да барате и "невинното и жално" ромско семейство , което иска да пътува БЕЗПЛАТНО по Българските железници иначе ще пребие кондуктора и ще изхвърли всички останали пътници , които им се "отварят" - ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА !!! ..... Какви са тия работи , като ... "купуване на билет" .... като другите ?!?! ... Те са "бедни и жални роми" и всичко за тях е позволено ... И са "защитени" ... От .... ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ !!! ....

51

Анонимен

преди 4 години

Нормслно евроатлантикотолераско Бг ежедневие

50

Европеец

преди 4 години

Няма проблем , бе ! Всичко е точно ! ... Това са ... "ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ" ... !!! ... Това са били едни "невинни и жалнички" представители на ромската общност и просто са отишли да "вземат" някой лев от "БОГАТ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕР" ... Той ги е ТОРМОЗИЛ МНОГО и дори за да ги обвини сам се е посинил и пребил !!! ... Няма да барате и наказвате "невинните ромчета" иначе веднага ви изпращаме .... БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ !!!!! .......

49

Ядосан

преди 4 години

Докато има казина в гладовете така ще е !До 3 са пили и са играли комар ,свършили са парите и най лесния начин за матовата порода от квартала е да пребият някой и да се върнат отново в казиното.

48

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 55 Телесните повреди са на снимката бе , оранкулу.

47

Да допълня...

преди 4 години

Питам се можеха ли да вземат парите на човека, без да го пребиват ? Вероятно да , но трябва да задоволят и животинските си страсти.

46

Анонимен

преди 4 години

А възмлжно ли е умният красавец вечерта да е изпил парите, а после да е съмувал кошмари? Защото никой нищо не е чул, няма взлом и телесни повреди не са регистрирани?

45

До 50

преди 4 години

Каква е темата ? ,Къде отиде в 1944 година! Да не си се напушил от рано сутринта ?

44

Мангалски

преди 4 години

Къде са МВР , къде са спящите ни служби , къде са е.аните ни разследващи органи ?? Тия *** , дето си ги развъдиха онези псевдо родолюбци управляващи , докога ще бият и убиват ? Родната полиция и прокуратура се занимава да преследва работещи и семейни потребители на коноп , да унищожава животите на младите за 1 джойнт , но когато става въпрос за нещо сериозно като тази случка , все ги няма ! Повръща ми се от миризливите ни чиновници затлъстяли

43

АНТИ

преди 4 години

Бонджорно каро пенсионеро,знай- тъй краде се най-добре.По тъмното парите ще намерят,просто дошъл бе твоя ред.

42

Анонимен

преди 4 години

То останали някой да вярва , че няма да му ограбят труда.