41

девиз на БКП

преди 4 години

До Да допълня...Всички еднакво гладни и прости! Партията е майка за всички а БКП е мозъка на БГ..

40

през соца

преди 4 години

До Да допълня...Имало е за всички но не и за всеки!

39

Мен

преди 4 години

Еййй тоя каролев веднъж да каже нещо смислено. Реално ддс е единствения смислен данък. Данъка върху минималните заплати трябва да бъде намален. ДДС всъщност е смислено да бъде увеличен.

38

V

преди 4 години

Една от причините за по-евтините храни на запад се крие е в ДДС, с който ги облагат. Например във Франция храните се облагат с 5,5% ДДС, в Германия с 6%, а в Швейцария с 6,5%.Единствена България облага храните с цели 20% ДДС, което го няма никъде в Европа.С най-висок ДДС за храните са Словакия, Австрия и Италия, където е 10%.Как стоят нещата при съседите ни?В Румъния ДДС за хранителните продукти е 9%, както и в Гърция, а в Турция е 8%.А ДАНЪКА ЗА БИСНЕСА Е ОТ 20% ДО 40% Това е стандарта в Европа

37

VAT

преди 4 години

А защо не се помисли сериозно по предложението на е една от системните антиконституционни партии за намаляване на ДДС на някой хартиени продукти, а именно салфетки и тоалетна хартия.

36

Да допълня...

преди 4 години

До Каролев един много.. 27 Никъде по света няма еднакво сити. Има еднакво гладни.

35

Ала-Бала

преди 4 години

В другите европейски страни може у нас не може!! Не може защото няма ДЪРЖАВА, която да контролира, защото се управляаме от много прости и алчни хора.

34

Шефа

преди 4 години

Прав е Каролев , няма смисъл от намаление на ДДС с цел намаляване на цена!Разликата моментално ще потъне в джобовете на производителя и търговеца , поне това показва световната практика!

33

Анонимен

преди 4 години

Най го бапипайте Каролев за топките и му ги откъснете.

32

Victimized

преди 4 години

Да се махне ддс-то и да се сложи данък печалба, а Каролев в затвора или в кравария без право на завръщане.

31

поразителна прилика

преди 4 години

До Каролев един много..Много прилича на онзи с конските зъби на Фернандел - Сашо Димитров-икономиста-конската усмивка!

30

Анонимен

преди 4 години

Това надуто екскрементче Каролев,докога ще се изявява като "икономист"?

29

Сата НАТО

преди 4 години

Длъжни сме да издържаме богатите и да им осигуряваме всички удобства.-Стани и ти богат, някой пречи ли ти?

28

Пепи

преди 4 години

Делян Пеевски иска да се намали ддс-то на хляба, защото хлебозавод СИМИТ е на Ахмед Доган и всички в завода го знаят! МАФИЯ!

27

Анонимен

преди 4 години

17 милиона лева на километър за пътя Ботевград - Мездра за фирма Агромах.Японците, като чуха цената попитаха, дали ще произвежда ток.От такива като Каролев сме на това дередже.

26

СТАМАТ

преди 4 години

Тоя що цо мразим....

25

Каролев един много..

преди 4 години

..богат човек; също е информиран добре; Сега за данаците се омаза в собствените си сосове- в нормалните страни стоки от първа необходимост са с ниско ДДС - хляб, мляко, яйца, брашно и т.н. това се прави, за да може и урко и Джонатан, в Германия да речем Ханс да са еднакво сити.

24

www

преди 4 години

Този, когато и да го затворят в панделата, все ще е късно!

23

до 23

преди 4 години

До Анонименбаща му беше доносник на Държавна Сигурносизлишно е да казвам че са еврей мисляКаролев е от тайфата *** които т.н. цар доведе в България, подвизавше се в САЩ (има американски паспорт), след това се натискаше на чешките евреи докато завлякоха Чехия в ЕС и НАТО, след това го прехвърлиха в България Синът му е същия *** като баща си - на служба е при лондоснките еврей лихвари

22

а

преди 4 години

Значи първо, водещата = хем руса, хем кадърна и умна, голям плюс. Но събеседника - тоя какъв е точно? Подбирайте си малко по-добре събеседниците, иначе отиваме към нулева гледаемост = нулеви приходи = жалко за русото момиче, което е доста кадърно!