181

пукни турче отистина

преди 4 години

Милетич пише разказ на жена - 1890 година - Велико скрил дъщеря си от турците,накараха сам да я отведе на турчина, там те я били, клали я, ама не можаха съвсем да я потурчат, рамазано не го държеше, кръстеше се, великите пости се постеше - село Паламарица, Поповска околия, случаят е от 1850 година, малко преди освобождението. ТА КРИЙТЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ИМ ТУРЦИ БЪЛГАРСКИЯ ИМ ПРОИЗХОД, ДА РОБУВАТ НА ЕРДОГАН, ДОГАН И ПЕЕВСКИ.

180

до 179

преди 4 години

Да САЩ са тези които разбират колко ценна информация са откраднали от австрийските лаборатории на Хитлер и че тази идеята за ядрената енергия може да се ползва за военни цели и разработват Манхатан за няколко месеца, дори руснаците не са видели тази употреба по скоро са гледали на идеята като на енергийна идея, но другото ценно нещо от тези лаборатории са космическите програми които и русия и сащ не подценяват и доразработват доста сериозно.Да късмет е че Хитлер не е имал време да ги разработи

179

До 194

преди 4 години

Според теб колко обеднен уран за една бомба? Така наречения снаряд с обеднен уран е напълно конвенционален бронебоен снаряд, който обаче е покрит с пластина от сплав с обеднен уран, която увеличава бронебойна способност на снаряда. И като пишеш за САЩ, всъщност СССР през 70-те са тези които въвеждат на въоражение подобен тип боеприпаси!

178

:-)

преди 4 години

Защо се крие, че Демир баба теке е построено на мястото на разрушената за целта църква свети Димитър.

177

Анонимен

преди 4 години

Турче, аз си помня родовата памет 230 години назад. Ти защо не си спомняш християнските предци? Вашите срам ли ги е да ти кажат как се е потурчил българския ви род. Върни се към православието и изтрий срама на рода ви, няма страшно...бъди смел.

176

Анонимен

преди 4 години

Защо се крият днк изследванията на турското население в България, че генетично е сходно с българите от православната общност и е много различно с това в Анадола? Това не е ли днешният демократичен Чернобил, защо криете от българските турци българския им произход? Защо хулите възродителния процес...

175

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТурците сте много по-зле и от Хитлер не само от болшевиките. Например по неграмотност няма кой да ви излезе насреща номер едно сте.

174

:-)

преди 4 години

До ХАХАХХАХАЗначи 2-5. Ето доказателството, че тоя сайт щатните *** са педерунгелова сганъ. Аз и ти нямаме притеснения за дебелото си чревце, а те искат да се ра т навътре и да не *** от рак. Ами като им го бучат роми с неумити и болни от хиляди болести така ще им ае.

173

Анонимен

преди 4 години

До оня с "турците"Няма по страшен убиец от болшевиките и българи и руснаци!!!!! Никакви турци не могат да се сравняват негодници лъжливи с вашия руско-болшевишки геноцид. Милиони от нас имат натрупване на Cz и Jo в щитовидната си жлези червени предатели и това убива хиляди от нас ежедневно!!!! Бъдете проклети завинаги

172

Анонимен

преди 4 години

България Била НЕЗАВИСИМА по него време. ХАХАХАМ катии умрял дъртакк. Само въже за вас.

171

Анонимен

преди 4 години

Такива ядрени централи с реактори от този тип има по целия свят, имало е проблеми, но никъде експлзия и то толковат силна, че та извхърли наоколо радиоактивните графитни блокове на реактора. Теоретично е изключено ядрен реактор да предизвика експлозия, има съвсем други рискове, досега никуде никога ядрен реактор не е експлодира, това е невъзможно, освен ако експлозията не е предизвикана от друго.

