241

Анонимен

преди 4 години

За това пък днес при евроатлантизма и демокрацията членката на ЕС има една разпасана сюрия която нарича армия, дори в крак не могат да маршируват, а САЩ продава на България за 4 милиарда 50 годишни морално остарели самолети да се бие с Русия - смях в залата!

240

интересно защо

преди 4 години

Дойче веле и другите свобнодни демократични медии на изнасят информация за заболелите след инцидента,за родени деца с деформаци, увеличаване на заболяванията в района - нищо, мълчание. Споменават се само жертвите на спасителните екипи на място. А такава информация има в статистиките на здравното министерство на Украйна. И самите украимци мълчат по въпроса, нито един не се е оплакал, че се е разболял от радиацията, нито че детето му е родено с увреждания - нищо. Много интересно..

239

войничетата да не

преди 4 години

сядат .. не е имало никакви такива смешни заповеди. Преди 89та при соца в България имаше армия, една от най-боеспособните и модерно въоражени в Европа. Има химически войски, следи се за радиация, за всяка отделна ситуациа има бойни разчети, ако има радиация се действа според разчетите без да се чака никаква заповед от министъра .Но никаква радиация не е имало нито в България, нито в Европа, нито в района на инцидетна, всичко е било туширано веднага след аварията, и жертвите са от там.

238

Анонимен

преди 4 години

Само един СУ-35 ще попилее и осемте остарели ламарини за няколко минути, те дори няма да разберат какво е станало. Но това никога няма да стане, нито един български пилот няма да излети на бойна мисия и то срещи Рисия с такава 50 годишна каруца за 4 милиарда.

237

Лайняните комунета

преди 4 години

Се скриха на 1 ви май защото ги беше страх от дъждаА ние марширувахме и се чудехме Що трибуните са празниСмърт на ***! До 9то коляно!

236

Анонимен

преди 4 години

От САЩ идват чисто ново 50 годишни модернизирани F-16 за 4 милиарда.

235

привет от Германия

преди 4 години

България кога ще поиска компенсации за хилядите заболели от рак ?!Това ,че руските технологии са с ниско качество не означава ,че русия е невинна за екологичните катастрофи които предизвиква ! Без значение дали АЕЦ е в русия или в друга държава , щом е построена от руснаците ,значи руснаците трябва да плащат обезщетения при аварии и последвали еко катастрофи !

234

привет от Германия

преди 4 години

Тогава Тодор Живков се осмелява да каже - докато ние чакахме злото да дойде от НАТО , то все че дойде от брато ! Руските некадърници ако имат поне малко съвест ,няма да строят АЕЦ ! С тази ниска технология не са за АЕЦ , застрашават света от екологична катастрофа !

233

Krom

преди 4 години

До Анонимен 250 - така ли, викаш? Ти експерте на колко години беше тогава? Защото аз много ясно си спомням закритите ЗиЛ-ове с които се изземаха от пазара Димитър Петков от бабите марулки като чемширчета и други свръх-размерни зеленчуци. Нищо викаш не е изземано, защото не се е наложило? А правешкия Колобок със селски привкус защо се беше покрил по време на "спонтанната 1 Майска манефистация"? Какви лъжливи душички стееее!

232

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБЕРИТЕ ПО МНЕНИЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ОТКРАДВАТ ПО ДЕСЕТ МИЛИАРДА НА ГОДИНА, ТОВА СА ДВЕ БЕЛЕНЕТА, ДВЕ ЦЕНТРАЛИ НА ГОДИНА. ЗАТОВА СЕГА ПИШАТ ГЛУПОСТИ, ТАКА КРАДЦИТЕ ВИКАТ НЕ НИ ГЛЕДАЙТЕ ЧЕ ГЕПИМ ПО ДЕСЕТ МИЛИАРДА, ВИЖТЕ ИВАНЧЕВА НЕ Е ВЗЕЛА 50 ХИЛЯДИ, ДА Я НАКЛЕВЕТИМ ПЪК ЩЕ Я ОПРАВДАЯТ ВАЖНОТО И ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА ЛЪЖЕМ ЛЕЖИМ И КРАДЕМ. ПОСЛЕ ЩЕ НАБЕДЯТ ДРУГ ТРЕТИ И ТАКА КРАЖБАТА ПРИ ТОЯ КРЕТУНО-КРЕТЕНСКИ НАРОД СЕ ПРИЕМА ЗА НОРМАЛНО НЕЩО.

