261

Зозо

преди 4 години

Глад и лабут за ***!!!

260

Браво!

преди 4 години

Е, това се казва грижа за човека! Да не се сяда по земята, щото там е пълно с радиация!

259

Зозо

преди 4 години

Тука на един дрът *** съм му замислил "камбоджански вариант" с карбит в гърнето на колата. Като мине 1 км. и ще се изпари в преизподнята. Само да направи конденз в тръбите :)))))))))))))))))))))))))) Най - малко инвалид - ще си плати!

258

Зозо

преди 4 години

Накрая ще вдигна във въздуха поне няколко ***. Не ми трябва да държа вкъщи взривни вещества. Мога да си ги купя час преди това от магазина. За междинка още имам 300 гр. амонит в кутия от бразилско кафе /корекомско/ :))))))))))))))))))))))))))Мръсни ***!!! Починаха от чернобилски рак много близки хора!

257

Бг

преди 4 години

Анонимен ти *** ли си? Направи си труда и се подготви причини...... Ти твърдиш че е диверсия от дивия капитализъм!? Леле ти си измит мозък, отивай в Москва за теб няма спасение.

256

Анонимен

преди 4 години

До привет от РусияРуските диваци ако се интересуваха какво мнение имат за тях хората по света , щяха да си променят начина на мислене и щяха да станат нормални хора ,а не като сега сибирски диваци и мизерници пукащи от глад !

255

Анонимен

преди 4 години

Изключено е ядрен реактор да предизвика експлозия, това теоретично е невъзможно. Има много такива реактори, и от този тип по цял свят, имало е всевъзможни инциденти но експлозия е просто невъзможно. Освен ако взривът не е бил нагласен от вън.

254

привет от Русия

преди 4 години

Тук в Русия никой не се интересува какво пишат в в българските медии, нито от тяното мнение, нито от мнението на дойче веле и останалите "демократични" медии...

253

привет от Германия

преди 4 години

Много е лошо когато некадърници започнат да строят АЕЦ ! Аварията в Чернобил причини такива екологични замърсявания ,че стотици години не са достатъчни за въстановяването на природата ! Кадърните нации ,които умеят да строят качествени АЕЦ осъзнаха за огромната опасност от АЕЦ и сега започват да си закриват централите въпреки че са с най.модерна технология ,а руските некадърници не могат да осъзнаят ,че с тяхната скапана технология не трябва да строят АЕЦ !

252

Набор 1969

преди 4 години

Е като е бил толкова загрижен за 18-20 годишните защо 16г тогава бяхме пратени в Рила. По точно на миликини ниви Костенец на военно обучение? Знаеш ли какво е това? Играеш си на войник но си на 16г момчета момичета маршируват, поставя т уч. мини хвърлят гранати и стрелят с автомат. Също така лазят в тревата, тичат пият вода от потока и вдишват подаръка от ссср радиационен прах. За храната нямаше ограничение в зеленчуците. Та русофил бъди първо Българин второ бъди грамотен научи историята.

251

обективен

преди 4 години

На плюещите по комунистите напомням ,че цялото ръководство на Герб е само от бивши комунисти.А лидера на Шайката беше личен телохранител на Живков.Само напомням.

250

Анонимен

преди 4 години

До 273 Krom Няма страна в света, която да няма външен дълг. Западните страни и САЩ имат най-големите външни дългове. Смята се, че до 1000 долара на човек в дадена страна - това е изплатим дълг. До 1984 г. България има 4 млрд долара дълг, който в следващите години нараства до 8,5 млрд долара. Това е смешна сума при положение, че дългът на Гърция е към 400 милиарда. Проблемите на България след 1989 г. дойдоха оттова, че тя загуби голяма част от външните си пазари поради хаоса, който настъпи в Източна Европа и постсъветското пространство тогава.

249

хъ хъ

преди 4 години

Ув! Бяхме на учение, в гората. Обеззаразявахме с кофа вода!!!

248

Зозо

преди 4 години

Бях знаменосец, минахме цялата манифестация под дъжда на 01.05.1986г. Долни ***. Смърт на комунизма!!!

247

Krom

преди 4 години

До Анонимен 271 - и затова "мощната" икономически България посрещна демокрацията с огромен дълг към частни германски банки, натрупан в последните 10 години от управлението на Правешкия престъпник и шайката му. Който щяхте да вадите от гроба да му "целувате г.ъза". В Долна Митрополия ревяха само тези, които имаха "препоръка от партиен член". Другите - в кашимерията. Другарю мъгло-правител.

246

Krom

преди 4 години

А, ясно - като "..Говорит Москва.."! Когато се стигне до конкретика и хора които са били там и знаят, избягваме диалога. Облъчваме главно младите, а *** жалък? Не важиш. Продължавай да даваш "факти" за българската "военна мощ" от Татово време, оправи ми настроението.

245

Krom

преди 4 години

До Анонимен 269 - нямаха пари и преди това. Не лъжи. Аз съм служил 1987 година и тогава вече нямаше пари. Нито гориво за Командно щабни. Не лъжи. Тези които създадоха "нямането" са любимите ти комунисти.

244

Анонимен

преди 4 години

България имаше едни от най-модерните ракети и ПВО, които по нареждане на господарите от Вашингтон бяха нарязани на скрап. А сега купува от САЩ 50 годишни самолети, които стават единствено за скрап за 4 милиарда.

243

Анонимен

преди 4 години

До 1989 г. българските ВВС са експлоатирали общо: 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s всичко 460 машини. А днес при демокрацията нямат пари за керосин за учебни полити.

242

Krom

преди 4 години

До войничетата да не - леле, ако те слушам ще реша, че не съм служил в БНА. "Модерната" армия се управляваше от *** с шкембета до коленете, които брояха дните до пенсия за 12 фуражки с кинти. На занятие "морето" от танкове не можеше да запали половината, а 72-ките се пазеха за парад. Тея дето палеха, плуваха в масло и нафта. Чисто нови 30-40 годишни Джугани и Молотовки возеха "химическите разчети", облечени в "модерни въшкарници". Ей, *** такъв, я ги говори тея некъде другаде...