26

юбералес

преди 4 години

До Анонимен под менНефт по 49 долара за барел.

25

Анонимен

преди 4 години

Ква стана тя ,бай Володя си подви опашката .

24

тя

преди 4 години

Путин пречи на руските врагове , защото от разпадаща се страна през 90 -те той успя да я укрепи и възроди като велика сила , каквато винаги е била !

23

тя

преди 4 години

Огромна страна - трудно се управлява и за това трябва да има железни закони за всички !

22

Анонимен

преди 4 години

Нова телевизия е прекратила в петък договорите на разследващите журналисти Миролюба Бенатова и Генка Шикерова, съобщи Свободна Европа.

21

Дневални е Навални

преди 4 години

Навални го направи.Щом усети че друг го измества от ИВЕСТНОСТТА оппа един митинг 100 ареста и Навални пак плува.Сега Голбнев като усети че Дневалния е заспал на площад Славеска слава и той ще спретне една фъстизация и айде поехали та пришоли хатте ес гекоммен ци ерайвел

20

а вжното

преди 4 години

Що народ се изпияри около тоя ***. на половината от очите им лъска химизацията с елемнти от тежки атомни тегла...утре когато нов пиярник се пркне, тоя самоизолацията ще го изкльопа и сам ще си направи и алото и отвори бирата.. амин на псевдо смелосттае, и какво е раследвал? Това е важното

19

Руснак

преди 4 години

Мили българите!Благодаря ви много за грижата на руснаци и Русия!Още искам да кажа-грижите повече на себе си. Мили добри свободни богати и най-демоератични хора в света-те са българите !

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Хо-хо-хо......още един неграмотен!!! Краварите били "спасявали" Русия!!! Хо-хо-хо.....ОГРАБВАНЕТО НА БОГАТСТВАТА и ако му викаш "спасяване"!!!!!????Били си "отворили финасовите си пазари за остатъка от съветската империя"......е, да.......ако наричаш разграбването и изнасянето на капитали, някъде около 3 трилиона дол. за "спасяване", явно си със сбъркана логика! Разпродадени предприятия, оръжия нарязани на скраб, откраднати военни тайни.....да ти е познато! И у нас беше същото!

17

Анонимен

преди 4 години

Хо-хо-хо-хо............"най-голяма шумотевица през последните години"..........вай-вай-вай....съдбата на една нещастна журналюга, каквито се въдят под път и на път, пошумяха 2 дена и сега вече НИКОЙ НЯМА И ДА СИ СПОМНЯ за това същество! А пък и в Русия се завъдиха такива "умни и красиви" като у нас, но ....всяко чудо за три дни! Какво става с журналиста, когото саудитите нарязаха като коледно пра-сен-це???? Някой вече да си спомня??? Ама не, Русия е интересна!

16

ПроСоТо

преди 4 години

ега ти!...Никакво въображение.....На тоя фърлили пакетчета с дрога,на Иванчева подхвърлиха пакети с пари,но ТЕРТИПА е един и същ!!!!!!За гордост на нашите милиционери,колегите им в Русия се оказаха "по-каба далавераджии"..Отстъпиха,и даже ще накажат ИНИЦИАТОРИТЕ....А у нас?...Мажоретките вият срещу Русия ,но главите на нашите от "РЕПРЕСИВНИЯ АПАРАТ" са ПО-ДЕБЕЛИ..но за секо дърво има и брадва,стига да се намери някой да я развърти..

15

Пешо

преди 4 години

Явно *** на Путин са надскочили възможностите си и са се оляли тотално!

14

Свещен Гущер

преди 4 години

Кремълското чудовище усети че му се клати стола и реши да закрие делото и да накаже някои членове от личната преторианска гвардия съставена от отбрани людоеди

13

Анонимен

преди 4 години

До МдаТова са големи глупости които си написал. Никога САЩ не са искали да унищожат Русия, дори напротив 4-ри пъти са я спасявали от унищожение за последните 100 години. Последното спасяване беше през 1991 година когато спряха неконтролируемия разпад на СССР и отвориха финасовите си пазари за остатъка от съветската империя.

12

Анонимен

преди 4 години

Руснака спира да вярва сляпо на властите. Досега всичко беше лесно набеждаваш някого във всички грехове и го пращаш в Гулаг. Това е ново явление което ще стъжни живота на Путин.

11

Анонимен

преди 4 години

В руския Гулаг:- срещаш двама приятели на тротоара и те арестуват за незаконна демонстрация - критикуваш режима на КГБ и ти намират "кантарче" в багажника на колата - обявяваш че имаш доказателства, кой е наредил отравянето на Скрипал и те няма

10

Анонимен

преди 4 години

Правилото в руския Гулаг "Има човек, има проблем" генетично наследено !

9

Мда

преди 4 години

Путин ще си отиде,а Русия ще се демократизира чак след завършването на войната със САЩ и Запада.На практика Путин е бетониран на поста именно от желанието да се унищожи Русия,а опозицията не се развива поради пълната липса на патриотизъм у нея.В крайна сметка тезата на всички опозиционери е една-нека се предадем на Запада и се оставим на неговата милост,щото е много демократичен.То хубаво е демократичен,ама глобалните интереси си действат,а независима Русия не се вписва в тях,ама никак.

8

Путин

преди 4 години

Има ли кислородна маска за мен..?

7

...

преди 4 години

Сякаш се подготвят за промяната след Путин. Очевидно, че няма как да останат в тази ситуация на репчене на запада и това обедняване няма до никъде да ги докара. Ще трябва да омекнат малко и да се нормализират... няма как да спечелят нещо смислено даже и с китайците барабар.