170

Анонимен

преди 4 години

До ВъзмутенКажи си турче, че си възмутен от оня свой прадед, който е надянал ГН У СНА ДРИПАВА Ч А Л ***. Давай доказателства, че и един човек е умрял от горещите ти частици. Такива горещи частици се отделят и при активизирането на обеднения уран при взрива, който си е също такъв взрив както в чернобил.

169

Смях, а да стъпват?

преди 4 години

По това време България беше независима държава и имаше собсвена армия, една от най-силните и най-модерно въоражените в Европа. Имаше химически войски и наряди, ако е имало радиация моментално щяха да се задействат автоматично механизми и разчети и да се вземат всички необходими мерки за опазване на живата бойна сила на армията, смешно е минисъра на отбраната да дава заповед "войничетата" да не сядат на земята, а иначе да стъпват ли или да летят ли...? Нескопосана евроатлантическа пропаганда!

168

Анонимен

преди 4 години

Защитника на бомбенето с обеднен уран - колко тона бомби са метнати по Сърбия и част паднаха в България?

167

Анонимен

преди 4 години

СПОРЕД ИСЛЯМА, МАКАР И ПРИНУДИТЕЛНО ДА СА ПРИЕЛИ ИСЛЯМА, ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ В СТАРАТА СИ ВЯРА, ТОГАВА СЕ НАКАЗВАТ АКО Е МЪЖ СЪС СМЪРТ АКО Е ЖЕНА С ПРОДАВАНЕ В РОБСТВО. НАЛИ НЕ Е ИМАЛО ТУРСКО РОБСТВО А, ЛЪЖЦИ ЗА ЧЕРНОБИЛ? Въпреки това много са се отказвали и например в това село Пресека, като устоновили скритото християнство поробителите изклали цялото село. Едва през 1843 година султанът отменил закона за избиване на отказалите се от исляма.

166

Анонимен

преди 4 години

Обеднения уран, съдържа по-малко от 0.72% радиоактивния изотоп уран 235 /U-235/, каквато е неговата концентрация в природния уран, ето защо и се нарича обеднен! Специално бомбите на САЩ, се правят по стандарт от обеднен уран с концентрация на U-235 по-малко 0.3%! При аварията в Чернобил говорим за изпускане в атмосферата на тонове радиоактивен материал, да се прави сравнение е меко казано смешно.

165

кое е по-голяма лъжа

преди 4 години

В село Пресека-Читак, Кърджалийско помохамеданчените българи не забравяли черквата си и тайно най-старият ходел да пали свещица върху могилата където тя била затрупана, това продължило дълги години. Та кое е по-голяма лъжа на комунистите за Чернобол за малко радиация за шест дни или протуркта власт при псевдодемокрацията, която 30 години НЕПРЕКЪСНАТО И НАГЛО крие българските корени на почти цялото турско малцинвство в България?

164

Анонимен

преди 4 години

време е комунстите да анализират и да си измият ръцете веднъж и завинаги!

163

Анонимен

преди 4 години

нЕ Е ЛИ ПО-ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЧЕ ДНЕС ТУРСКАТА ВЛАСТ В бЪЛГАРИЯ КРИЕ, ЧЕ В рОДОПИТЕ И лУДОГОРИЕТО СЕ РАЗКРИВАТ ДВУОБРЕДНИ ГРОБИЩА - ХРИСТИЯНСКИ ПРЕДМЕТИ В МОХАМЕДАНСКИ ГРОБИЩАнадгробни камъни със зарити в земята кръстове, камъни с надписи покойният Хасан, син на Ристо, 1697 година. Чешкият историк Шкорпил сочи, че на Демир баба теке е имало полумесец с кръст. Срещат се и джамии с кръстове в основите и на минаретата.

162

Анонимен

преди 4 години

Айде бе м а з е н лъжец, коя е болницата с трите деца родени с отворен гръден кош в същия ден като се е родил брат ти...ЕТО ТОВА ВИ Е НИВОТО - ДОЛНОПРОБНИ ЛЪЖЦИ *** НА ОЛИГАРХИЯТА.