204

Salz Huter

преди 4 години

Групова оставка на всички в БеФеСе -то ! Некадърни ачни *** ! Оставка ! Вън некадърници !

203

Анонимен

преди 4 години

До КъневНяма нищо лошо в професионалните клубове! Всички в Европа вече са такива, а на запад винаги са били. Проблемът е в ръководството на футбола у нас. Независимо, че са частни клубовете, футболните централи по света приемат Правила, по които следва да работят и да се съобразяват всички собственици на клубове. Това е клуб, а не сергия за да прави всеки каквото си иска! Но,.... както знаем в България всичко е опорочено и се решава от собственици на клубове, а не от БФС!

202

тиша

преди 4 години

до като мафията и олигарсите управляват държавата и футбола така ще е

201

МИЛЕН

преди 4 години

в пропаднала държава не може да има футбол на ниво а разберете го най после ,няма футболисти щото няма държава

200

Анонимен

преди 4 години

Ако Каракачанов или Волен Сидеров не вземат отношение, никакви патриоти не са.

199

123

преди 4 години

Време е вече всички тези които ръководят българсия футболен съюз сами да си бият дузпата , ако имат морал.Но понеже тези гьон сурати нямат такова чувство много отдавна и понеже те са отражение на това което става в държавата , то е време дузпата да им бием ние. Ние които искаме да се гордеем че сме българи и че може да побеждаваме. А не да се влачим по терена като шлифери в кал.Време е да се потърси сметка от тези самодоволни *** , които ни се присмиват в очите , а живеят като царчета .

198

Анонимен

преди 4 години

Аз все още разчитам на професионализма на Софийската филхармония и още повече на индивидуалните инструменталисти както на дуети, квартети и други. Представяте ли си, седиш и медитираш на прекрасната музика оставена ни от великите класици и да започнат да ти свирят фалшиво, да се препъват, да спират и да не могат да поднесат едно стройно развитие на ситуацията.

197

Стамат

преди 4 години

Предлагам да закрият българския футбол, от години нищо интересно, селски дербита, просташка игра, аматьорско поведение, умрели школи, калпави футболисти и едни пари под масата. Всички вън и нова професия

196

Кънев

преди 4 години

Състоянието на българския футбол е огледален образ на състоянието на държавата.Няма значение кой ще ръководи БФС,просто сега системата е друга.По-рано клубовете като ЦСКА,"Левски","Славия","Локомотивите" и др.бяха ведомствени,другите по-малки бяха издържани от предприятията в градовете,но всичко беше подчинено на държавата.Сега "професионалните" клубове са частни и собствениците се интересуват единствено от печалбата,а не от създаването на собствени футболисти.

195

ШибиРиби

преди 4 години

За да тръгнат нещата за шеф на БФС трябва да се назначи Митьо Пищова. Ще се погрижи за жените на тея хаймани националите да не останат ненаебани, ще нахрани феновете с кибапчита, и като дойде време за заплати ще им каже нема пАри действайте.

194

Анонимен

преди 4 години

Футболът е последна грижа на всеки разумен човек. Футболисти няма, защото родителите им така ги възпитават - да са лиг льовци.

193

ЧИКИ-РИКИ

преди 4 години

БФС-то ,Бобчо,ДанчО вземете мерки и теглилки бре повече маймунки да има в Българското първенство. В майсторската група Камбуров и Георги Илиев могат да поиграят до 55 години. Играеш ли със спрели(слаби) спираш и ти ставаш слаб. Слаби и лекички женици да има да си ги менкате!!!

192

Анонимен

преди 4 години

Никакви оставки няма да помогнат.94 година, кой беше шефа на БФС, а треньора ? С нищо не са по добри от сегашните, а отбор няма.Няма и да има.Това което се случва в обществото ни е извън контрола на треньори и ръководство.Не че ми пука кой е треньор или шеф. Така че забравете за промяна, дори и най успешните шеф и треньор, няма да решат проблема.

191

БГ Плутокрация

преди 4 години

Както във футбола, така и във волейбола са се циментирали едни и същи ръководители , на които основната им дейност да симулират дейност , но не и да направят нещо за напредъка на спорта. Затова и резултатите са плачевни. Началниците богатеят, а спорта пропада.

190

професионалист

преди 4 години

След като от две десетилетия не сме класирали национална формация по футбол на европейско или световно първенство цялото ръководство на БФС няма работа там.Не трябва да са вечни,а да има мандатност.Максимум два мандата и то при положение, че класират младежи или мъже на голям форум.Оставка,начело със слонът-министър, некадърници такива!

189

Оставка

преди 4 години

Оставка!@!@

188

Discovery

преди 4 години

"Михайлов, Лечков... Оставка, пичове!"Принципно журналистическата критика е много важна, че някои хора да се светнат, ама с такова заглавие, нивото на журналиста написал статията не е по-различно от това на власт имащите в БФС. Така де, ако тея от БФС си подадат оставката, журналистите в днес.бг трябва също да си я подадат...

187

Анонимен

преди 4 години

Докато Герберастката мафия е на власт и Мокетената пътека ще бъде.Той е човек на Боко Тиквата.

186

Анонимен

преди 4 години

Аз се чудя малката перука толкова ли е по добър от други вратари..... Ми той жив зян бият в него той рипа

185

Анонимен

преди 4 години

Всичко е ясно - черно тото - залагат срещу себе си....После се чудете от къде са им парите