28

Нормален човек

преди 4 години

До АнонименТи луд ли си Приятелю? Нормалните хора негласуваха. До урните бяха администрацията и бразилците с естествен тен. Карабините също. ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАШ? ЗА ОТРОЧЕТО НА ИВАН КОСТОВ ИЛИ КРОКОДИЛА ОТ МЛАДОСТ? ПРОМЯНАТА ЩЕ СТАНЕ САМО С НАРОДЕН СЪД И ПУСКАНЕ НА КРЪВ. ВСИЧКО ДРУГО Е ЧЕСАНЕ НА ЕЗИЦИ В НЕТА :)))

27

Анонимен

преди 4 години

всички навьн на улиците докато не си отидат всички измислени водачи на БГ на измислените партии

26

Анонимен

преди 4 години

Кой проверява Топофикация ако там нещата са лоши клиента плаща и плаща за масрафите на лошите миниджъри на Топлофикация. Върнете надвзетите суми г-да лоши мениджъри и крадци от Топлофикация.

25

Анонимен

преди 4 години

В държавата на калинките, златките и еврохомосексуалистите е така газта поевтиня в цял свят ама те поскъпват парното посред лято, когато почти никой не ползва парно. Това е изммаа и кражба едностранна и незаконна промяна на договорите с Топлофикация клиентите са третирани като безправни роби. Не е з.е сегашният шеф на Топлофикация да отива при Вальо Топлото за финансови злоупотреби.

24

Анонимен

преди 4 години

Нали вчера писахте, че българите се връщали тук, щото животът бил много хубав?

23

Анонимен

преди 4 години

Няма проблем. Българинът е богат и може да плаща. Доказахме го на изборите. Доволни сме от системата и не ходим да гласуваме. Предпочитаме на почивка в трите почивни дни да ходим. За какво ни е да гласуваме?!Не 26 , 260% ще се вдигат цените. Щом си седим и не протестираме, значи нямаме нищо напротив.Пфу!

22

Лисан

преди 4 години

Вдигайте още цените! Народ, който търпи Тиквата, заслужава летален изход!

21

fff

преди 4 години

*** те сами се избират бе, шашми в ЦИК... сигурно още 20 години ще трябват за да го разбере народа....

20

Анонимен

преди 4 години

Лева е привързан как така има инфлация в Бг не мога да разбера.

19

До 16

преди 4 години

Омбудсмая няма власт.Управлява Гробарската Шайка ако не си разбрал.

18

Анонимен

преди 4 години

Аз съм с южно изложение, модерно строителство, нови материали, и основтана тръба за топлата вода минава до моя апартамент, винаги е топло, парното почти не го пускам, винаги е на нула топломерите не отчитат, плащам минимални сметки само за общото полозване ми е по голямата часта. Доволен съм.

17

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Нека скачатат , пари - има .Действайте , теглете смело .Кой колкото може .ЕЦП ,печати пари

16

Мен

преди 4 години

Преди 2 години пак така лятото вдигнали парното с 20%. Е аз разбрах случайно като започна отоплителният сезона. Свалих всички радиатори - резулатата 100лв на месец по-ниска сметка и повишен комфорт. За тези 2 години от разликата в сметка ми се изби половината климатик.

15

Ама, как, бе...

преди 4 години

Омбудсмая, нали го реши тоя проблем, бе.....???!!!НАЛИ още от лани го решаваше??!!!!

14

Предложение

преди 4 години

Предлагам на следващите избори да изберем не ГЕРБ, а накой друг, и всичко ще се оправио, мерезета и серезетата ще се дигнат, а цените ще паднат, само да сменим ГЕРБ и ще си живеем живота.

13

Анонимен

преди 4 години

Ама нали имаше избори наскоро бе - що пак избрахте Суджука и Шайката му, след в всичките им кражби и накадъност.Сега да не забравите наесен да изберете пак и крадливия Фандък, да направи Ремонт на Ремонта на Ремонта и да прибере още 100-ина милиона.

12

Анонимен

преди 4 години

Да дойте Орешарски да намали цените на тока и парното!

11

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за БСП, БСП ще направят парното стотинки.

10

Анонимен

преди 4 години

Сметките са си много добре.Нали не искахте Орешарски, който намали цените на тока и парното.Единствен в 30-годишния постоянен Преход.

9

Православен

преди 4 години

Пак гласувайте за Бойко другия път!