9

Анонимен

преди 4 години

Абсолютен въздухар. Той, както и много други от сегашните кандидати за лидер на консерваторите сега се бабанят, но преди месеци се навеждаха в Брюксел един след друг. Едно е да се бабаниш в някакво британско село, друго е да отидеш в Страсбург или Брюксел. И Тереза Мей така говореше... докато накрая не се сблъска с реалността. ЕС уж били стари, бюрократи, фалирали, нямали ръст, не разбирали нищо и т.н. и все пак в преговорите буквално смазаха британците. Нямаше условие, по което да не спечелиха.

8

Ха-ха

преди 4 години

От над 200 години евреите държат властта и парите на Острова.Мислите ли че ще допуснат нещо,което би им навредило?Ще сложат на поста който им е нужен в дадения момент.

7

гл. ас. д-р Цицев

преди 4 години

този пие водка с Путин, яде локум с Ердоган и пърди с доц. Пръцков. Голяма фурия е, общо взето понеже цял живот жените са му отказвали е решил да си го върне като прецака англичаните и ги изкара от съюза

6

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААБорис Османоглу ли ще командва Английската Империя :))))Браво :))))А кой задколисно оправлява България? Нали не си мислиш че е Ботев или Левски! Присмял се гъзобрък на син английски плъх!

5

Анонимен

преди 4 години

Ба тези Мей им беше еди от най - лошите варианти. наследниците и обаче са още по - зле - кой вземал наркотици, кой с разни истории, всичките са направо фани единия, утрепи другия... Все едно с конкурс за компрометирани са ги избирали.

4

АНОНИМЕН

преди 4 години

... с кратки, но ясни послания за мама, леля, балдъза и др. !

3

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Борис Османоглу ли ще командва Английската Империя :))))Браво :))))

2

Анонимен

преди 4 години

Мача България - Англия е на 14 октомври

1

Щерю

преди 4 години

- Т.е. да псува ли, бре?