21

Анонимен

преди 4 години

Този е много известен ,,лала-джия'',обаче не мога да се докопам да видя кой е бил баща му.Това е от голямо национално значение,понеже тоя некадърник започват да го спрягат за политик към някоя от партиите.Той отдавна щеше да заеме голям държавен пост,но е бездарен некадърник с потекло,потекло което се крие.А това не е много хубаво за българският гражданин и данъкоплатец.Продажната му физиономия,и фалцетният му глас говорят много.Не мога да му докопам ,,семката'' на тоя мошеник.

20

Анонимен

преди 4 години

ДДС е данък инфлация и постоянно расте заради цените, а данък доход постоянно спада, защото населението намалява. В бъдеще държавата ще вдига цените, за да пълни бюджета, защото няма кой да бачка.

19

Каролев е отпадък

преди 4 години

Този е продажен пoмияр. Иска да се унищожи Пирин за да му дадат къща за гости с тераса.

18

Смешник

преди 4 години

С икономисти като на тоя мисленето , обикнивенния човек няма да живее по добре. Хранат,лекарства стоки от първа необходимост трябва да са колкото може по достъпни а не обратното от богатите се взима по голям данак.щ

17

БГ

преди 4 години

това с ддс то е голяма простотия!От 20 на 18 процента това са 10 лва на 500 изхарчени или 20 ако е 16% голяма икономия ще направя

16

V

преди 4 години

Тоз е много куха лейка . Да не се намалява ддс а данъците. Кои данъци ве Кароле ?То данък печалба е като в банановите републики 10 % А що не дадете списък с ддс то в Европа ??? Да видим на храните ддс то къде 20 % В Африка да ,ама в Европа на храните ддс то е 10 % а данъците на бизнеса са над 20 % Ние към Европа ли вървим или към Африка ???

15

Анонимен

преди 4 години

Каролев иска да се намалят данъците на богатите. Той е либертарианец. Сега се плаща на богатите да си строят частни къщи и още искат пари за джакузита, климатици и всякакви екстри. Длъжни сме да издържаме богатите и да им осигуряваме всички удобства.

14

Анонимен

преди 4 години

Ддс да стане 18%

13

Анонимен

преди 4 години

Много сложни игри и комбинации играят. В пакет; предлагат нещо, което не искат. За да видели другите партии колко е лошо да е 1 лев субсидията. Сложни изчисления, които показват само че това са болни мозъци. Утре може да не искат никакъв пакет. Важи само моментното мнение на вожда, което се мени постоянно. Единствено постоянна е промяната в мнението на вожда.

12

Анонимен

преди 4 години

Този няма да престане да ръси глупости никога.

11

Цонко

преди 4 години

До 10На теория да, на практика всеки по-заможен има по фирмичка, през която прекарва всичките си лични разходи като фирмени и държавата му връща ДДС-то.

10

Берлин

преди 4 години

Ха ха ха. Тикволандия-Косово 2:3

9

Менто

преди 4 години

Стига църка алчна жено.!.

8

До 7

преди 4 години

Най-много ДДС плащат богатите. Колкото по-скъпа стока купуваш толкова повече ДДС плащаш. От друга страна ако се намали ДОД хората ще могат да спестяват повече.

7

Таню

преди 4 години

*** си разбирач, бее, Караминьолев...

6

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям мнението, че диференцираната ставка е популизъм. Разликата отива в джобовете на търговците. Няма какво да ги принуди да не си прибират тази печалба и да намалят цените, освен нарочен закон за това.Според мен данъците не трябва да се намаляват, а да се използват по направления...например тези за колите трябва директно да се използват само и единствено за поправка на улици и тротоари, а не за дожиал на гражданите на римдкста империя.

5

Анонимен

преди 4 години

Кои данъци да намалим, Каролев? Тия, които са за богатите само... А ДДС-то, щото го плащаме всички да остане...

4

НЯМА

преди 4 години

Няма какво да се Намали , освен социалните помощи на *** .Заплатата - Данък Пенсия за НОИ - абсурд Данък Пенсия за Частните пенсионни фондове - абсурд Данък Здраве - абсурд Данък 10% - абсурд .От тук натам ни очаква само Увеличение .

3

ined

преди 4 години

В НДСВ всичките са крадци, начело с баш бай крадеца дядо Симо Горския

2

Анонимен

преди 4 години

Diferenciran dds e gavkav udoben model....naprimer gorivata i energiite s 62 procenta dds....exporta na surovini ot bg koncessiite s 798 procenta dds....vazdushnite taksi nad rbg s 987 procenta dds...tv vremeto na bg partii s 80 procenta dds, publikaciite na bg partii v bg medii s 98 procenta dds...reklamnoto vreme v bnt s 90 procenta dds, hazarta s 379 procenta dds, alkohola s 359 procenta dds, tutuna s 789 procenta dds, parkiraneto v oblachnite gradove s 98 procenta dds. Intervew s 89 proc.dds