104

Анонимен

преди 4 години

Знаеме я тая проруска партия и тя е С Болшой театро Романеле. Не си знаят ни майка си ни баща си. Знаят дамо леля си. И всичките от Москва. А се правят на македонци. Като нашия поет Н. Вапцаров. Станал една сутрин и казал " от днес съм македонец"

103

Анонимен

преди 4 години

Проруската партия също е татарска и тя дойде със СССР от Изтока.Но си взеха по светли жени и се омешаха за 80 години.

102

Анонимен

преди 4 години

Maketata mrasat bg i bg narod vinagi e bili taka

101

Проф.БожидарДимитров

преди 4 години

А македонските имена Жикица, Пудрица, Трътле, Пръдле и Тъпче. Страшни крет.ени, елитът на джендърията.

100

cingis

преди 4 години

bratqta bilgare da se pokrastvat veke na Timur,4ingiz,Timo4in,Batbaqn i dr,4estito na vsi4koto bratq tatari

99

Анонимен

преди 4 години

Да,зомбирани макетата с промити мозъци!Българите не са татари,нито са монголоиди,това са Сталински постановки и впоследствие на Тито!В Татарстан живеят волжки българи на които им е отнет произхода по политически причини!Но разликата с макетата е че те знаят ,че са българи ,не го отричат ,а напротив,както и чувашите!

98

Обиди от Скопие: Бъл

преди 4 години

Обиди от Скопие: Българите били татари***************************************Ако некой се обижда това означава че е расист. Татарите са хора като нас. Македонските твърдения са неверни, българите и татарите са различни племена.

97

Жалко

преди 4 години

ала с Мицотакис добре ще са само богатите.За останалите следва глад и мизерия.

96

Жалко

преди 4 години

за бедните и средната класа в Гърция. Ципрассе грижеше за бедните,да няма гладни и нелекувани. Обещава на средната класа,че при новмандат на Сириза точно те ще получат голямовнимание,защото подложиха гръб и изнесохаГърция от кризата. И въпреки многото коетонаправи за излизането на страната намеждународните пазари,Сириза ще падне. Колкото ида ги убеждава Алексис,че с Преспанския договор са си взели античната история обратно,щего свалят. Няма да му го простят. Ала с Мицотакис добре ще с

95

Анонимен

преди 4 години

За пръв път ли чувате тези думи от тяхна страна,джурналисти и го пишете,нека да има и някой народ да обижда хубавите,красиви Булгати..как пък могат ццял свят да обиждат а тях не може...ето как можело значи

94

Анонимен

преди 4 години

до Пешо- великото минало - не важи. какво е сега ???!!! гърци, римляни...Велико миналои днес жалки мишоци.

93

Анонимен

преди 4 години

до пешо "Коренът на тази измислица за "татарите" идва от времената на СССР. Тогава потомците на Волжка България са били наречени татари от съветските прекроители на историята. Те винаги са се притеснявали от великото минало на България и всячески са се старали да го изтрият." каква е разлика "татарите" "тракарите" ? няма никаква. л -но е винаги л-но

92

Анонимен

преди 4 години

Който е ходил в Македония, знае че хората са дружелюбни и добронамерени, в това число и към нас. Това че някаква си малка партийка вдига шум за да се чуе за нея, далеч не означава че македонците мразят българите! Е това го запомнете! А набиването на клинове е стара техника.

91

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е България да престане да се дърля с чужди държави. Дреме ми на шушона за какви се смятат македонците.ВНИМАНИЕ-ДОКАТО СЕ ДЪРЛЯМЕ, УВАЖАЕМОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО НИ ОГРАБВА. ЗАПОМНЕТО ГО ,ЛОШ МАТРЯЛ...

90

Анонимен

преди 4 години

- много хораси мислят, че руснаците санещо хомогенно, а този напримере грузинец, този е поляк, онзитам е молдовец, другият е немец,и всички те заедно са "русские."-На всички е ясно, че руснаците са сбирщина, обединена само от желанието за грабеж.

89

Анонимен

преди 4 години

На проруските партии за това им се плаща - да скарват хората. И там, и тука, русофилите трябва да се избиват.

88

Анонимен

преди 4 години

Църкат някакви там мишчици, от някаква си т.нар. партийка, в някаква територия с претенции на държава. Скимтят нещо, почти комично, повече тъжно. В крайна сметка всичко това е крайният резултат от около 100г. усилия на руснаци, сърби, гърци - кога заедно, кога поотделно да се мачка Майка България и да не се допусне обединението й. Уви, вредоносният резултат отдавна е налице..

87

Анонимен

преди 4 години

Българите може и една голяма част да са тюрки но не всички а македонците първо са нищо защото такава нация не съществува второ са смес от българи и албанци или по-скоро тюрки и албанци с преобладаване на албанците и като цяло не се знаят какво точно са.А преди време твърдяха че идвали от древният Египет, така си е от там идват, те са останали от робите, дето египтяните ги водят с тях.

86

Анонимен

преди 4 години

Когато руснаците нападати разбиват Казанскиякаганат -- това е краятна официално проследенапрабългарска държава.В нея е имало две партии --едната е била за близкиотношения с Русия, а другатаза такива с Кримския каганатна кримските татари. Еднаот причините за войната сапостоянните набези и отвличанияв робство на руско население.След това (пра)българите катоетноним постепенно изчезват --част са претопени, други загинали,трети се самонаричат с друго име.

85

Забавни са

преди 4 години

Интересни са комшиите ни от Северна Македония с отдавнашното си желание на пренаписват историята. Но този път имаме шанс да ги накараме да признаят историческите факти, ако имаме куража да държим на своето като гърците. Много притеснителна е известната продажност и слугинаж на нашите политици. Ако се поддадат на външен натиск да ги пускаме комшиите на всяка цена в Европейския съюз, може и да не успеем да защитим общата ни история от преиначаване.