82

Анонимен

преди 4 години

Xoxлите могат да научат американосите как се мре в руско обкръжение! Ценно, а???

81

Кой кой

преди 4 години

Кой иска война бе тарикати милиардери и вие ще си отидете като мишки.

80

Мишо

преди 4 години

Украйна съвсем скоро ще бъде присъединена към Русия. Като и Беларус. Други варианти просто няма!

79

Адолф Путлер

преди 4 години

Путин се постара това да стане

78

знае те ли

преди 4 години

ЧЕ УКРАЙНА ЩЕ СТАНЕ РУСКИ С ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ ВЪОБРАЖЕНИЯ-ЩЕ ЗАБРАВЯТ НАТО И ЕС

77

Анонимен

преди 4 години

Европа няма полза от такъв конфликт,а има полза от сътрудничество с Русия.ЕС е създаден именно с тази цел,да няма войни и да не се повтарят войните от ПСВ и ВСВ война,глобализма също е с подобни идеи,за да няма войни.

76

Анонимен

преди 4 години

До България в NATO и ЕСТе самите украинци са руснаци по произход ,мнозинството 80-90% са руснаци,ако няма натиск върху тях,те сами ще преминат към Русия и то с песен на уста,без дори Русия да ги иска.Брат брата убива,представи си,австрийските немци да избиват немците в Германия, същото е и между Украйна и Русия,а в Белорусия са 99% руснаци.

75

Хххх

преди 4 години

"Как смята Киев да влезе в НАТО и да получи оръжия?"Хахахаха няма да получава а ще си купува.....умрели гринговците за укритата...няма ли *** и изгода от укрите....гринговците са ги зарязали веднага.

74

гого

преди 4 години

урките опитни зайчета на САЩ, нсивни до припадък....пушечно месо в изобилие

73

Анонимен

преди 4 години

Горките хора в Украйна! Съсипват ги...и никой няма да им помогне. Това още веднъж показва колко дълбоко затъва света, вместо да върви към еволюция.

72

гого

преди 4 години

какви ракети бе, още с първата изстреляна и ще бъде зелен свеъофар за Путин да прегази утките.Да не говорим че голяма част от войската ще мине на руска страна другата няма и да излезе от казармите щото неможе ...

71

Анонимен

преди 4 години

Две украински фирми вече тестваха ракети с обсег над 400 км - КБ Луч - Киев и КБ Южное - Днипро. Елха и Гръм. Украинската рмия вече е 250 000 и с достатъчно въоръжение.

70

Анонимен

преди 4 години

Донбас и Крим ще получат статута на Северна Лорея, а останалата част на Украйна - на Южна.

69

На чужд гръб 100

преди 4 години

камшика са малко! Днес прекарах няколко часа по работа с една жена към 70те,Украинка от Донецк, стана ми интересно и я разпитах за Украйна и какво я води насам, та накратко изгонена от бащиния си дом след заплахи, застреляно куче (булонка!), палеж на гаража и с колата вътре и заклеймена като фашистка от местната паравоенна милиция, (да точно така 70 годишна жена- фашистка! ) които най-нагло се самонанасят в къщата и докато тя е приютена от съседи. сега се опитва да отиде при дъщерята в Лондон

68

Анонимен

преди 4 години

Украйна може и да стане едно цяло с Просия, но много руснаци няма да доживеят да го видят. През 2016 цената на завоюване на Украйна се изчисляваше на около 150 000 руски военни, сега е малко повечко.

67

Was

преди 4 години

Слава Украйна !

66

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля, че Украйна няма да има нищо против да стане катоИзраел, Южна Корея или Япония. Русофилчетата се смееха на украинците, че не ги взимат в НАТО, а получиха главен съюзник на САЩ на западната си граница...

65

България в NATO и ЕС

преди 4 години

Смелите и добре снабдени от братята американци украински войници могат за 2 седмици да изчистят цялата територия до Урал от ***. При такава операция приоритет трябва да има залавянето на военнопрестъпника Путин и кликата му и доставянето му на съда в Хага.

64

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще погребем Приднестровската терористична база, а Просия тихо ще се на пишква в кьошето. Защото - леталните оръжия на Щатите пътуват!

63

Грюнлимски дивайдинг

преди 4 години

разделиха хубавата държава. В Лвов, ще изселят всички фашутки, Западна ще щипната Румънците и Поляците а централ, Южна и Източна ще се Крим-минизират и присъединят към Крим, а от там с Крим в Русияяя.Очаква се всеки момент след като Русия и Германия имят подписан договор за северния втрои поток да повдигне самата Германия в Нато молба за защита от украинските безобразия. Тъй като Германия това е натото в европата а Украината е никой- разултаът ще е ясен. Съвместен марш по улиците на Киев от по