11

до 8

преди 4 години

И там където няма болница като се появи тежко болен човек нетранспортабилен той загива!Така ще стане и във Видин.Не всички болни могат да се тътрузят от северозаападналата джунгла до богопомазна София!Искам господин СЧЕТОВОДИТЕЛЯТ да каже още от сега колко ще са жертвите от тази негова идея!С какъв ли конкурс ги назначават за министри не знам!Но идеите ну са геноцид за видинчани.В същото време ремонтират площада - за 15 милиона изкъртват едни камъни и поставят други.Парите ни отидоха за камъни!

10

видинчанин

преди 4 години

Партийците убиват града ни!

9

Анонимен

преди 4 години

Прави са хората че искат човешки условия на труд и заплащане , на също така трябва да са наясно че болниците трябва да се ограничат до областните градове, в общинските центрове трябва да се поддържат спешна помощ и няколко общи звена, защото е нецелесъобразна поддръжката на сегашният брой и характеристики на болниците.

8

Анонимен

преди 4 години

И как реши че в Видин е лош материала, по коментара личи че и ти не си от много добър

7

Анонимен

преди 4 години

Държавата е много щедра. Държи структури, които са нерентабилни. Губещи болници, детски градини, училища имитират че работят и взимат минимални заплати. "Щат - благодат". Само закриването на такива институции и преструктурирането им ще реши въпроса.

6

Анонимен

преди 4 години

Ами ако си намерят пациенти и заплатите ще им се вдигнат. Преди 1990г. Видин е бил с 97000 жители, а сега реално има около 35-40 000 жители. Колко пациенти/наистина болни, а не по документи/ обгрижват на ден? За да работи ефективно болницата трябва и Монтанска област да се лекува там, а може би и област Калафат.

5

Иван

преди 4 години

В Германия/Франция/Испания има глад за медицински работници и заплащането е отлично. Терминал2 е спасението за съжаление.

4

Наблюдател

преди 4 години

То целият град Видин трябва да се закрие, само разходи, а приходи никакви от тази област. Много лош мат'рал там.

3

Анонимен

преди 4 години

Тия колективни дяволи с бели престилки, продължават да мислят социалистически !!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Само като прочетох КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР направо се стряскам . Тридесет години след БКП и пак Социализъм ????????!!!!

1

Вълчо Кумчев

преди 4 години

България НЕ Е правова държава, НЕ Е била и НЯМА и да бъде !