42

Анонимен

преди 4 години

Това е знак ,4е скоро и двойникът ( Путин) ще даде фира .Бог да го прости оригинала.

41

Анонимен

преди 4 години

Хитър е този Зеленски - "след общонароден референдум". Ясно е какъв ще е резултата от референдума - 70% против влизане в НАТО. Нали затова народа натири Порошенко, който беше готов да ескалира отношенията с Русия до(и зад) ръба на войната.Не знам дали Украйна спечели от поведението му, но той спечели със сигурност- безмитен износ от бонбонените си фабрики(Рошен) в ЕС.Наводниха и България, че ефтинджос, маат ***.

40

Анонимен

преди 4 години

ще изяде една ***

39

Анонимен

преди 4 години

Русия и Путин си подписаха смъртната присъда с агресията си срещу Украйна. Русия няма да види бял ден докато не върне заграбените Крим и Донбас.

38

Анонимен

преди 4 години

ЕС се отдалечава много от това да е фактор в света, да има собствена армия и общо въоръжение...- нестабилност и на балкана и от изток... ни тръба може да си пуснеш, ни фолксвагенчета да си делкаш без да си платиш милиардите за глоба за нещо си. ЕС просто не си контролира прилежащите територии, а и членовете си..., а за съседите хептен и хабер си няма.

37

Анонимен

преди 4 години

що про руските фенове плямпат само колко и какво оръжие имала Русия, колко страшни били?от барут хляб не се меси, за твва са на това дередже, шепа олигарси и останалото озверяла националиситческа глутница с гол тумбак и чифте пищови

36

Анонимен

преди 4 години

До Простата истина е:ЕС и НАТО не приемат в редиците си държава която има спор с друга държава вече член на единия или другия съюз. Това че има спор с трета държава е само минус за третата държава в случая жалко за Русия.Прочети още на: https://dnes.bg/index/2019/06/13/epicentyryt-na-voinata-shte-byde-li-ukraina-glaven-syiuznik-na-sasht.413290#comments

35

Анонимен

преди 4 години

Простата истина е: Украйна ще влезе в НАТО и ЕС на рук на такива политикани русофили като теб и ще насмота Русия в миша дупка.

34

Простата истина е:

преди 4 години

Украйна никога не може да влезе нито в ЕС, нито в НАТО, защото има поне 2 неуредени териториални спора, единият от които е неразрешим- Крим.Приемането на Украйна в НАТО би означавало още същия ден то да обяви война на Русия,защото това е пакт за колективна отбрана.По същата причина Грузия 10+ год. не може станане и няма да стане член на тези съюзи, колкото и да иска.

33

Анонимен

преди 4 години

България е всички човека

32

Анонимен

преди 4 години

Украйна иска да стане втората к.рва на САЩ в Европа!Първата е Полша!Тъпо племе се оказаха,извадиха нож на Русия,а те са им комшии и са най-зависими от тях.Налагат украински език и се преименуват.Петър става Петро,Андрей-Андрий,Сергей-Серхио и т.н.Американците да не дърпат дявола за опашката,че руснаците могат да пратят сто пъти повече оръжие в Куба само на 150 км от Флорида и ще настане всеобща паника.

31

Анонимен

преди 4 години

без подкрепа от САЩ и ЕС, Украйна монентално става вилает на Путин, не им е лесна хич... мернах съсвсем скоро някакви репортажи от RT телевизия с някви проруски отцепници, тия хора още говориха за фашисти и болшевики !!! Тия в какъв свят са живели последните 60-70 години???

30

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ДОКАТО Е КОМУНИСТА ТРЪМП НА ВЛАСТ!

29

бай х

преди 4 години

много им се ще на краварите да воюват с чужда кръв срещу руснаците ...

28

Патриот

преди 4 години

Смърт за нато и ФАЩ!Агресори и теористи ,убий натовеца спаси света от война!

27

до 25

преди 4 години

То, месото се е опушило откъм водката. Само глупости пишеш.

26

срам и позор

преди 4 години

САЩ ще се бие с Русия до последния Украинец.......и сега в Украйна се произвежда оръжие и имат големи запаси от СССР.

25

Анонимен

преди 4 години

Украйна, ако краварите не им дадат пари са катастрофа. Европа им дава само обещания.

24

невероятно,но факт!

преди 4 години

САЩ са загрижени за съдбата на украинския народ толкова,колкото за шапката на китайския император.Украйна ги интересува само като източник на пушечно месо и сдържаща фактор срещу Русия и ще опитат-да накарат украинците да воюват с Русия .Американците са виртуозни интриганти и имат определени лостове за въздействие ,дипломацията им е ефективна и именно поради тези причини те знаят,че каузата им е обречена в дългосрочен план.Затова ще опитат в близките години да навредят по възможност максимално!

23

Анонимен

преди 4 години

Украинците, новото пушечно месо на САЩ. Жалко, те са ни братя. Сега ще си мерят *** връз украинците. Преди бяха афганците. По-преди виетнамците, корейците и те така. Украинците да не се въвличат в авантюри! Съседът им не е кой да е. Да питат поляците! Те имат опит със срещите м/у изтока и запада.