29

Krom

преди 4 години

Борис е едно истинско клише. На тоя българите и румънците му бяха най голямата "заплаха", обаче дума не пророни при атентатите срещу мюсулманите. Почита турските си "корени". Инак, цялата британска система е зле - стимулира тея които не правят усилие. Безработните не искат да работят, защото щели да "вземат по малко пари". В такава обстановка, и гъделичкайки застаряващите които страдат по "отминалото британско величие" като нищо ще спечели. А когато Британия се спиха, ще избяга както обичайно.

28

zara

преди 4 години

До Сашо А къде забрави снахата?

27

Анонимен

преди 4 години

Много британски МП са били като Борис, дори великите Чатъм и Пит мл.Гладстоун, Дизраели какви са били?Просто за този подход тип "Rule Britania" ще трябва да се опре на армията и на имперската политика. Нз обаче дали ще има време за това и дали британците са в състояние да го направят.

26

Анонимен

преди 4 години

До СашоМиналата година в Холандия градски кмет-арабин набързо изгони една турска делегация, така че не винаги важи религията.

25

Анонимен

преди 4 години

*** то критерия е кой може да каже с минимум думи максимум псувня ли.Че то и аз да се кандидатирам тъй мога тоя да го наглася че да изпадне в психически срив докато измисли как да ми отговори.Турска ана.лно онодена от турски ***.наф ислямофашистка тръмпутинска мъжка с перхидролен скункс на главата мъжка политическа държанка.

24

Лика-прилика с Тръмп

преди 4 години

С Тръмп са си лика- прилика. И по външен вид, и по начин на изразяване, направо по всичко. Няма как да не се харесват.Донякъде е добре, че Великобритания напусна ЕС. Британците винаги са се мислели за нещо по-специално. Нека си поживеят на острова,. Когато могат да оценят реалната си стойност в съвременния свят ( а не в миналия златен век на империята) може и да им дойде друг акъл.

23

Хаяско

преди 4 години

The English humour has no borders

22

Сашо

преди 4 години

Кмета на Лондон Пакистанец!Министър председателя Турчин!Тия копаят все нови и нови дъна.Какво стана с прословутата английска външна политика. Популизма се оказа че има почва именно там !Все по забавно става де :)

21

Мадър Нейчър

преди 4 години

Умения друг път, самият той е една огромна обида, язък му за хубавото българско име.

20

Преял Гербер

преди 4 години

Бойко Каратиста ако го фани, ще го нокаутира за 1-2 минути - в първи рунд!

19

Разумен

преди 4 години

Като видя 16 новини за поредния безизвестен ***, ми става ясно, че това е поръчкова акция - медийна кампания, която цели да запознае ПЛЕБЕИТЕ с новата ПИОНКА, която ще "УПРАВЛЯВА"

18

Анонимен

преди 4 години

Британците бяха запазили симпатични остатъци от имперското си самочувствие. Жалко е, че сега, по бърз и безпардонен начин ще разберат, че вече са просто пияна и псуваща моряшка компания на пробита гемия, със счупена мачта. За компанията е по важно купонът да продължава, а не дали кораба първо ще се напълни с вода или направо ще се разбие в скалите.Мей беше последния проблясък на трезвост сред екипажа, но бе замерена с празни бутили.

17

Анонимен

преди 4 години

На практика той беше причина за резултата на референдума. Ако не беше решил, че това му е пътя за успех в политиката Брекзит никога нямаше да се случи. Консерваторите толкова се уплашиха от Фараж, че решиха те да поемат имперските комплекси и успяха. Единственото, което може да постигне е да направи падането на Кралството още по-голямо. Сега ще стават и "еко", т.е. още милиарди ще потънат в "борбата с климатичните промени". Ако няма НЕеко държави, няма кой да ви произведе "екомашините".

16

Анонимен

преди 4 години

Нека им стане премиер. Заслужават го, да му се насладят.

15

JJIvanov

преди 4 години

На снимката младежа е следен постоянно през часовник. ДА НЕ НОСИ ЧАСОВНИК ЛИЧНИ И БАНКОВИ ДОКУМЕНТИ ПОДАВА ЛОНДОН СРОЧНО>Спец службите да въведат ред з а опазване на лидерите вкл министри и останали..

14

Анонимен

преди 4 години

Един милион приказки за да се каже, че Борис е пич.

13

Анонимен

преди 4 години

Няма да плаща щото не е теглил кредит и не знае какво е това кредирно досие и кредитен рейтинг, като понижат кредитния му рейтинг от ВВ+ на ZZ- друга песен ще запее

12

Наблюдател

преди 4 години

Само за информация- Борис е единственото българско име станало международно!

11

Анонимен

преди 4 години

истината е че който и да стане премиер, никой няма да подпише по-добра сделка то Мей, ЕС няма да им даде повече, отколкото на нея, даже напротив, вече на никой в съюза не му пука тия *** колко ще се набутат

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10...буквално смазаха британците......Ех мечти, мечти..............