22

Анонимен

преди 4 години

Омиp не грък, а меон. Меоните са днешните мизи. Агамемнон и Менелай са потомци на Атрей, а той самият е потомък на Пелопс. Въпросът не е кой е Гоце Делчев, а кой и как е откраднал цялата антична култура от нас.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4 Българи са с македонско етническо самосъзнание,т.е. с македонски произход.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7А пък те по произход от баща са от дядо Адама.

19

Анонимен

преди 4 години

Мале мила, каква каша у главата. Гърция е освободена 50 години преди България. Македония е област във всички империи, които са я владяли. През ВСВ, България влиза във владение на освободените територии от Югославското кралство. Нито по-на север, запад, или юг. Само на териториите населени с българи!!!

18

АнонимеН

преди 4 години

До до калеко алекоСПОРЕД САН СТЕФАНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР ТЕРИТОРИЯТА НА МАКЕДОНИЯ Е В БЪЛГАРИЯ! ТОВА Е ДОГОВОР ВЕДНАГА СЛЕД ВОЙНАТА РУСИЯ СРУЩУ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯПОСЛЕ СЕ СКЛЮЧВА БЕРЛИНСКИ МИРЕН ДОГОВОР И ТАМ ТЕРИТОРИЯТА НА МАКЕДОНИЯ ЗАЕДНО С КОСОВО СЕ ДОБАВЯТ КЪМ СЪРБИЯ!МАКЕДОНИЯ ЗАПОЧВА ЗА СЪЩЕСТВУВА СЛЕД КАТО СЕ ОТДЕЛЯ ОТ СЪРБИЯ(ЮГОСЛАВИЯ)!

17

до калеко алеко

преди 4 години

Ти си един *** и пишеш глупости.Македония е имало след освобождението от турското робство.През 2та. световна война българите като съюзници на немците влизат като окупационни войски в Македония.Македония и Гърция са освободени от турците по късно от България и са самостоятелни държави.И Ванга е родена в Македония и след това се преселват в Петрич които е български.

16

Анонимен

преди 4 години

Не е ли трънчанин?

15

Анонимен

преди 4 години

Безумен договор, с безумни клаузи, подписан от безумни хора .... С кой акъл нормален човек би повярвал на типовете от северна македония със сръбските имена ? 30 години минаха и "нашите политици" ни говорят за роднини във Фиром?! .. Бобан, Зоран, Ивица, Небойша, Сладжана, Весна, Зорица и Слободанка не са ми роднини, никога не са ми били и никога няма да ми бъдат ... Южносръбския диспансер на югозапад от БГ трябва да бъде разбит завинаги и анти-БГ елементите избити

14

Товарищ

преди 4 години

Абе вие не разбрахте , ли ,че македонските о....френи НИКОГА няма да се примирят и да признаят историческите истини ?!

13

Анонимен

преди 4 години

Все едно Заев да поиска пренаписване на учебниците в БГ. Тая да не я привика македoнският консул и да я пита защо му се бърка във вътрешните работи Абе тия верно ли си мислят, че всеки е готов да се продаде за шепа еврейски шекели на ЕС.

12

Калеко Алеко

преди 4 години

До !?! ... То ако почнем да пренаписваме учебниците, ще трябва да отделим повече внимание и на периода след 09.09.44г., защото турското робство от дистанцията на времето вече го забравихме, на съвеЦкото още ни виси на врата с другарете, другарките и товарищите, които наследихме от него, както и с последствията които ни натресоха ... !!!

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Захариева, не се прави на интересна. Ако от Брюксел ви кажат, че Гоце Делчев е кюрд и за кюрд ще го признаете. Колониални администратори сте, не държавници !

10

АнонимеН

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 165 ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА ОТ АВИТОХОЛ ТАКА ПИШЕ В РИМСКАТА ИСТОРИЯ!

9

дедо Ташунко

преди 4 години

Така, така Захариева, тропни с костеливо юмруче по масата да им изкараш акъла на всички макета. Много ще се уплашат.

8

!?!

преди 4 години

"Захариева поиска промяна на учебниците в Северна Македония"Тя да не бере грижа за промяна на учебниците в Северна Македония, а да вземе да погледне промяната на учебниците в България. Че от тия "съжителства" и "проспериране под османско присъствие" ми става лошо.

7

Анонимен

преди 4 години

Българин идва от пелгар и паласгийциите туй са преки потомци и синове на фригийски цар Пелопс. Бъгарите и македонците са два народа с общ произход Туй са ахейците и пеласгийците от древността.

6

Калеко Алеко

преди 4 години

Права е Захариева, "Македонската нация" я създадоха другарете Сталин и Тито, с любезното съдействие и на Гошо Тарабата /Г.Димитров/ ... Най-циничното е когато разни пишман патриоти с рушофилистични и сърбомански сърбежи почнат да се правят на "българи". Още от времето на Съединението на Източна Румелия с Княжество България, раССия винаги се е противопоставяла на българския интерес, а творението "Македония" е основно нейно дело за да не допусне създаването на силна българска държава на Балканите

5

АнонимеН

преди 4 години

И АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ Е БЪЛГАРИН! НЕ СЛУЧАЙНО СЕ ОБРЪЩАТ КЪМ НЕГО С ДУМИТЕ: ВАРВАРИНО!!!ДО КОЛКОТО ЗНАМ ВАРВАРИН Е БЪЛГАРИН

4

Анонимен

преди 4 години

А македонците не са ли българи или какви са ?

3

Анонимен

преди 4 години

Гърците,сърбите,албанците,българите,като си вземем своето и такава държава Македония няма да я има!