309

Анонимен

преди 4 години

Споко, ще удявим мъката в някоя луксозна чалготека в прегръдките на някоя луксозна *** и ходещия Джони, оцветен в синьо...

308

Анонимен

преди 4 години

"Косово се изгаври с България насред София"Уау ... заглавието и наглостта ...ОК, за да се "изгаври" трябва да е извършено престъпление, срещу личността. Не ми казвайте, че 3:2 е "смачкване". Смачкване е 8:1 или нещо такова. То биа биааа ама ...

307

Анонимен

преди 4 години

В България най се изгавриха управляващите в прехода. Политически спортнокултурния живот остана почти непроменен от времето на Соца. собственоста в спортния бранш се проведе криминално. Никъде в ЕС няма толкова голямо участие в спорта държавата , както е в България.

306

За 333

преди 4 години

Като сложим шпионите на путев ще цъфнем и вържем, нъл тъй?Де се въдите таквиз ...80% знаете каквоВ някоя кошара?

305

Анонимен

преди 4 години

Футболът ни както всичко в страната ни ще тръгне на добре, когато от властта бъдат изритани шпионите на Анкара от ГЕРБ и ДПС. Ако Балъков не беше направил балъковщината да извика синчето на Михайлов нямаше как на нормален вратар тия да вкарат два гола с глава от малкия пенал. При 2-12 шиптрето си беха глътнали граматиката, а тая немска под лога Балъков ги върна да бранят резултата да прави герой сина на Перуката. Оставка и на Кралев.

304

В Англия

преди 4 години

Всеки ПАБ може да изкара отбор , който със сигурност ще бие нашите турбо-чалга-мега-спънати-коне.

303

House M.D.

преди 4 години

Веселюне, да разбираме ли, че Косово има 5 подкрепителни пункта? Или става дума за пунктове за ГТП?

302

кака Кармен

преди 4 години

Веднага-моментално,на часа да ги пенсионират,барабар с техните треньори,селекционери и шефове!!!! Максимум 200лв.пенсия....и това им е много.

301

petarziz

преди 4 години

снощи вместо рефрена българи юнаци им подхождаше повече българи юници

300

Футбола ни е демоде

преди 4 години

Скромното ми мнение е, че нашите т.н. футболисти не са научени да играят. Първо не са тренирани - видя се че 20 мин преди края на мача нямаха въздух и косоварите ги надбягваха. Второ не само че не спазваха тактическата дисциплина, ами играят футбол отпреди 20 години - нападателите не се връщаха в защита, Десподов изобщо не помагаше в защита по фланга...другото - мислят си че ще ги чака някой да си разцъкват спокойно отзад с вратарчето - жестока преса им прилагаха...абе нямам думи

299

petarziz

преди 4 години

тия момченца и за параолимпийски турнир не стават аиде единит крак сакат ами другият къде е гола вода са

298

Анонимен

преди 4 години

СРАМ И ПОЗОР ЗА ТИЯ Б.ЛГАРИСТАНСКИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ЧАЛГА-***

297

Наблюдател

преди 4 години

Мачовете на националния отбор по футбол трябва да се играят извън София, за да не се гаврят с нас насред София.

296

Баце Стойко

преди 4 години

Кой йадиот се е съгласил България да играе срещу Косово ?!До февруари 2019 г. 13 държави от ООН оттеглиха признаването на Република Косово, а броят на страните, които сега признават Република Косово, е 102 от 193 държави-членки на ООН

295

футбола е за главочи

преди 4 години

За без пари толкова! Апък славата у бегето е от ден до пладне и не струва и 5ст. - ей ги тука всичките *** една добра дума не казват за никого.

294

Лигоч

преди 4 години

До АнонименЕ то в Лудогорец само двама-трима българи, май няма да стане :)

293

Да бе елате ни вижте

преди 4 години

Я елате да видите нашите футболни звезди в яаготеката, ще ви скрият топката. Бахамите, Бали, Мали .... абе има си дисциплини, в които са добри. Е вярно, във футбола не ги бива, но яовек не може да бъде добър във всичко.

292

Родопите

преди 4 години

Край на свинщината и соросщината, в Исляма е спасението

291

МУТКУРОВ

преди 4 години

тая мачка не е наша....бой сега ние паднало...и нов отбор със стари муцуни не става....пауза 2-3 г и нов отбор да се сглобява..

290

Стоичко

преди 4 години

След 1990 г. държавата изостави и спорта. "Строителите" на съвременна България са обикновени разрушители и крадци и не са се сменяли от 30 години.