15

фен

преди 4 години

Ние като деца нагъвахме от лафката баници,мекици,тутманици,митове с кремвирш. Всички закуски бяха прясно изпечени ,парещи и жълти стотинки или с купони без пари. Като гледам всички набори за живи и здрави вече на по 48 години. Никой не е пострадал от тези "отрови"

14

дедо ви

преди 4 години

ТРябва си геи-ска храна ако искаме да станат "хора". Соеви кълнове,чия и елда,хляб от лимец и бадемово мляко !

13

Шопо

преди 4 години

Проблемът не е пърженото ,а ГМО-то в продуктите . Това е истината...

12

Анонимен

преди 4 години

Казвате, да припкат дечицата навън.Ама, както си ходят, може да ги ухапе зло куче или да ги сгази пиян(дрогиран) ганьовец.В много отношения, у дома е по-сигурно.

11

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден трябва да изяждат поне по една филия с мас!И да играят навън поне по 4-5 часа. Иначе няма да станат на хора....

10

Анонимен

преди 4 години

Само макдоналдс, като истински евроатлантици...

9

панелен плъх

преди 4 години

Със съседа имаме хлапета по на 7 години. Моето е с нормално тегло, а неговото като хипопотамче. Пита ме - Абе комши и твоето гледам нагъва бургери, пици и сладолед...как го опазваш от надебеляване ? Отговарям: Никога не го карам да яде, ако не иска и никога не го карам да си дояжда, каквото му е дадено ! И най-вече и двете му баби живеят твърде далече, че да му създават хранителни навици. ...Чък Норис е единствения успял да убеди баба си, че не е гладен !

8

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Само ТИКВАТА не разбра, че скоро идва THE END за него, демокрацията и капитализма в БГ-то.Хайде на БАС. Още малко, само един БРЕКСИТ да почне и само гледайте. После КИТАЙ ще блокира всички клетки в ЕС и ще Ви гледам сеира.А, вие си плямпайте за СУПЕР КОМПЮТРИ И ИИ. Бас си заспалите. Дори не виждат БУРЯТА, която предстои. Хората предвиждат, правят математически модели... Ние сме още в батака

7

Анонимен

преди 4 години

Едно време в училище колко банички и мекици сме изяли,и не сме били дебели. Да излизат навън,а неда стоят пред компа или на пейките пред блока,ипо парковете като възрастни.

6

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Плебеи, познайте защо децата Ви се дебели? Ще се пръснат. Не, че децата Ви ядат много, ами просто Вие като родители сте Т--Ъ--ПИ ПЛЕБЕИ.Освен това дори да промените менюто им, няма да оправите теглото на дебелото детето, защото вредата е нанесена. Как ще оправите панкреаса? Как? Как? КАК ЩЕ ВИДИТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА ПАНКРЕАСА ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ САМО НА ЯДРЕНО-МАГНИТЕН СКЕНЕР СЕ ВИЖДА. ЩЕ ЛИ ГО ЗАВЕДЕТЕ НА ИСТИНСКИ ЕНДОКРИНОЛОГ?Плебеи си бяхте и Вашите деца страдат.

5

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Децата на ПЛЕБЕИТЕ ядат "junk food". Нали скачахте на площада.Аз едно време ползвах купони в стола на училище и беше вкусно и полезно.Сега децата ядат полуфабрикатите. Училищата сключват договори с ГРОБАДЖИЙСКИТЕ фирми дето карат с едни бусчета храна, която не бих я дал и на СВ---ИНЕТЕ. Затова повечето родители вече не искат да плащат за стол и училищата кухните фалират. Те отдавна не са кухни.В АМЕРИКА като няма комунизъм, защо имат кухни където готвят? Защо бе ПЛЕБЕИ?

4

родител

преди 4 години

Няма дете, което редовно посещава детско заведение с наднормено тегло. Причината е, не здравословното хранене, а това че храната е толкова лоша, че дечицата хапват, колкото да не примрат от глад. През уикенда цял научен колектив от баби не могат да компенсират 5 дневното гладуване.

3

Ужас бг

преди 4 години

А какво трябва да ядат според "специалистите"...?

2

охранител

преди 4 години

Бях ръководител охрана в една фирма. Отговарях за около 30 ОДЗ и по тази причина редовно ги посещавах. Влизал съм редовно в кухните на всички. Потресаваща мизерия. Не толкова, като хигиена, колкото като меню. Основно се приготвят филии от евтин хляб, не намазани, а с тънак филм от нискокочествена лютеница, маргарин или пастет. Виждал съм и тенджери с супи-манджурляци вонящи на отврат. Виждал съм как хора на шефката прибират остатъците за да хранят истински прасета.

1

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е в бухтичките , а в не достатъчното движение .сега децата не играят навън по 5 часа на ден както преди ,макс ги водят 1ч на плуванепрез останалото време седът пред компа,ядът и се...р.т.