6

Паметлив

преди 4 години

Не е лошо да си спомним и какво се случваше през годините и с по-палавите американски журналисти,посмели да разследват безобразията на американското правителство.Бая от тях дадоха фира.Сега обаче му намериха цаката-присъединиха се към един от двата лагера и имат сериозна протекция.Естествено,за независима журналистика като тая от 70-те и 80-те дума да не става.В Русия естествено е още по-зле,поради монопола във властта.

5

Анонимен

преди 4 години

Гледайте руския филм Левиатан. У нас върви под заглавието Цаца.

4

Анонимен

преди 4 години

Разследващият журналист Асандж още ли се крие из западните посолства от страх демократите да не го самоубият или вече го опандизиха ?

3

стига бе

преди 4 години

Създателят на Нет инфо е уволнен, но не пиете за това.Това е само един пример, а такива има много в България, но вие пак ни занимавате с Русия.Та на кое място бяхме по свобода на медиите???п.с. А как ли е Асандж, който разкри кирливите ризи на САЩ? В затвора ли е?

2

Анонимен

преди 4 години

Някак си се чувствам по-добре като знам че има по-зле и от нас :)

1

Анонимен

преди 4 години

"Породилата полемика история трябва да стане повод за старателно ревизиране на всички криминални дела, свързани с наркотиците, и за преразглеждане на прекомерно суровото законодателство в Русия."_______________Петата колона набира инерция. Апетитът идва с яденето.