231

Анонимен

преди 4 години

При Станишев нямаше достатъчно за крадене на олигархията, платените им вестници и радия оплюха Станишев и дойде доста по-крадливата власт, а че е по крадливата се вижда защото от нея са доволни вестниците и телевизииите на крадците. И ПОНЕЖЕ ИСКАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА КРАДАТ МАКСИМАЛНО СЕГА ЧЕРНОБИЛ ЧЕРЛНОБИЛ - ДНЕШНИЯТ ЧЕРНОБИЛ СА ПЕЕВСКИ, ПРОКОПИЕВ ВАРНЕНСКИТЕ ОЛИГАРХОСОБСТВЕНИЦИ НА САЙТОВЕ И ТЕЛЕВИЗИИ - ПРОСТИТЕ И *** ЗАБОГАТЕЛИ ОТ ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ МУТРИ И ТЕМЧ ПОДОБНИ ГЕРБЕРСКА ***

230

истината за Русия

преди 4 години

Комунизмът убива.

229

Анонимен

преди 4 години

Пишат се такива статии, плаща се за такива фалшиви филми, на които даже в Германия се подиграват, обявиха че филма е ФАЛШИВ пропагандно фалшив, тука в капитал и дневник безродниците величаят филма. 2006 Румъния 35 стандарта покупателна способност на човек днес 63, управляват леви, а олигархията им прави съдебни процеси като на Иванчева, тук 2006-37-2008 43, 6 нагоре, а при ГЕРБ до сега по нула един на година та 49. ЕЙ ТОВА ПРАВЯТ ДЕСНИТЕ ФАШИСТИ, СЪСИПВАТ СИ РОДИНАТА РУМЪНИЯ НИ ИЗПРЕВАРИ.

228

Анонимен

преди 4 години

Природата и човешкият организъм имат естествена способност за самопречистване. Една минимална естествена радиация съпътства човечеството. Във водата на селото на баща ми навремето беше открит уран, защото в землището има естествено находище на уранова руда. Критично става, когато радиактивното замърсяване прескочи определени прагови значения. Тогава трябва да се изземе повърхностния почвен слой, да се унищожат заразените пâртиди храни и т.н., за да не се получи епидемия от лъчева болест. В България пораженията бяха минимални и не се наложи да се взимат такива мерки

227

Влади

преди 4 години

Тогава ни предупредиха само да мием салатките със ***(!) и нищо друго. Въргаляхме се по поляните със зелена трева и никой не ни предупреди какви антидоти да се приемат. Колко месо, мляко, сирене сме изяли. А някои са били на специални доставки....Сега троловете ги възхваляват. Нормално, те са си генетично увредени от чернобилската радиация!

226

Анонимен

преди 4 години

уДОБЕН ЗА ПРОПАГАНДА СЛУЧАЙ, КОЙТО СЕ РАЗДУХВА ПРИ ЗАТЪМНЕНИЕ НА ПРЯСНАТА фУКУШИМА И ПРОДАВАНАТА ТИХООКЕАНСКА РАДИОАКТИВНА РИБА. нЯКОЙ ИЗСЛЕДВА ЛИ У НАС КАКВА РИБА СЕ ВНАСЯ. ще ходят ли бойковците у затвора, че не проверяват радиацията на рибата?

225

САМ СИ МРАЗИ ДЕЦАТА

преди 4 години

ЕТО СЛЕД 1990 ГОДИНА СЕДЕСАРСКИТЕ ПОДЛОГАРОУЧЕНИ КАКВО ИЗЛЪГАХА - По степен на замърсяване (ако не броим Русия, Украйна и Белорус) България е на пето място в Европа след Швеция, Финландия, Австрия и Норвегия. Ха сега вижте къде на картата е Румъния, Словакия, Полша, Унгария, Сърбия. НЯМА ПО-ГОЛЕМИ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ОТ СЕДЕСАРИТЕ. СПОРЕД ТЯХ ОБЛАКА ОТ ШВЕЦИЯ И НОРВЕГИЯ Е ДОШЪЛ ОБРАТНО В КУФАР В БЪЛГАРИЯ. СТРАШНИ БО КЛ УЦИ. КОЙТО ВЕРВА НА ГЕРБЕР, ЦАРИСТ И СЕДЕСАР, СЕГА И НА СЛАВИСТ ЧАЛГАР СИ МРАЗИ

224

Анонимен

преди 4 години

Имаше такава заповед. Прибраха всички от полеви занятия. Прибраха учениците, които бяха на военно обучение.

223

Анонимен

преди 4 години

Помня, че по телевизията тогава ни предупредиха да не пием вода от язовирите и да не ядем марули, спанак, пресен лук и чесън. Ние пихме минерална вода три-четири месеца (наливахме две дамаджани от минералния извор пред централна баня) и не ядохме зелени салати и т.н. И досега не ям костен мозък. Това е. Очевидно е, че тогавашната авария и еколкогичните проблеми се използват за политическа пропаганда с определени цели

222

сминдух енд чесън

преди 4 години

Съветската радиация е най полезната радиация,това ли е есенцията на този материал?