42

гнусната роля на Мос

преди 4 години

Не виждам какво има за колебание - какво да пише в учебниците - наши и македонски. Истината. България и Северна Македония в определени периоди имат обща история, част от която е Гоце Делчев. Великите сили са разделили България и Македония, СССР е съдействал за тоталното отчуждаване на двете държави. Сега ние преодоляваме това страшно минало.

41

руснаците са виновни

преди 4 години

В момента България и Северна Македония се борят с порочното си минало от социализма. България по заповед от Москва се отказва от Македония и от македонците. Предаването на костите на Гоце Делчев е част от съветската политика, която сме били принудени да следваме. Сега македонците не могат да се отърсят от социакистическия синдром. Пренебрегват дори рождения ден на Гоце Делчев. Тия неща ни ги е надробила омразната Москва!

40

Гост

преди 4 години

Катеринка така и ще си изкара като вице Като оная Мариянка волооката. Нямат кадри герб и туйто

39

Перко

преди 4 години

Че, той и Каракочанов е в правителството бе, Американ! Дори се води вицетиква! Говорят едно за пред теп, иначе сите са си джендаре! Като Думбазки, който тук бълва цял водоем лиги против ИК, а в Брюксел гласува ,,ваздаржал" са!

38

Американ

преди 4 години

Прав е Каракачанов - преговорите им за ЕС трябва да не спрат докато не се поправят всички учебници и спрат останалите магарии.Но гьотферените в правителството слъшкат Запада със свалени ***, та едва ли ще стане.

37

уточнение

преди 4 години

До ivailoВинету е от племето апачи , а Боко от племето лапачи.

36

Анонимен

преди 4 години

Договора на ГЕРБ със Заев е по-зле и от Ньойския.

35

Анонимен

преди 4 години

Гоце Делчев трябваше да е погребан в родния му Кукуш, което сега е гръцки град и вероятно Коминтерна и БКП са виновни и затова, че гърците, турците и сърбите са съборили бг гробищата там на много други незнайни български войници. Погребението на Гоце Делчев в Скопие точно е правилен ход на БКП и сега се вижда че има смисъл, защото така Северна Македония винаги ще се питат какво е искал да направи и че политиците им грешат.

34

ivailo

преди 4 години

А Боко-мишоко що пак мълчи ? Ааа да , щото за него е важно Македония да влезне в ЕС и НАТО, а някакъв си там Гоце Делчев българин ли е, македонец ли е - няма значение... Много по-важно е, че Винету е от племето апачи :))

33

Анонимен

преди 4 години

И защо да не празнуваме заедно и да следваме глупостта по Земята начертала изкуствени граници между два народа, които са един народ. Премахнете преградите от ума си закостенели мозъци или пак руснаците сa виновни за вашата глупост.

32

Стратег

преди 4 години

Навремето, демократите признаха Македония за отделна държава от България и то се гордееха, че първи сме я признали. Аз да ви кажа, още тогава, една буца ми заседна в гърлото, защото интуитувно усещах, че това е огромна историческа грешка, подобно тази със спасяването на евреите. Затова, проблемът с Македония не е лъжица за устата на ГЕРБ, които се хванаха на въдицата на МВРО по темата и сгрешиха, защото въпреки заплахите от страна на Каракачун, ще с епровалят, но ще провалят и бъдещите възможнос

31

ужаст

преди 4 години

Бе, гледам фотоса!!! От гей- парада ли я взеха! Отврат!

30

Стело

преди 4 години

И аз да съм македонец, и аз няма да искам да съм българен! Българен е ниска проба балкански човек! Ако видите на телевизора някой свестен българин, независимо в каква сфера се е изявил, най вече впечатляващ като характер и дух, бъдете сигурни, че генетично той не е българин!

29

Анонимен

преди 4 години

Те всички македонци са си българи,***,оуууу.Досега що им се мазнеше?Искала промяна в учебниците им.И те веднага ще я послушат.Аман от кухи ***.И сърби и македонци ни мразят,но се правят на толерантни,за да ги подкрепим за ЕС.После ще видите как старата песен ще запеят на нов глас.Нищо,че се прегръщат с нашия и си обещават съвместни мегаломански проекти.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Адам е много по-късно той не е замесен тука изобщо. Тука вече става въпрос за нещо много по древно фригийскитe и бригийските царе и култа към Баал и Митра техните потомци и старата столица Балкхара, но това е много дълго и заплетено. Повечето хора и понятие си нямат.

27

Анонимен

преди 4 години

Втрещих се, като я чух да обяснява на Хекман, че нашият договор с Македония бил по изпипан и значим от този, който сключеха с гърците в Преспа.

26

Анонимен

преди 4 години

Грехът е както едно време, че сме ги признали и признаваме за друг народ, език и държава! Ама, трябвало да се затоплят отношенията, да се строят пътища и мостове.... па един ден те ще узреят! Глупости! Един ден ще ти кажат - След като не сме друг народ, защо тогава и Димитров и Филип Димитров, и Бойко Борисов са ни признали като народи държава? Както казват - След като Гоце е българин, защо едно време сте ни дали костите му, а сега се отмятате! Затопляне, та чак прегряване!

25

Маке от Северот

преди 4 години

Клетите татари...усещат края на измислената си държава....

24

Шопо

преди 4 години

Тая невеста е толкова куха,ама куха,куха,куха !!!

23

Анонимен

преди 4 години

Пеласгите или пелгарите са владеели всичко от Епир до Тесалия те са тези които щурмуват Троя или иначе казано воюват с елините.