41

Анонимен

преди 4 години

99 $ на ден. Добре са го измислили майданчиците.Та това са две средни заплати в Украйна - или 4 пенсии.

40

НАИСТИНА ЛИ?

преди 4 години

РУСКИТЕ ТУРСТИ НЯМАЛО ДА ИДВАТ ВЕЧЕ ТУК! УРААА! ЕЕЕ СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ ОТИДА НА МОРЕ!

39

Анонимен

преди 4 години

нека ходят и да гледат руския майсторлък!

38

Анонимен

преди 4 години

Тази година руските туристи ще почиват в Турция, Египет и Тунис.На БГ Мутроморието ще има само власи и пияни англичани, които правят балконинг.Разбира се и БГ селяни и активисти на ГРОБ, които ги задължават да пълнят хотелите на Вождовете им.

37

Анонимен

преди 4 години

ненормалници! то още има радиация бе!

36

Анонимен

преди 4 години

Не от демократи са се управлявали по Соц време :) Стига се пъни видяхме, колко ти е акъла дядкаа.

35

Анонимен

преди 4 години

30% увеличение на руски туристи в Турция за 2019. За тази година Турция очаква близо 9 милиарда оборот само от руските туристи.

34

до 31

преди 4 години

Алекса̀ндър Васѝлиевич Суво̀ров е руски пълководец, един от основоположниците на имперското военно изкуство, княз италийски (1799), граф римникски (1789) и на Свещената римска империя, генералисимус на руските сухопътни и морски сили, генерал-фелдмаршал на австрийските и сардинските войски, гранд на Сардинското кралство и принц с кралска кръв, кавалер на всички руски и множество чуждестранни военни ордени. През целия си живот не е претърпял поражение.

33

Ангелкова...

преди 4 години

15% спад на оборотите в туризма тази година в сравнение с миналата за периода. Американските, норвежките, монакските, английските, френските, датските, германските туристи нещо не идват...

32

до 31

преди 4 години

Суворов бил българин ?!Ти направо изби рибата. Вземи прочети малко история и не се излагай публично.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20 Ядрените реактори от социалисти ли се управляват дрогарю ?

30

Анонимен

преди 4 години

Всички знаят, че Суворов е "руснак", а самия той се е представял като българин !Изобщо етнически руснак е много гумено словосъчетание, защото такъв няма и затова официално възприето е да се нарича гражданин на руската федерация !

29

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера наплива от туристи към място, което причини смъртта и страданието на милиони хора, а цяла Европа все още тегли от последствията на катастрофата.

28

Анонимен

преди 4 години

Бях на конференция , където Ангелкова показваше стратегиите за туризма. Целият екип работят доста сериозно правят се рекламни кампании в целия свят - Китай , Сащ , Европа и дори държави с нетипиченн туризъмм кум България. Изобщо не си наясно с нещата в туризма. Мислиш си че всичко се върти цял живот около сталиин :))) въздухар.Важно е какво казват хората по морето, а не ти какво мислиш с фантазираш.

27

до 26

преди 4 години

Герберастки перач ли си или точиш ДДС ?

26

Анонимен

преди 4 години

Руските туристи са сред най-платежоспособните в БГ. Над 300 хиляди имат имоти в България и то не какви имоти, а суперлуксозни, с цени над 1 милион евро.Докато англичаните и скандинавците, които идват са главно безработни или алкохолици и педо фили и се стискат да похарчат повече от 10 евро на ден.А руснакът е щедър - за него бакшиш от 50 евро не е проблем.

25

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНикой НЕмоли за руски туристи .За това ли министърката на ГЕРБ ходи на крака в Москва да моли за руски туристи, а?

24

Анонимен

преди 4 години

А в България като няма авторитарна партия а има много партии и демокрация и се джавкат за властта и хората почти през 2 години пускат бюлетинки в кабинки, защо в България е такава оскотяваща мизерия при евроатлантизма и демокрацията, и българите са първи по смъртност в света?

23

Анонимен

преди 4 години

Никой НЕмоли за руски туристи . Най необичаните са по морето. Нагли , глупавии и безпарични. Питайте хотелиеритее лятото да видите. Там обичат Немци и Англичани възпитани с добри обноски и имащи пари за пръскане. Отделно аз лятото видях доста украински коли на екскурзии по морето - което си е добър туризъм, защото ползват услуги извън хотела.

22

Анонимен

преди 4 години

В Китай няма демокрация, не се провеждат избори. Китай се управлява авторитарно от Китайската комунистическа партия. За 30 години под авторитарното управление на Китайската комунистическа партия Китай от бедна страна се превърна в първа световна икономика, 6-7% годишен разреж, а САЩ едва 3% докарват. През 2022 година в Китай намя да има бедни, а през 2030 година с тези темпове на развитие китайците ще живеят на стандарт както в Швейцария и Германия.