31

Яд ли ви е?

преди 4 години

Аз съм Пецата и съм *** !!!

30

До 30

преди 4 години

Много си ***, очевидно смисъла на живота ти е да разпространяваш простотия си. Няма нищо по смислисено на този свят от това да създаде живот, да продължиш рода си!

29

Анонимен

преди 4 години

Спрете се бе, достатъчно хора има по света!!! намерете си някакъв смисъл на живота и не се надявайте, че детето ще ви го намери, шом сами не можете!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Малко допълнение към сурогатните размишления на други ...Има няколко вида сурогатно майчинство включително и варянт в който детето е с 3-*** родители по ДНК

27

2233

преди 4 години

Нали всички се стремят към природосъобразен начин на живот. Отричат секциото, като начин на раждане и то само в статии и публикации? А И сурогатното майчинство, какво е? Напредване на медицината са и двете !!!

26

Анонимен

преди 4 години

Германеца ги е праснал и 2 те ами ок

25

Stamat

преди 4 години

До номер 18Едното няма общо с другото. Написал съм го точно и ясно на чист български език, никъде не споменавам думата "болен"

24

пецата

преди 4 години

Ин витрото и сурогата е много голям бизнес, говорим за минимални разходи и големи маржове , все пак всичко се прави така да се каже с материал на клиента, тука гледам посетителките на бгмама вече пръскат слюнки да доказват как са останали ялови заради студена вода, апандасит, черна магия от завист или навлизането на венера в юпитер , казах и по надолу дефектен ген от природата може да бъде считан предразположеност към определено действие , например алкохолизъм, мързел, нимфомания и т.н.

23

Ванката

преди 4 години

До Анонимен 14"това е неправилно - и бебетата в епуветка, и сурогатното майчинство...има толкова нежелани деца - да си осиновят"----Напротив - правилно е. Хората си искат свое дете, свои гени, да наблюдават протичането на бременността и здравословния живот и навици на сурогатната майка. Осинови ти, щом те гони алтруизъм и даваш акъл!

22

Анонимен

преди 4 години

Възпален апендикс също може да предизвика запушване на яйцепроводите.Затова не пишете гл..у..пости, а също така не забравяйте, че половината от бездетните двойки не могат да имат деца по естествен път по вина на мъжа.Въпросът е да не се допуска размножаване на генетично увредени, но как да стане това в държави като нашата, където властимащите пет пари не дават за детските забременявания от близки роднини при един етнос, който се плоди на поразия заради социалните помощи?

21

Бъркотия в главите

преди 4 години

Знаете ли колко момичета започваха учебната година с нередовен цикъл, защото по време на задължителните селскостопански бригади не всяка хазяйка беше склонна да осигурява топла вода вечер? Казва, че лятно време цялото нейно семейство си мие краката със студена вода, какви са тези глезотии на студентки и гимназистки, какво значи това "интимен тоалет" сутрин и вечер? И свикналите на хигиена девойчета се мият със студена вода. В резултат - уплътнения на яйцепроводите.Природата ли ги е обрекла?

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Сурогатната майка износва зародиша, а яцеклетката и семенната течмност са си на родителите, просто по някаква причина жената не успява да износи плода и затова ползва чужда утроба. Реално детето си е на двойката, която дава парите, сурогатната майка е само инкубатор. Единственото, което не одобрявам в узаконяването на тази процедура е, че ще се ползва от гей двойки, а съм много против някой да решава вместо детето, че то трябва да расте в еднополово семейство.

19

тогавааа...

преди 4 години

До Stamatда забранят и сърдечните операции! С този начин на разсъждение, като получите инфаркт няма да ходите да ви поставят изкуствени клапи, стендове и всякакви други неща, за да ви удължат живота - умирате си, защото природата така е решила - хората с този проблем на сърцето да умират.

18

готика

преди 4 години

Ще стане след време като във филма "Гатака" - масово сканиране и тези със негодни гени, на ***.

17

До номер 17

преди 4 години

Първо причините за ин витро не винаги са генетични!И второ това значи ли че като човек се разболее не трябва да бъде лекуван, защото тялото му вече е увредено?

16

Stamat

преди 4 години

Това както и инвитрото трябва да е забранено! Природата си знае работата, след като не може да забременее, значи не трябва да има деца, означава че има генетични проблеми които не трябва да се разпространяват на сила! По нормален начин не биха се размножавали хора с генетични проблеми! Трябва да има и затвор за тези които подлагат на риск новородените, децата с нищо не са им задължени да износват повредените им гени!!

15

до Анонимен 5

преди 4 години

случаят в Кипър беше с руснаци. Сурогатната майка беше изчезнала с детето и изнудваше биологичната, която била възрастна и доста богата. Тя пък, в Русия, съдеше сурогатната за отвличане на детето , а позицията на бащата не беше официална, но се говореше, че той стои зад бягството на сурогатната майка... сапунен сериал.

14

Анонимен

преди 4 години

това е неправилно - и бебетата в епуветка, и сурогатното майчинство...има толкова нежелани деца - да си осиновят

13

Анонимен

преди 4 години

Ако имате пари може да уредите жена ви да роди детето в Сащ и така то да получи американско гражданство и вие покрай детето да се сдобиете.

12

свещен гущер

преди 4 години

дано оправят законите че от кога чакам най сетне да имам дете от някой скандинавски тираджия на бензиностанция в Норвегия