11

пецата

преди 4 години

в момента се раждат деца против еволюционния механизъм на природата за отстраняване на дефектни гени, не можем да знаем защо механизма на природата блокира по един или друг начин възможноста жената или мъжа да не размножават своите гени, но този механизъм е разработван с милиони години еволюция , интересно е да видим до какво ще доведе това в бъдеще , репликирането на дефектни гени само ще доведе до разпространяването на всевъзможни ген.болести= болна нация

10

Бизнесдама

преди 4 години

Докато мъдрите се намъдруват - лудите се налудуват. В Индия, Африка, Бангладеш защо го няма този бизнес ? Защото се чукат като за световно и се размножават като ***.

9

Анонимен

преди 4 години

До 8Какви свои клетки рибо - майката е друга, бащата като иска толкова много свое пробва с друга жена и готово !

8

Агитпроп

преди 4 години

Сурогатното майчинство се лансира заради гей двойките, а не заради бездетните жени! Да напомням ли за Кристиано Роналдо?

7

Анонимен

преди 4 години

В България мечтите не се сбъдват.

6

Анонимен

преди 4 години

Такъв проблем има и в нашата държава . Трябва всичко възможно да се направи за да се раждат българчета . Всеки , който е орисан от такава съдба би искал да има дете от свои клетки и нормално семейство . С осиновяване не винаги се получава и се чака понякога много дълго. Ако има кой да реши този въпрос нека не се изчаква докато стигнем до критическия минимум население .

5

Анонимен

преди 4 години

Преди години излъчиха документален филм за такива майки в Кипър,бяха предимно от Румъния - оплождат клетки или износват деца,като вследствие на процедурите някой от майките бяха с влошено здраве или ялови.А има толкова сираци,полусираци или изоставени дечица,които могат да бъдат осиновени и отгледани с любов.

4

Анонимен

преди 4 години

И в Македония са по-напред с правата на човека от тук.

3

Иван

преди 4 години

Дано да паднат цените че и ние с моя Митко се обичаме много и искаме дете.

2

Анонимен

преди 4 години

И какво ? Детето ще има биологичен баща но майката няма да е никаква, биологичната го носи и изражда и накрая никоя си му става майка ! Да се осинови е по-добре, спасяваш едно дете вместо да лъжеш друго !

1

Анонимен

преди 4 години

Българките се порят с който им падне от ученички и докато стане време да станат майки имат по един, два аборта.После държавата им е виновна, че не могат да забременеят.