26

само питам

преди 4 години

Може ли бившият затворник Кошлуков да е директор на Националната Телевизия,а предишният шеф да е бъдещ затворник?

25

До 22

преди 4 години

Ти добре ли си!?! Те в История.бг. канят повече ***(професори), отколкото на събора ,,Бузлуджа,, където *** ги черпи по бира-скара:)

24

Анонимен

преди 4 години

КОЙ узурпира БНТ!

23

Дельо Хайдутин

преди 4 години

Е как нема да е зле, щом Кошлука и е директор!

22

Мдаа

преди 4 години

Какви са тези предавания бе?История.БГКултура.БГЧетене.БГ и подобни в които се натрапва само какви злодеи са *** как турците са ни първи приятели!Всички тези предавания са правени от един алкохолик с очила приятел на Сорос!ужас

21

Анонимен

преди 4 години

И тази институция ще се убие и разпродаде на безценица, защото българския *** не може без да краде и без да унищожава.

20

Един

преди 4 години

Кошлуков, ясно е, че БНТ е яко зле, щом е опряла до това ти да я представляваш, в даден момент. Това, че ти си лице на телевизията, е много по-голям пасив от 44М лева дефицит.

19

виждаме ви

преди 4 години

С 4000 служители на хранилка,масово пияници и шеф-дясна ръка на г-н Сорос няма как да не фалира "Сорос" ТВ!БНР и БТА(Бойко) са същите!

18

Анонимен

преди 4 години

А като е във фалит защо храниме още 4 програми на БНТ бе Кошлук. По всички тези програми няма нито едно предаване което да е гледано. Защо се плащат заплати на нищо правещите. Искате ли да ви плащаме данъците да си взимате заплатите. Затваряйте я и да заминава в небитието и без това никой не я гледа.

17

Анонимен

преди 4 години

И къде са тези 44 000 000 бе Кошлук. Това са наши пари отгладувани за да си платим данъците и да храним бажанашко шуронайската роднинска телевизия. А в отплата няма кой да прати една камера да отрази протеста на майките и бащите които протестират против стратегията за детето. Това национална телевизияла и е или Мутренска бе Кошлук. То и фамилията ти е като теб.

16

майтап,бе Уили!

преди 4 години

Това,че БНТ е пред фалит няма да учуди никого.Интерес в случая може само да предизвика схемата,начин по който е докарана до фалит!Технологията за докарване на едно предприятие до фалит ,както вече е известно,е разработена много отдавна и така фалираха много предприятия!Въпросът е само прилагането на тази технология да се повери на подходящите хора!Вече се вижда и кои са подходящите хора,но държавата е в капан поне за 50 г.- аз лично не виждам как сега може да се излезе от този капан!

15

Анонимен

преди 4 години

ВСЯКА ГОДИНА БЛИЗО 80 МИЛИОНА ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ (ПАРИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ) ОТИВАТ ЗА БНТ С КОИТО ПАРИ ДЪРЖАВНАТА ОБЩЕСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ ДА НИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ С ЮДЕО-МАСОНСКА НАТОВСКА И ЕС ПРОПАГАНДА И ПАК БНТ СТИГНАЛ ДО ФАЛИТ..ХА ПОЗНАЙТЕ СЕГА ДАЛИ ВЛАСТТА НЯМА ПАК ДА ИЗВАДИ ЕДНИ 70-80 МИЛИОНА ДА СПАСЯВА ТАЗИ ПРОПАГАНДНА МАШИНА НА САЩ ИЗРАЕЛ, ЕС И НАТО В ЛИЦЕТО НА БНТ

14

Анонимен

преди 4 години

И какво сега???? Чакате да ви спасяваме с нашите пари??? А защо да ви спасяваме??? За да храним цяла армия некадърници и връзкари??? Поне да бяхте интересни и гледаеми, а сте станали една *** радиоточка от миналия век. Допотопна телевизия.

13

Анонимен

преди 4 години

Да фалира, и без това не е обществена, а правителствена телевизия.

12

Анонимен

преди 4 години

Кошлуков,в старозагорския затвор е бил известен като Сиси дългото бедро.Това каза навремето по една телевизия един от фолемите политически затворници на комунизма Юли Галев,същия е бил по едно и също време с Ема Кошлукова.,така Галев наричаше Кошлуков...Те такива сега са ни управниците и (репресираните),а истинските политически затворници на онова време като Петър Гогов,Илия Минев и Галев бяха низвергнати и отхвърлени

11

asduih

преди 4 години

Аз се чудя защо станаха Гебаджийска телевизия...като им гледаш новините ти става ясно...Няма свобода на словото в България

10

Анонимен

преди 4 години

И какво, после ще я приватизират за 1 лев ли?стига с тоя кошлук

9

Анонимен

преди 4 години

На кошлука това му е специалитета - да фалира телевизии.Сега се прави на учуден. Разкарайте го, и телевизията ще тръгне.А иначе му в гот да получава двойна заплата като "мениджър" и като "журналист".

8

песимиз

преди 4 години

Видяхме го и тоя през годините, мазник и тарикат. Като се почне от скачането му 89-а та до сега винаги на първо място гледа да си оправи собствения интерес пък тогава другото. Щом като са го сложили там значи се изпълнява някаква политико-икономическа поръчка, друго е изключено.

7

Анонимен

преди 4 години

Кошлуков .... навремето беше известен с нещо из политиката. и един читав политик не излезе от него време.