88

Anonimen

преди 4 години

Поредната измама и изкуствена инфлация господа парите в гробищата ли ще си носите

87

Анонимен

преди 4 години

Вдигайте и не му мислете, този народ МОЖЕ!

86

Анонимен

преди 4 години

Време е да се вдигне народа и парното да остане в историята. Но като се знаем колко сме овчедушни, това е само химера.

85

Трендафил Акациев

преди 4 години

Народа го ограбвали , ограбвали, ограб. ли И го озлобява ли и го озлоб.ли. Да плаща от къде...! И да покрие започна да краде, ...но вече без да се крие.На това ни научиха в Соца след 1944г.

84

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Само така .Всичко да се вдига и който няма пари да мре.

83

Анонимен

преди 4 години

Когато нямаш от къде да крадеш и да покриеш отоплението си. Можеш да го премахнеш. Спираш си топ. Вода, минаваш на бойлер. Спираш радиатор. Неползваш и неплащаш 5г. След това те търсят чрез съд за сградна. Пак неплащаш. И така ти отписваш, като доставчик на енергия. Брюксел ще те защити.

82

Анонимен

преди 4 години

Парното се вдига а българския еректорат - спада!

81

Просто е:

преди 4 години

Това е народопсихологията още отСОЦ-а.Плод на "братския *** опит"!!!

80

прост човек

преди 4 години

БЪЛАРИТЕ СМЕ НАЙ_СИЛНИ В СЛЕДНОТО:1. ДА КРАДЕМ2. ДА ЛЪЖЕМ3. ДА ИЗМАМИМ

79

ХЛЕБАРКА

преди 4 години

"Затова инфлацията реално топи спестяванията на хората и бизнеса в банките." Кой твърди това? Нали ББ говореше как се вдигат заплатите,как събота-неделя има задръствания от коли по пътя за Гърция,как открива завод след завод...Но никой не смее да го попита за нелицеприятните неща. Не знам друга европейска д-ва, в която всяка година да хвърчат цени на ток,парно,вода, за другите цени да не говорим...Но най-важното за мутрата е СТАБИЛНОСТ в държавата.

78

Анонимен

преди 4 години

България има нужда от дясно правителство." - по долу така се написа . Така е . Но това значи пълна приватизация. Защото тези колективи от не приватизирани дейности си крадат спокойно и деформират икономиката неусетно. Такава е и топлофикация , така са и " бързите кредити", така са и арендатори, металици, енергетици, винари, млекари.житари. . Конструкцията трябва да се измени.

77

Анонимен

преди 4 години

Булгарино НЕ СПИ А СТАВАЙ И ИЗМЕТИ ЦЯЛАТА С *** В ПАРЛАМЕНТА ИНАЧЕ ЗАГИВАШ И ИЗЧЕЗВАШ

76

Ф.С.В.

преди 4 години

В Бг чуете ли че нещо ПОЕВТИНЯВА- значи се вдига 2-5 пъти! Ако ви кажат че кредитите в банките % падат -значи се вдигат!ако чуете че хората живеят много добре-значи е много зле, чуете ли че българите се завръщат в БГ-значи още по масово напускат! Чуете ли че заплатите се вдигат-то инфлацията е изяла 6 пъти-вдигането! Ако КЕВР ви каже че защитава гражданите- то е точно ОБРАТНОТО-Чуете ли че банковият сектор е стабилен- значи ще има фалити-Ако петрола поевтинява, в БГ е обратно-БГ е филм за Хичкок

75

Анонимен

преди 4 години

МУЙКО БОРИСОВ СИ НАСИЛВА КЪСМЕТА! ПОМИСЛИ СИ, Ч Е СТАЯ ПИРОВА ПОБЕДА И С *%, ПОВТАРЯМ 8% ПОДКРЕПА ОТ ЕЛЕКТОРТА, КОЯТО ПОЛУЧИ, Е МНОГО ВЕЛИК! МНОГО МАЛКО СА 8%, ВНИМАВАЙЙЙ!

74

Анонимен

преди 4 години

DОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ БЕ?

73

На избори

преди 4 години

Като дойдат избори търчите да гласувате за ГЕРБ пък после ревете.

72

Анонимен

преди 4 години

Общо взето спрете с това оценяване и критикуване на другите страни дори да не са ЕС членки..пак са по различни не само по БВП.и т .н

71

Анонимен

преди 4 години

С всяко поскъпване нареждате вече друга еди коя си държава колко..% сметка ималоКакво пресметвате и вие не сте наясно,спрете с тези смешни критерии и оценяване с другите ..дори някоя страна от Африка пак няма да ги стигнем с НИВО

70

Анонимен

преди 4 години

Имам си собствено парно!А, вие селянчетата чекайте на Държавата да ви топли и да ви свлича по 10-кожи.....!Овчия от такива като вас стана милионер.Сега е ред на друг партиен Другар!

69

Анонимен

преди 4 години

Нема а се плашите бе купувайте си смЪртфоне телефоне и трандафоре. Преди 10 години кога един каза здравейте циркажии на един с асинСИОрчета се сетих накъде ше литнем ако вземат власта. Точно тогава инвестирах в собствен енерго и топло източник. Защо да плащам на Мутрите по 100 000 лв заплати и да ме отопляват с хладка водица да ми пускат ток над 230 волта да ми изгарят ел.уредите и да ме праат на луд. Но виждатели те не са виновни МЕЖДУНАРОДНОТО положение било виновно за 100 000 лв заплати.