189

Анонимен

преди 4 години

Честито на момчетата от Косово!Дойдоха,бориха се,надиграха ни.Коментатора за никакъв *** не става.Докато Перуката е там,аз повече на мач няма да стъпя.Не ме баламосвай със Световно и незнам си кво.

188

Анонимен

преди 4 години

И непризнатите държави нЕма да бием! Добре, че сме Европа, та не ни мачкат Абхазия, Южна Осетия, Нагорни Карабах, а да не говорим за Луганская...

187

Анонимен

преди 4 години

Балерини.................ама в дискотеките са първи пушки!!!

186

Анонимен

преди 4 години

Нашите гпупаци и балерини допуснали гол в 92 минута на мача..................ей,много са прости тия балерини!!!Само за чалготеките стават!!!Няма ли кой да им каже, че футбол се играе до последния съдийски сигнал??А съдията, ако иска , може да даде и 10 минути продължение!!!

185

Един

преди 4 години

Публиката на стадиона от българска страна е била платена, нали? Защото ако са си платили за билети, ще е редно да се обърнат към комисията за защита на потребителите.

184

С болка и скръб

преди 4 години

Абе Балъков ти беше футболист и то от голяма класа.Всички ти се възхищавахме,ама що ти трябваше сега да се хващаш на въдицата на Перуката.Пари ли нямаш?Оттегляй се с достойнство,докато е време, остави ги тия да затъват още по-дълбоко в собствените си л.а.й.н.а.Каквото са си дробили да си го сърбат.

183

none

преди 4 години

Трагедия .... Щом отбор на не съществуваща държава може да ни победи явно е, че сме загубили всякаква мярка за това колко ниско можем да паднем.

182

а

преди 4 години

слаби футболисти, слаб треньор, слаби резултати. Кога най-накрая ще имаме БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН отбор?

181

Анонимен

преди 4 години

Хитър ход на Балъков за да заблуди англичаните и да ги изненада.

180

Гледна точка

преди 4 години

Радвах се, че нашите падат. Само чрез загуби може Перукан да си тръгне от БФС. Но той мисли да ни "замазва" очите с нов национален стадион,за да продължаваме да ни бият на него като "мече у дерече".

179

фактите

преди 4 години

1.Косово..............такава държава няма. Косово е само един незаконен анклав, откъснат незаконно от Сърбия. Косово не е признато за държава от повече от 1/2 държави по света.2.Тая загуба на България по футбол означава, че БГ-футбол няма.3.Футболът е само една игра!

178

Анонимен

преди 4 години

и така го написали насред София се едно София е някъв развит град а във футболно отношение България непревземаема крепост като домакин.. то точно обратното. Резонна победа за Косово, аз даже заложих преди мача на Косово. Имат талантливи играчи а ние нямаме никви - направо ни разкатаха а от 70мин до края на мача се играеше в нашето наказателно поле и докато не ни вкараха третия гол направо ни изпочупиха от игра и положения

177

Анонимен

преди 4 години

Христос ако хване Алах на виенска ще го спука! Е пред Тор всички клякат...шефа си е шеф да ге!

176

Анонимен

преди 4 години

Това вече е върха на безобразието.....................и косоварските шиптъри да бият България на футбол!!!!

175

Анонимен

преди 4 години

Абе сръпче я кажи кои кураци са по-сладки? Турските, българските или ромските, знам, че си ги опивал всичките?

174

Анонимен

преди 4 години

България-Косово 2:3. Това казва всичко.

173

Анонимен

преди 4 години

Искат да ни накарат нас по-образованите от тях да вярваме на глупостите им и днес повечето ходжи мислят че Земята е плоска.Това не доказва ли простотия до МЕГА НИВО?????.Ами явно са прави, албанците от Косово като кланящи се на Мохамед са се готвели за плосък стадион, а нашите християни(вратарчето особено се кръстеше постоянно) са се готвели за объл стадион. И резултатът е на лице. Стадионът се оказа плосък

172

двоен мутростандарт

преди 4 години

ТУРЧЕ, ИСЛЯМА ВИ ЗАБРАНЯВА ДА ПОЛЗВАТЕ ИНТЕРНЕТ. Ето колко прилагате Корана. Неграмотна ви работа.

171

Доволен

преди 4 години

Поредният срам на нашите балерини, опса, футболисти. Спестих и сега нерви, като не гледах пародията на футбол у нас- самият резултат, и то от кого , говори красноречиво, че нямаме никакъв футбол!!!Да се закрие този цирк-наречен футбол, защото само и единствено помага за черното тото и прането на пари! Жалка картинка сме, и това ще продължава още с тези корумпирани управници!

170

Българинъ

преди 4 години

"Македония без българите, огин да я гори!" - Иван (Ванчо) МихайловСъщото се отнася и за България! Докато в нашия *** играя хора с име като Иса - това не е българския национален отбор! Никогаш!