62

Баси

преди 4 години

Toзи си няма и най-малка представа какви празни и кухи бръщолевения говори...все едно слушам реч от X конкрес на БКП...

61

М, да ...

преди 4 години

До наблюдателАко сте обективен, реалист изгледайте интервьото на Р. Радев как е работил във ВВС! След всеки полет са анализирали и наблягали на несъвършенствата като сремежа е бил следващият полед да е по добър от предишният! Или както казва Хайтов : По добре недоволен Човек, отколкото доволна ***! Явно критикарите срешу Радев харесват себе си и постигнатато от тях самите- критиките им са плод на дисхармонията в тях самите която им създава Президента с висиките си изисквания към резултатите,

60

наблюдател

преди 4 години

Този пРезидент все повече се утвръждава като символ на лицемерието.

59

М, да ...

преди 4 години

Аз разбирам света единствено като поле за културно съревнование между народите".--------------Съревнование, но културно!пп и кой твърди, че културното е емоционалното, м?

58

Анонимен

преди 4 години

Гумен Гадев говори за социален мир при положение, че точно той с все сили се опитва да насажда конфликти по всички въпроси.Доста нагъл комунист.

57

Предложение

преди 4 години

Предлагам да се отделим от всякакви съюзи и да си живеем изолирано и да развиваме България и да я направим Швейцария на Балконите.

56

присъединен

преди 4 години

Защо трябва да се присъединяваш някъде.По-добре да управляват хора,които искат да направят живота на хората тук по-поносим ,а не да си чешат егото, а родата за всеки случай-в чужбина,да не и се случи случка.Който иска в чужбина-прав му път.Но цицане от тук за живот на родата в жужбина-ай сиктер.

55

asdoij

преди 4 години

Много им е скучен президента на нашите пунти мари...Те си мислят че със спортни площадки ще бием Косово...няма как да стане без да мислиш сложно. Мързи ги да мислят нашите абуригеновци, затови си избират клоуна Борисов

54

Анонимен

преди 4 години

До истерикОК. те са отишли в америка на хубавото.Твоите деца къде са? В русия ли са?Защо тогава искаш да ни присъединяваш към русия?колко пари взе за това?

53

истерик

преди 4 години

До Анонимена на боко бившата и щерката къде имат къще-в квартала ная богатите-Ел Ей.Снимки-колкото щеш.Радевите деца са в бг и майка им ги гледа,защото не се е омъжила за бившия на Деси Радева,както направи боковица с наследника на члена на политбюра А рабаджиев.Всичко си знаем,но се побъркахме и само си повтаряме,докато някои си гледат кефа за наша сметка.

52

Анонимен

преди 4 години

До БЪЛГАРИЯ ТРЯБВАНа *** сина в Америка.На Радев, на жена му сина в Америка.А ние да сме се присъединявали към Русия.хахаха

51

Анонимен

преди 4 години

До БЪЛГАРИЯ ТРЯБВАПишат ли ти внуците от америка байчо?Не знам за българин да има брат в Русия.Докато в Америка всеки има роднина.даже и ***.

50

Анонимен

преди 4 години

До КараКанчеваВашите смотани протести ги знаем.Жалка работа.

49

Бивш пожарникар

преди 4 години

До "КараКанчева" .Извинете пихте ли си сутрешните розови хапчета. Или имате и за след обяд.

48

айде бе

преди 4 години

А защо не станем Швейцария на Балканите-кантон Герп и кантон-Останалите.Со тделно управление, плащане на данъци и бюджет?!

47

Анонимен

преди 4 години

След като чу последните думи на Радев, разяреният поп Гундяев би с нагайкато по ушите неблагодарния крепостник..

46

КараКанчева

преди 4 години

Другарю Борисов комунисте мой, рожденнико мазен !Днес обичаният те народ ще отбележи юбилея с поне ПЕТДЕСЕТ И ДЕВЕТ ......ПРОТЕСТА срещу ,,правителството на оставките" !

45

Анонимен

преди 4 години

При изказването си Радев направи и изключително удачно сравнение на световната политика със симфоничен оркестър. При което каза: " Идват нови диригенти всеки с нова партитура и даже не се здрависват с оркестрантите." И още в смисъл, че всеки глас в оркестъра има своя принос и трябва да бъде чут.

44

Янонимен

преди 4 години

не могат да простят на Радев,че е безпогрешен пилот и знае английски.То само с конграчулейшън и цунки не става.И се почва-решетников,чорапи,***.сякаш вождът им не е носил зелени чорапки в школата.

43

Анонимен

преди 4 години

Веско Маринов днес ще пее ли на юбиляра?!