104

Коки

преди 4 години

Няма да дадат оставка.Това са пиявици, които смучат уиски и пари, ояли се с власт - никога не виждат проблема в себе си.8 години бутат отбора на властта - Лудогорец да става шампион...

103

Анонимен

преди 4 години

Последното класиране на националния на голямо първенство беше на Евро 2004. През 2005-та Михайлов пое БФС. Оттогава до днес само резил след резил.

102

Анонимен

преди 4 години

Никаква оставка...Още дълги години да управляват! Те ли играят ,че да носят отговорност за некадърното поколение...?Джошуа падна 4 пъти в един боксов двубой...Да се самоубие ли? Бай *** иначе от всичко разбира...

101

майорски

преди 4 години

България ще се оправи когато се реновира затвора в Белене !

100

Щерю

преди 4 години

- Перуката среден пръст няма ли пак да вдигне? Пълни НЕКАДЪРНИЦИ с лакомия цииганин Лечков! ОСРАХХА СЕ от неимоверно високите си заплати!

99

Анонимен

преди 4 години

Всички от САЩ 94 трябва да се извинят и да напуснат футбола завинаги .Спасява ги затвор само онова късметлийски лято зкогато пречеха на всички да играят и случайно биха няколко отбора в САЩ.

98

Brei

преди 4 години

Населението е овладяно отдавна...няма как да има протест, зашото футболните агитки са овладяни и кръга Лозенец, Драгалевци, Бояна, няма да ви допуснат до центъра...

97

Йово

преди 4 години

Най добър защитник в БГ сезон 2018.19 - К. Димитров(Ботев ПД). Най добър Халф 2018/19 - Т. Неделев(Ботев ПД). Единственият българин играещ в що годе престижно европейки първенство И. Попов(в Руското). Останалите играчи са без коментар, РИТНИ ТОПКОВЦИ ОТ МААЛАТА.

96

Анонимен

преди 4 години

Стоичков не е от тая банда. Нито от това тесто. Той беше първия, който каза гласно че НЕ стават и си замина. Стоичков е Име носител на златна топка имащ авторитет нанвън. Няма как да го слагаш до тея ***. Той може да е всякакъв , но може много повече от тея. Създал е повечв школи от който и да е друг в БГ със собствени пари.

95

Пената от Мировяне

преди 4 години

Какво ви пречат момчетата !??? Перукевич си кърка уискито нон-стоп ! Лечката прави далавери у Сливен ! Балъков се напъва да е треньор ! Само Ицата разбра,че от него не става футболен деятел и отпраши за Америка...

94

Анонимен

преди 4 години

Футболист и треньор са различни професии. Едно е да си стратег и да обмисляш всичко до детайли, а друго е да си ритнитопковец. Много малко са футболистите станали добри треньори.

93

Qwerty

преди 4 години

Защо още се харчат пари за този национален отбор??? Да се закрива и парите да се разпределят между другите спортове.... Закривай!!!

92

Анонимен

преди 4 години

Така ще е, като не избрахте Бойко Борисов за футболист на годината.

91

ундарталец

преди 4 години

Има такава държава. С футбол :-) с класни играчи,треньори и ръководство :-) виски,чалга и певици и големи ц,ц, :-)

90

Анонимен

преди 4 години

Оставки без натиск няма да има . Не го ли разбрахте вечв 30 год ? Кокала никой не пуска.Не се интересуват от вашите деца ,а от парите.

89

Анонимен

преди 4 години

Какво се вайкате,бихме Франция с 2:0,ние сме част от османската империя,така,че победата с/у Франс е и наша.

88

Анонимен

преди 4 години

Всичко пропада бе,всичко се проваля. Какво става тука бре?Оставки няма ли да има?Ба си те.ме.ру.ти.те.

87

Дедо

преди 4 години

А бре сложете рейтинг под статиите,днесковци!Тази е за 6+!Браво!

86

Спеца

преди 4 години

Борислав Михайлов и компания нямат умствения капацитет и възможностите да вдигнат на крака българския футбол!Това са едни посредствени "ритнитопковци" , които просто не стават за тая работа , да организират и да издигат нивото на родния футбол!Те са бетонирали постоянното си преизбиране и си спят на лаврите като несменяеми некадърници!Горе - долу герберската работа!

85

...

преди 4 години

Значи едно не разбрах тука! КЪДЕ В БЪЛГАРИ ИМА ФУТБОЛ БРЕ!? ЕДИНСТВЕНИТЕ ФУТБОЛИСТИ КОИТО ВИЖДАМ ИДВАТ ТУКА ЗА ДА НАПРАВЯТ ТРЕНИРОВКА КАТО ПОБЕДЯТ ИЛИ националиня ни отбор или кой да е клубен такъв И СЛЕД ТОВА СИ ХОДЯТ В КЪЩИ! ФУТБОЛ БГ НЯМА! ИМА САМО ФУТБОЛЕН СЪЮЗ ДЕТО СЕ ЧУДЯ ВЕЧЕ ДАЛИ ЗНАЯТ ТОЧНО КАКВО Е ФУТБОЛ И КАКВО ДА ПРАВЯТ С НЕГО!?