48

Анонимен

преди 4 години

При бившите комунисти ГЕРБ е така! Честито!-:)

47

Бойко Борисов

преди 4 години

На мен не са ми скъпи парното и тока.

46

Цветан Цветанов

преди 4 години

Аз не плащам парно и ток.

45

Калеко Алеко

преди 4 години

Това е положението другарки и другаре, при пазарната икономика е така, който го е докарал до там, че да е беден и не може да си плати парното, да д_ха супата или да се изнася в Северна Корея ... Парното между другото е придобивка от времето на СОЦА, в нормалните бели държави, гражданите се отопляват на газ - по икономично и екологично е ... но ние още си носим последствията от "Пословичната БългаросъвеЦка Дружба" ... !!!

44

Борисов

преди 4 години

Безсрамници, скъпо ви било, а всичките сте с по два бъбрека.

43

Анонимен

преди 4 години

Важното е овцете да не спират да преизбират ГЕРБ и Вожда им Еднокнижник.

42

tonygl

преди 4 години

Ми да, ГЕРБ не вдигат данъците, а само данъчните основи. Какво се чудите ? :)Ако иста да вдигнат данъка на нещо понеже са обещали да не го вдигата то му вдигата цената и така данъка като стойност в пари се вдига :) Nice a ?

41

Анонимен

преди 4 години

Имам една молба, докато сметките не станат поне по 1000 лева месечно, а хлябът не е поне 10, въобще не ни занимавайте. Ние сме най-търпеливия народ на света и докато нещата не станат повече от катастрофални, изобщо не ни осведомявайте за дреболии.

40

Анонимен

преди 4 години

ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ !

39

Анонимен

преди 4 години

Не ме е страх от големите разходи. Страх ме е от ниските доходи. Оправете доходите в България, защото цените ни отдавна са съизмерими със западните.

38

Борисов

преди 4 години

5 пъти ви казах, ИМАТЕ ПАРИ. Точка!

37

до 29

преди 4 години

Ами като не гласувате нормалните, Боко Тиквата и крадливите му калинки и бръмбари ще ви стрижат до ГРОБ.

36

Лидер

преди 4 години

Всичко е станало по-скъпо, а не само парното е подскочило.

35

Св

преди 4 години

Само като се сетя, че официално ТОЛ системата не е влязла официално в действие за товарните превози. Ето тогава гледайте цени ... в комбинация с октомврийското поскъпване. Но рано е още - отложиха, ТОЛ системата за след Евроизборите, и сигурно още малко ще я "пооправят" до Кметските ... да не вземе да се обърка нещо, че ще лъснат много ... айде да не казвам.

34

избирател

преди 4 години

До нормален човекЕии доживях да прочета наистина нормално изказване. Адмирации!!!Мислех си,че никой друг не се сеща къде е тайната на нашето бъдеще,а именно "НАРОДЕН СЪД",писах го в кавички защото имам предвид колове,вили,лопати или кои квот има в 21 век.....Все пак според беззаконието в България,сме най обикновена бананова република....

33

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванБай Иване а ти с твоите евразийски ценности си само за Сибир.

32

до 24 Анонимен

преди 4 години

И за КОГО да гласуват българите? Имаше ли поне един, който заслужаваше?

31

Бай Иван

преди 4 години

Нали имате евроценности и евроатлантизъм, недейте да ревете ;) !!!

30

Анонимен

преди 4 години

Това още нищо не е, големият скок на цените ще настъпи есента когато влезе в сила Наредба 18 на другаря Горанов. Ламтежа за събиране на данъци от ГЕРБ е ненаситен а тези данъци трябва някой да ги плаща. Данъка какъвто и да е той се плаща винаги от крайния потребител защото той е калкулиран в цената на стоката.

29

избирател

преди 4 години

Е ай ся....Според другаря Борисов,НЯКОЙ ДЕН минималната заплата ще бъде 30 000 евро!Та това увеличение.....,налага ни ухапала!