46

Анонимен

преди 4 години

За да е в практически фалит някой яко е крал през годините.Кой? Да изясняват институциите.И БНТ да фалира.

45

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да я спасяваме неяи теб? Нали ти пускаш всичкитетези *** от сдс и герб да лъжатна воля?

44

Анонимен

преди 4 години

Кой нормален човек гледа българскателевизия с гербавите лъжци и крадци?

43

Анонимен

преди 4 години

БНТ-то не съм го гледал от години, само веднъж ги харесах, когато една вечер каза, че Тошо вече няма да ни е "бащица"; понеже не повярвах на ушите си, отърчах в кухнята да викна жената, ама и тя нещо не беше наред и рече - нещо сме се объркАли.После имаше театро със СДС-то, на едно от представленията даже чучнах детето на врата и отидохме, слушахме Радой и той ни рече да не палим Партийния дом, ама после се сетих, че жената ще ме бие, ако не прибера чедото навреме и се прибрахме.Дотук с БНТ-то

42

До Кошлуков

преди 4 години

И защо ти е да ставаш шеф на практически фалирала телевизия тогава?Ако толкова искаш що не станеш шеф на фактически фалирала телевизия?ТВ7 например.

41

Анонимен

преди 4 години

Има си хас да не фалират, след като приватизираха всички телевизионни кули, изградени с парите на народа в обществена полза. Приходите от телевизионно и радио и интернет разпространение отдавна не влизат в държавната хазна. Нищо, че става въпрос за стратегически обекти касаещи националата сигурност. Дори МВР или военните ако искат да разположат РЛС трябва да си плащат наравно с останалите. По стари изчисления само приходите от кула Снежанка са били 350 000 лева на месец.

40

Велизарий

преди 4 години

Да разсъждаваме- кой би искал да стане изп.директор на практически фалирала фирма с 45 000000 дълг??? Никой, ако е частна! Ааааааа, ако е държавна обаче и Къци иска! Браво бе Кошлук- ти си генийййй! Или театралната постановка е слаба или актьорите са слаби? Как може да фалира БНТ?

39

Анонимен

преди 4 години

Много се радвам цензурата на ГЕРБ фалирала поздрав за дяволовата невеста Кошлуков с песента Дяволска невеста https://youtube/watch?v=irwj0alQ51g

38

ХАХАХХАХА

преди 4 години

в България има четри групи телевизии - 1. Еврком. 2. Българска свободна телевизия, телевизията на БСП. 3. СКАТ, АЛФА, на патериците на ГЕРБ. 4. Телевизиите на ГЕРБ.да фалира, една гербава телевизия по-малко, платена с обществени пари.

37

Какъв фалит, бе.....

преди 4 години

И у 3-те Телевизии, само едни и същи. маймуни, партийно и роднински свързани, като сви.нски черва.Пълен ОТВРАТ и смрад!Изобщо не ги гледам..... и скучни!!!

36

Пипи

преди 4 години

Кошлук, остава да запалиш БНТ - ти имаш опит с партийния дом.

35

Анонимен

преди 4 години

То и Топлофикация АД София е фалирала. Но службите се правят на ни чуват ни виждат.

34

пацо

преди 4 години

На дъртите комунисти никога няма да им уврат главите. БДЖ фалира отдавна, БНТ фалира, ТЕЦ Марица изток 2 фалира. Само за тия 3 -държавни дупки ще трябва да налееме 1млрд. Ама иначе разни соц глупaци дрънкат как Американските Тец-ове ни пречат и как не трябвало концесията на летището да се състои, нищо че е най-издъненото в европа е поне още не е фалирало. И сега от данъците на всички ще плащат за кражбите и некъдърноста на шепа стари кадри.

33

Глупости

преди 4 години

Като е във фалит,, що се натиска да му става Директор??!!!Абе, пинизи за повече държавни пари.Ачик, лицемерни приказки!!!!!!!

32

Ми

преди 4 години

На това му викат герб управление. Отличава се с некадърност, алчност, безпардонност и с мн претенции за безгрешност.

31

Анонимен

преди 4 години

То хубаво фалит и поредно спасяване, ама освен плащането на масрафа, за нещо повече от политическа отговорност? Щото тия реклами, поръчки и договори все някой ги е подписвал и приемал...

30

Луцифер&Буда

преди 4 години

Не могат да върнат славните си времена, когато даваха "Под прикритие" който от своя страна събираше голяма фен маса!Попадение също беше и с ,,Денят на бащата,, Но беше кратък за жалост, сега дават нов български с деца, но в най негледаемото време от 19:00 Събота_ Безумие... А оня Бойко от Панорама, докога ще го държат в ефир? До пенсия вероятно...

29

Анонимен

преди 4 години

Как да не е фалит. Като правят фалшиви новини и никой не им иска продукта.

28

Анонимен

преди 4 години

То и Доган е така.

27

Анонимен

преди 4 години

До27. Е как да не може. Ако така гледаме от 1944г до днес в БКП. Почти всички от Полетбюро бяха затворници. И като излезнаха от затвора 1944 влезнаха във власта.